Home » Market News » Η ViewSonic κυκλοφορεί σειρά προβολέων Laser υψηλής φωτεινότητας με έως και 8500 ANSI Lumens για μεγάλους χώρους

Η ViewSonic κυκλοφορεί σειρά προβολέων Laser υψηλής φωτεινότητας με έως και 8500 ANSI Lumens για μεγάλους χώρους

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος πάροχος οπτικών λύσεων παγκοσμίως, επεκτείνει τη σειρά Luminous Superior με την κυκλοφορία προβολέων laser υψηλής φωτεινότητας για επαγγελματική χρήση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Με επίπεδα φωτεινότητας που φτάνουν έως και τα 8.500 ANSI Lumens, αυτοί οι προβολείς προσφέρουν εξαιρετικές οπτικές εμπειρίες σε μεγάλους χώρους, όπως αμφιθέατρα, μουσεία και αίθουσες υποδοχής. Με την προσθήκη 6 νέων προηγμένων μοντέλων τεχνολογίας DLP, η ViewSonic προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων προβολέων, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των επαγγελματιών συνεργατών AV.

«Η ViewSonic πέτυχε διπλάσια ανάπτυξη στο τμήμα των 5.000 έως 5.999 ANSI Lumens παγκοσμίως, χάρη στην κυκλοφορία νέων προβολέων laser. Η εταιρεία έχει ξεπεράσει τις περσινές επιδόσεις της, καθώς η ζήτηση για προβολείς υψηλής φωτεινότητας συνεχίζει να αυξάνεται», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business της ViewSonic.

«Η βελτίωση των επαγγελματικών μας προβολέων επιτρέπει την προσφορά ενός ευρύτερου φάσματος επιπέδων φωτεινότητας, καλύπτοντας τόσο τις κύριες όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες.Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον χρήστη, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας και υψηλότερη οικονομική απόδοση, ενώ παράλληλα θέτει νέα πρότυπα βιωσιμότητας στην επαγγελματική οπτική τεχνολογία. Αυτό όχι μόνο ενισχύει τη θέση της ViewSonic στην αγορά, αλλά ανοίγει νέες ευκαιρίες, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική θέση μας στην παγκόσμια αγορά προβολέων.»

Επαγγελματικοί προβολείς Laser, σχεδιασμένοι για μεγάλους, δυναμικούς χώρους

Στοχεύοντας σε αγορές με υψηλές προοπτικές στους τομείς της επιχείρησης, της εκπαίδευσης και του εμπορίου, η ViewSonic παρουσιάζει δύο μοντέλα – το LS901HD και το LS901-4K – ως διαδόχους του LS920WU, διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία laser τρίτης γενιάς, ελαφρύτερο σχεδιασμό και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Επεκτείνοντας την γκάμα προβολέων υψηλής φωτεινότητας, η ViewSonic αποκαλύπτει επίσης 4 επιπλέον επαγγελματικούς προβολείς laser, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων LS950WU, LS951WU, LS960WU και LS950-4K. Με επίπεδα φωτεινότητας που κυμαίνονται από 5.500 έως 8.500 ANSI Lumens, αυτοί οι προβολείς προσφέρουν εντυπωσιακή οπτική απόδοση, ενώ απλοποιούν την εγκατάσταση και τη χρήση σε διάφορες εφαρμογές, μαζί με δυνατότητες κεντρικής διαχείρισης συσκευών για εύκολη λειτουργία και διαχείριση.

Για κέντρα συσκέψεων όπως αίθουσες συνεδριάσεων και αίθουσες εκπαίδευσης, ο LS950WU προσφέρει 7.100 ANSI Lumens για να εξασφαλίσει καθαρή εικόνα ακόμα και σε συνθήκες περιβαλλοντικού φωτισμού. Υποστηρίζει αναλογία εικόνας 21:9 ultra-wide, η οποία συνδυάζεται άψογα με το Microsoft Teams Rooms για βελτιστοποιημένη εμπειρία συσκέψεων, ενώ περιλαμβάνει και λειτουργίες διαίρεσης οθόνης για να διευκολύνει αποδοτικές και συνεργατικές συσκέψεις.

