Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » Stremio: Απογείωση Home Cinema Με Annatar, Torrentio, Cyberflix, και Real Debrid
FEATURED_x4 Stremio Πώς Αξιοποιώ Το Real Debrid Με Τα Πρόσθετα Annatar & Torrentio

Stremio: Απογείωση Home Cinema Με Annatar, Torrentio, Cyberflix, και Real Debrid

Το Stremio, εκτός από αναρίθμητες δωρεάν ταινίες και σειρές, μας επιτρέπει να βελτιώσουμε θεαματικά την ταχύτητα και την ποιότητα στα έργα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το οικιακό μας σινεμά όπως και με το Kodi, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Δείτε τα κόλπα με το Real Debrid και τα δύο καλύτερα πρόσθετα Torrentio και Annatar, καθώς και με τους υπότιτλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα καλύτερα RD πρόσθετα στο Stremio

Το Stremio είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να βλέπουμε δωρεάν τις ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.

Η εφαρμογή διατίθεται σε όλα σχεδόν τα λειτουργικά, ακόμη και στις νεότερες Smart TV της Samsung, της LG, καθώς και στις Android TV της Sony και Philips.

Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, η εφαρμογή αποδίδει ολοένα και καλύτερα. Πολλοί θεωρούν ότι είναι πλέον το αντίπαλο δέος του Kodi, λόγω των εξαιρετικών add-on που ενσωματώνει.

Επιπλέον, είναι πιο εύκολο στη χρήση όπως αναλύουμε σε παλαιότερο οδηγό. Βέβαια, υστερεί έναντι του Kodi στο θέμα των ελληνικών υποτίτλων, αλλά υπάρχει πάντα το κόλπο του χειροκίνητου ανεβάσματος των αρχείων SRT, όπως δείχνουμε στην τελευταία ενότητα.

Εγκατάσταση Annatar

Το Annatar είναι ένα πρόσθετο του Stremio που μας επιτρέπει την ταχύτατη ροή ταινιών και σειρών σε υψηλότατη ποιότητα 1080p-4K, χρησιμοποιώντας ασφαλή cached torrents από τις υπηρεσίες Debrid.

Stremio Real Debrid Torrentio 1

Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική απαίτηση εδώ είναι η πολύ οικονομική συνδρομή στο Real Debrid, που μας χρησιμεύει και στο Kodi. Αν δεν έχουμε ήδη το RD, μπορούμε να δούμε τις οδηγίες στον σχετικό οδηγό μας.

Έτσι, για να εγκαταστήσουμε το Annatar, πρέπει αρχικά να αντιγράψουμε το ΑΡΙ Private token που μας έχει δώσει το RD, πατώντας εδώ. Θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας για να μας εμφανιστεί το μακρινάρι με τα ψηφία και να το αντιγράψουμε.

Stremio Real Debrid Torrentio 2

Στη συνέχεια, πατάμε εδώ για να μας ανοίξει η σχετική σελίδα του Annatar. Κατόπιν, επικολλούμε τα ψηφία που μόλις αντιγράψαμε, στο σχετικό πεδίο Debrid ΑΡΙ Key.

Stremio Real Debrid Torrentio 2α

Τέλος, αφήνουμε τις προεπιλογές των Video Quality και Resolution, εκτός αν θέλουμε να αφαιρέσουμε κάτι, όπως για παράδειγμα τα 480p και Unknown Resolution, και πατάμε στο Install.

Ανάλογα τον browser που χρησιμοποιούμε, θα μας εμφανιστεί μια ειδοποίηση για να μας ανοίξει το Stremio, και μετά απλά πατάμε στο Εγκατάσταση.

Αυτό ήταν όλο. Όταν θα επιλέγουμε ένα επεισόδιο ή μια ταινία, το Annatar θα εμφανίζει αποτελέσματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις μας. Οι ροές του RD επισημαίνονται με την ένδειξη RD+.

Ενεργοποίηση Real Debrid στο Torrentio

Το Torrentio είναι αναμφίβολα το κορυφαίο πρόσθετο ταινιών στο Stremio, και γίνεται ακόμη καλύτερο αν του ενεργοποιήσουμε το RD. Όπως έχουμε περιγράψει πρόσφατα, το Torrentio αποδίδει εντυπωσιακά και στο εύκολο και portable Kodi του PCsteps.

