Home » Διάφορα » Γιαννακόπουλοι: Φάρμακα, Μπανάνες, Μπάσκετ, DPG, και Μαφία
featured_Γιαννακόπουλοι Φάρμακα, Μπανάνες, Μπάσκετ, DPG, και Μαφία OK_x4

Γιαννακόπουλοι: Φάρμακα, Μπανάνες, Μπάσκετ, DPG, και Μαφία

Επί πολλές δεκαετίες ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες οικογένειες επιχειρηματιών. Έχτισαν μια αληθινή αυτοκρατορία στο χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, και συνέδεσαν το όνομα τους και με τη δημιουργία μιας άλλης αυτοκρατορίας, αυτή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Στο άρθρο θα δούμε την ιστορία της οικογένειας καθώς και του υιού Δημήτρη “DPG” Γιαννακόπουλου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν θέλεις κι εσύ να επενδύσεις σε μεγάλες φαρμακευτικές, ή κάθε είδους πολυεθνικές στο χρηματιστήριο, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνεις είναι με ένα δωρεάν λογαριασμό στη Freedom24.

Αν πάλι προτιμάς να αγνοήσεις τα χρηματιστήρια και την αστάθειά τους, ή θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να αναλύσεις καλύτερα την αγορά, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στον λογαριασμό D.

Πλέον ο λογαριασμός D προσφέρει επιτόκιο 3,89% για καταθέσεις σε ευρώ, βασισμένο στο κυμαινόμενο επιτόκιο του δείκτη EURIBOR, και 5,31% για δολάρια, βασισμένο στο κυμαινόμενο επιτόκιο του δείκτη SOFR. Και έχουμε πάντοτε πλήρη πρόσβαση στα χρήματά μας.

Επιπλέον, τα νέα αποταμιευτικά προγράμματα έχουν επίσης επιλογές για προθεσμιακές καταθέσεις τριών, έξι ή δώδεκα μηνών με υψηλότερο επιτόκιο, έως 6,42% για τα ευρώ και 8,76% για τα δολάρια.

Μπορείς να κάνεις τη δωρεάν εγγραφή σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, με την ταυτότητά σου και ένα λογαριασμό στο όνομά σου. Και, ακόμα καλύτερα, θα έχεις ένα μοναδικό έξτρα bonus αν κάνεις την εγγραφή σου από το link μας.

Αδελφοί Γιαννακόπουλοι και υιός

Η επιχειρηματική ιστορία της οικογένειας ξεκίνησε έναν αιώνα πίσω, το 1924. Τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανοίγει το πρώτο φαρμακείο του στην οδό Πειραιώς. Είχε δίπλα του τα παιδιά του, τον Παύλο, τον Θανάση, και τον Κώστα.

Γιαννακόπουλοι

Τα τρία αδέρφια, έμαθαν τη δουλειά από τον πατέρα τους, με τον Παύλο να ξεχωρίζει και να επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στη δημιουργία της ακμάζουσας και ελληνοκεντρικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ.

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έγιναν περισσότερο γνωστοί από τη σχέση τους με τον παναθηναϊκό. Ήταν ερωτική, παθιασμένη, σχεδόν σαρωτική.

Ο Θανάσης είχε πάθει δύο φορές έμφραγμα. Ο Παύλος το ίδιο. Ζούσαν κάθε παιχνίδι με πάθος, και ενίοτε έμπαιναν και μέσα στο γήπεδο εξοργισμένοι.

Τα δύο αδέρφια, δαπάνησαν σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ στον ιστορικό σύλλογο. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στου φίλους της ομάδας. Τη σεζόν 2010/11 σάρωσαν και οι ίδιοι τα βραβεία της Ευρωλίγκας, καθώς αναδείχθηκαν κορυφαίοι παράγοντες της χρονιάς στην Ευρώπη.

Ο Κώστας, δεν είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με τον Παναθηναϊκό. Όμως, ήταν γνωστό πως υπήρξε πολύ κοντά στην ομάδα. Προσέφερε πολλά σε αυτή. Και τα τρία αδέρφια και ήταν πολύ ενωμένα, ο ένας κοντά στον άλλο. Στην κυριολεξία “η ισχύς εν τη ενώσει” .

Στο μόνο που δεν ήθελαν να είναι ενωμένοι, ήταν το αεροπλάνο. Μια άγνωστη πτυχή των Γιαννακόπουλων ήταν να μην μπαίνουν ποτέ όλοι μαζί στην ίδια πτήση. Σε περίπτωση ατυχήματος, έπρεπε η κληρονομιά να διαφυλαχτεί.

Εντούτοις, η μοίρα τους «χτύπησε» και τους τρεις μέσα σε έναν χρόνο. Και οι τρεις αδερφοί μαζί θριάμβευσαν και μαζί έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα μερικών μηνών. Πρώτα ο Κώστας στις 29 Απριλίου του 2018. Μετά ο Παύλος στις 10 Ιουνίου. Και μετά ο Θανάσης στις 19 Μαρτίου 2019.