Ο προβολέας LS950-4K προσφέρει ανάλυση 4K HDR με φωτεινότητα 7.100 ANSI Lumens, παρέχοντας ιδανική απόδοση εικόνας και ήχου για σεμινάρια και μεγάλες συγκεντρώσεις σε επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά αμφιθέατρα. Με δυνατότητα προβολής σε ανάλυση 4K και μέγεθος οθόνης έως και 300 ίντσες, αυτό το μοντέλο διασφαλίζει υψηλής ποιότητας οπτικά αποτελέσματα για μεγάλης κλίμακας ακροατήρια και συμμετέχοντες.

Σε μουσεία ή γκαλερί τέχνης, όπου η εκμετάλλευση του χώρου είναι σημαντική για την καλλιτεχνική έκφραση, το μοντέλο LS951WU προσφέρει 8.000 ANSI Lumens με αναλογία throw 0.75 έως 0.95, επιτρέποντας την προβολή εικόνας 100” από απόσταση μόλις 1,61 μέτρων. Αυτός ο σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο και παρέχει ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Επιπλέον, περιλαμβάνει λογισμικό που διευκολύνει το edge blending για μια καθηλωτική προβολή. Οι εκθέτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τον ενσωματωμένο δέκτη HDBT για υψηλής ποιότητας μετάδοση εικόνας και ήχου σε μεγάλες αποστάσεις μέσω καλωδίων δικτύου, προσφέροντας μια οικονομική λύση.

Για εμπορική χρήση σε δημόσιους χώρους, ο προβολέας LS960WU διαθέτει 8.500 ANSI Lumens, μακροχρόνια απόδοση χρωμάτων και διάρκεια ζωής 30.000 ωρών, μειώνοντας το συνολικό κόστος λειτουργίας του. Το προσωπικό μπορεί να ελέγχει και να ρυθμίζει εύκολα την προβολή με μηχανοκίνητη μετατόπιση και εστίαση του φακού, καθώς και διόρθωση keystone H/V για λεπτομερή προσαρμογή. Μπορεί να ανταποκριθεί σε διάφορες απαιτήσεις με προβολή 360 μοιρών ή ψηφιακή διαφήμιση σε κατακόρυφη λειτουργία 90 μοιρών. Ο προβολέας μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά σε τοίχους με καμπύλη ή κυλινδρικές κολόνες με το εργαλείο περιτύλιξης που διαμορφώνει την εικόνα τέλεια μέσω πολλαπλών σημείων.

Επέκταση και ολοκλήρωση προσφορών για συνεργάτες ProAV

Καθώς η ζήτηση για προβολείς υψηλής φωτεινότητας αυξάνεται λόγω της οικονομίας και της ευελιξίας τους να ενσωματώνουν εικόνες σε διάφορους χώρους, βοηθούν επίσης τους εταιρικούς πελάτες να επιτύχουν βιωσιμότητα. Οι πηγές φωτός χωρίς λάμπα, όπως το laser και το LED, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις λάμπες υδραργύρου και μειώνουν τα απόβλητα από την αντικατάσταση λαμπτήρων. Πέρα από αυτά τα οφέλη, η ViewSonic επεκτείνει τις προσφορές της και συνεχίζει να ωθεί τα όρια της οπτικής τεχνολογίας, παρέχοντας πολύτιμες λύσεις για εμπορικά και εκπαιδευτικά σενάρια που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματικών χώρων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τελευταίους επαγγελματικούς προβολείς B2B της ViewSonic, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://www.viewsonic.com/global/products/projectors/?f_apps=Business%2CEducation%2CInstallation&f_features=feature_lampfree

Σχετικά με τη ViewSonic

Η ViewSonic, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες προϊόντων και λύσεων απεικόνισης, ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια και έχει παρουσία σε περισσότερα από 100 σημεία διεθνώς. Υλοποιώντας το πρωτοποριακό όραμά της, η ViewSonic παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις hardware και software, που περιλαμβάνουν monitors, βιντεοπροβολείς, ψηφιακή σήμανση, διαδραστικές οθόνες ViewBoards, καθώς και το ψηφιακό οικοσύστημα my ViewBoard. Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην απεικόνιση, η ViewSonic έχει καθιερωθεί ως ένας ισχυρός πάροχος καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων για την εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους απλούς καταναλωτές, κάνοντας πράξη το μήνυμα “See the Difference”. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ViewSonic, επισκεφθείτε το www.viewsonic.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps