Home » Market News » Το Samsung One UI 6.1.1 επεκτείνει τις τελευταίες λειτουργίες AI σε ακόμα περισσότερους χρήστες Galaxy σε όλο τον κόσμο

Το Samsung One UI 6.1.1 επεκτείνει τις τελευταίες λειτουργίες AI σε ακόμα περισσότερους χρήστες Galaxy σε όλο τον κόσμο

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την επέκταση της νέας ενημέρωσης One UI 6.1.1, που φέρνει τις τελευταίες δυνατότητες Galaxy AI σε ακόμη περισσότερες συσκευές Galaxy. Με την κυκλοφορία να ξεκινά τον Σεπτέμβριο, η ενημέρωση θα επεκτείνει τα χαρακτηριστικά AI των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 σε προηγούμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Galaxy S24, S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επικοινωνία χωρίς εμπόδια

Η επικοινωνία με κάποιον σε άλλη γλώσσα γίνεται παιχνίδι με το Galaxy AI. Η λειτουργία Διερμηνέας (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) προσφέρει πλέον Λειτουργία Ακρόασης σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν τη νέα ενημέρωση, καθώς και τη δυνατότητα μονομερούς μετάφρασης (one-way translation) – ιδανική για την παρακολούθηση μιας παρουσίασης. Με το Chat Assist, οι χρήστες μπορούν εύκολα να συντάσσουν email, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Composer.

Με την εισαγωγή μερικών λέξεων-κλειδιών, το Galaxy AI δημιουργεί ένα πλήρες μήνυμα, προσαρμοσμένο στον τόνο και το προσωπικό στυλ του χρήστη, έτοιμο για αποστολή. Η λειτουργία Προτεινόμενων Απαντήσεων, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες μόνο στο Galaxy Z Flip6, θα είναι πλέον διαθέσιμες και σε άλλες συσκευές, προσφέροντας γρήγορες απαντήσεις από απευθείας από τον καρπό των χρηστών, όταν είναι συνδεδεμένοι με ένα συμβατό Galaxy Watch.

Ισχυρή Παραγωγικότητα, Οπουδήποτε

Οι τελευταίες προσθήκες στις δυνατότητες του Galaxy AI μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε συσκευή Galaxy σε ένα ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας. Με το Note Assist, οι χρονοβόρες σημειώσεις σε συσκέψεις ανήκουν στο παρελθόν, παρέχοντας μεταφράσεις και περιλήψεις σημειώσεων, ενώ η νέα λειτουργία μεταγραφής μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει σημειώσεις από φωνητικές ηχογραφήσεις. Για μεγαλύτερη ευκολία, το PDF Overlay Translation επιτρέπει στο χρήστη να μεταφράζει κείμενο σε PDF αρχεία χωρίς κόπο, απευθείας στο έγγραφο ή ακόμα και κείμενο μέσα σε εικόνες και γραφήματα.

Επιπλέον, το Sketch to Image βοηθά στη βελτίωση των φωτογραφιών, δημιουργώντας μια σειρά από επιλογές εικόνας που συμπληρώνουν ιδανικά την αρχική εικόνα, βασιζόμενες σε απλά σκίτσα. Τέλος, οι προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης του Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google παράγουν γρήγορα αποτελέσματα αναζήτησης και τώρα προσφέρουν οδηγίες βήμα προς βήμα για την επίλυση σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων, καθώς και τη νέα λειτουργία Αναζήτησης Ήχου.

Προηγμένη Δημιουργικότητα, για όλους

Το Galaxy AI δίνει τη δυνατότητα σε όλους, είτε είναι ερασιτέχνες φωτογράφοι είτε επίδοξοι δημιουργοί περιεχομένου, να δημιουργούν επαγγελματικό περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν άμεσα πορτρέτα σε μια ποικιλία στυλ, όπως τρισδιάστατα καρτούν ή ακουαρέλες, με το Portrait Studio. Επιπλέον, με το Instant Slow-mo, οι χρήστες μπορούν να επιβραδύνουν απρόσκοπτα ένα βίντεο, διατηρώντας παράλληλα ομαλή ποιότητα εικόνας, και στη συνέχεια να το αποθηκεύσουν και να το μοιραστούν γρήγορα με μερικά απλά βήματα.

Διαθεσιμότητα

Η ενημέρωση λογισμικού Samsung One UI 6.1.1 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει μια απρόσκοπτη και συνδεδεμένη εμπειρία μέσω του οικοσυστήματος SmartThings και του συστήματος ανοιχτής συνεργασίας που διαθέτει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert a921_x4 ΟΚ1
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps