Home » Market News » Skroutz Plus: Δωρεάν ένας μήνας για νέους χρήστες της υπηρεσίας

Skroutz Plus: Δωρεάν ένας μήνας για νέους χρήστες της υπηρεσίας

To Skroutz, το δημοφιλέστερο marketplace στην Ελλάδα, ανακοινώνει την παροχή δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου για τους νέους χρήστες της υπηρεσίας Skroutz Plus για έναν μήνα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Οι νέοι χρήστες που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν τη συνδρομητική υπηρεσία και θα επιλέξουν να εγγραφούν στο Skroutz Plus, θα έχουν ένα μήνα δωρεάν χρήσης για να ανακαλύψουν τα προνόμιά της.

Για να επωφεληθούν από τον δωρεάν μήνα δοκιμαστικής χρήσης οι καταναλωτές, θα πρέπει να διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα για τουλάχιστον ένα μήνα και να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία αγορά τον τελευταίο μήνα.

Η συνδρομητική υπηρεσία Skroutz Plus προσφέρεται πλέον στους καταναλωτές με ετήσια συνδρομή (25 ευρώ το χρόνο) αλλά και με μηνιαία συνδρομή (4 ευρώ το μήνα). Επιπλέον προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αποστολές άνω των 25€, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Skroutz, πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, επιπλέον έκπτωση μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Skroutz Coins και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με το Skroutz

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές βρίσκουν στο www.skroutz.gr πάνω από 30 εκατ. προϊόντα από περίπου 8.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια αγορών, εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά μέσω Skroutz. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και το πιο αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.

H Skroutz A.E. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα και απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, ενώ μετά από 19 χρόνια λειτουργίας έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως το σημείο αναφοράς για την ιδανική αγοραστική εμπειρία καταγράφοντας σε μηνιαία βάση περισσότερες από 8 εκατ. μοναδικές επισκέψεις.

Βρείτε μας:

Για περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured SALE ALERT 95_x4α
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#347 - Άνοιγμα Onion URL Χωρίς Tor Browser, Δωρεάν Παιχνίδια Google Search, Τυχαία Κείμενα Word
QuickSteps
GamingSteps#20241005 - Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death
GamingSteps