FEATURED Kodi 21 Portable Έτοιμα Ελληνικά PCsteps Omega Builds Με Ένα Κλικ Όλα Ρυθμισμένα x4α
Kodi 21 Portable: Έτοιμα Ελληνικά PCsteps Omega Builds Με Ένα Κλικ – Όλα Ρυθμισμένα

Με τα νέα PCsteps Omega builds, μπορούμε πλέον να έχουμε την υψηλότατη ποιότητα εικόνας και ήχου στο οικιακό μας σινεμά, χωρίς καν να εγκαταστήσουμε το Kodi. Αρκεί μόνο ένα κλικ για να μας ανοίξει το πανέτοιμο build με τα καλύτερα πρόσθετα ταινιών και σπορ. Δείτε πώς απογειώνουμε το θέαμα που προσφέρουν τα portable Kodi 21 builds του PCsteps με έτοιμα τα κορυφαία addons ταινιών και σπορ, και με αστραπιαίους υπότιτλους σε PC και Android TV.

Έτσι, εφόσον έχουμε ενεργή συνδρομή στο RD, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε εδώ. Στη σελίδα που θα μας ανοίξει, από το Debrid provider επιλέγουμε το Real Debrid.

Μετά, απλά επικολλούμε στο επόμενο σχετικό πεδίο το API Private token που μας έχει δώσει το RD στον λογαριασμό μας. Κατόπιν, πατάμε στο Install  για να μας ανοίξει πάλι η σχετική καρτέλα του Stremio, και τελειώσαμε.

Όταν θα επιλέγουμε ένα επεισόδιο ή μια ταινία, το πρόσθετο θα εμφανίζει πάμπολλες ροές 4Κ – 1080p, που θα επισημαίνονται με την ένδειξη RD+.

Torrentio Lite

Πρόκειται στην ουσία για μια πιο ελαφριά έκδοση του Torrentio με κάποιες μικρές διαφορές.

Για παράδειγμα, εξαιρεί από προεπιλογή όλα τα έργα χαμηλής ποιότητας όπως CAM, Screener, κλπ. Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να διατηρεί τις επιλογές διαμόρφωσης για προχωρημένους χρήστες.

Έτσι, αν θέλουμε και το Torrentio Lite στο Stremio με cached torrents του RD, πατάμε εδώ. Θα μας ανοίξει η σχετική σελίδα του πρόσθετου για να κάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία με το API token που είδαμε προηγουμένως και με το Torrentio RD.

Κατάλογος Cyberflix

Το Cyberflix Catalog είναι ένα πρόσθετο που μας συγκεντρώνει καταλόγους από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής, όπως το Netflix, Amazon, Disney Plus, HBO Max, Starz, Hulu, και πολλά άλλα. Παρέχει επίσης εξειδικευμένους καταλόγους για παιδιά και Anime.

Όλες αυτές οι κατηγορίες προστίθενται στην αρχική σελίδα του Stremio και είναι άμεσα προσβάσιμες για την εξερεύνηση των έργων.

Ο κατάλογος μπορεί ακόμη να συγχρονιστεί και με τον λογαριασμό μας στο Trakt, έτσι ώστε να μας παρέχει συστάσεις με βάση το ιστορικό των ταινιών και σειρών που παρακολουθήσαμε.

Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε εδώ. Στη σελίδα που θα μας ανοίξει πατάμε στο Setup για να προσθέσουμε τους καταλόγους που επιθυμούμε, πατώντας διαδοχικά στο Next που θα δούμε στο κάτω τμήμα.

Μπορούμε να επιλέξουμε έως 40 καταλόγους. Βέβαια, καλό είναι να μην το παρακάνουμε και μετά χαθούμε στις κατηγορίες. Επίσης, ο κατάλογος Recommendations απαιτεί λογαριασμό Trakt.

Μόλις ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας, απλά πατάμε στο Install on Stremio που θα δούμε για να μας ανοίξει η σχετική σελίδα της εφαρμογής και να κάνουμε την εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο που είδαμε και στα προηγούμενα πρόσθετα.

Το κόλπο με τους υπότιτλους

Αν δεν το γνωρίζουμε ήδη, το Stremio που τρέχει στο PC, μας δίνει τη δυνατότητα του εύκολου ανεβάσματος των υποτίτλων τοπικά, σε περίπτωση που ο player της εφαρμογής δεν τους διαθέτει.

Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε τους υπότιτλους του έργου που θέλουμε από κάποιο σχετικό site.

Κατόπιν, εντοπίζουμε το αρχείο SRT του υπότιτλου που κατεβάσαμε, και απλά το σύρουμε μέσα στον player και στο έργο που μας περιμένει για την αναπαραγωγή.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να σύρουμε οποιοδήποτε άλλο αρχείο υποτίτλων, στο ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο έργο και επεισόδιο.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Real Debrid στο Stremio;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#343 - Κρύψιμο Ενημερώσεων Και Gemini Ως Εφαρμογή Στα Windows 11, Σχόλια Σε Ιστορίες Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7
GamingSteps