Μετά την απώλεια και του θείου του Θανάση, ενδεικτική ήταν και η ανάρτηση του υιού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, “Παντού και πάντα μαζί”.

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1929. Η καταγωγή της οικογένειας ήταν από τη Σπάρτη.

Μαζί με τον αδελφό του Θανάση σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική. Το 1960 ίδρυσε την ομόρρυθμη εταιρία ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ με έδρα στην οδό Σωκράτους. Το 1971 μετατρέπει την ομόρρυθμη εταιρεία σε ανώνυμη και τη μετονομάζει σε ΒΙΑΝΕΞ.

Η εταιρεία έκτοτε, απασχολεί πάνω από 1.300 άτομα. Στην πλειονότητά τους υψηλής επιστημονικής ειδίκευσης, ενώ επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση και κατάρτισή τους.

Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι η αυτοκρατορία του Παύλου και των αδερφών, δεν θεμελιώθηκε μόνο στο εμπόριο φαρμάκων. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, όπως ο ίδιος είχε εκμυστηρευθεί, απογειώθηκε και από το εμπόριο μπανάνας.

Τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, η εισαγωγή μπανάνας δεν ήταν απόλυτα ελεύθερη. Όποιος αποφάσιζε να ασχοληθεί με το εμπόριο της, ρίσκαρε τα πάντα. Η κίνηση αυτή, παρά το μεγάλο ρίσκο που εμπεριείχε, τον δικαίωσε απόλυτα αφού αποδείχθηκε καθοριστικής σημασίας.

Το 1971, ο Παύλος εισήλθε και στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Ήταν η χρονιά που ο Παναθηναϊκός του Φέρενς Πούσκας κατόρθωσε να πάει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Λονδίνο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1973, ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκλέχθηκε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Συναγερμού. Στη συνέχεια, διεκδίκησε μαζί με άλλα στελέχη την ηγεσία του συλλόγου.

Εκείνη την περίοδο της δεκαετίας του 70, ο αθηναϊκός σύλλογος φυτοζωούσε οικονομικά. Οι ποδοσφαιριστές ήταν απλήρωτοι, το σωματείο ανήμπορο να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Κανείς δεν τολμούσε να αναλάβει τις ευθύνες.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατέθεσε επιταγή 20 εκατομμυρίων δραχμών για την αγορά μετοχών του συλλόγου. Τότε για πρώτη φορά ανακηρύσσεται από τον κόσμο της ομάδας ως σωτήρας της. Σε σημερινά χρήματα, βάσει πληθωρισμού, αντιστοιχούν σε πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1987, αποφάσισε να ηγηθεί του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ήταν η χρονιά-ορόσημο καθώς η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την εθνική ομάδα, είχε βάλει το άθλημα σε κάθε σπίτι.

Έτσι, ο Παύλος ξεκίνησε ν’ αλλάζει και η ιστορία του συλλόγου. Από τον ιστορικό “Τάφο του Ινδού”, το ιδιόμορφο υπόγειο γήπεδο μπάσκετ στη Λεωφόρο, οδήγησε τον σύλλογο στην κορυφή.

Καθ’ όλη την πορεία του στον αθηναϊκό σύλλογο είδε κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Επιπλέον, τεράστια ονόματα του αθλήματος να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Φυσικά, σπουδαίο ρόλο έπαιξε και ο Ζέλκο Ομπράντοβιτς. Προπονούσε την ομάδα για 13 συνεχόμενα χρόνια, και την οδήγησε σε 23 τίτλους.

Οι παιχταράδες που έφερε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του ήταν πολλοί. Από τον Νίκο Γκάλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μέχρι τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τον Ντίνο Ράτζα, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, και πολλούς άλλους.

Το πιο τρανταχτό όνομα ήταν ο διάσημος NBAer Ντομινίκ Γουίλκινς. Ο ερχομός του έκανε αίσθηση σε όλο τον μπασκετικό κόσμο παγκοσμίως. Αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην Ευρώπη στο άθλημα του μπάσκετ.

Την πρώτη ημέρα της προπόνησης του στο ΟΑΚΑ, το στάδιο είχε σχεδόν γεμίσει από 15.000 φίλους της ομάδας. Είχαν πάει για να τον δουν από κοντά και να τον αποθεώσουν.

Παρ ’όλα αυτά, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ουδέποτε αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό σαν μια επιχείρηση. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι πέρασαν από τον σύλλογο έτρεφαν τεράστιο σεβασμό και αγάπη για τον Παύλο.

Πρώτα λειτουργούσε ως «πατέρας» και μετά ως πρόεδρος και παράγοντας. Για αυτό ονομάστηκε τιμητικά και Πατριάρχης του αθηναϊκού συλλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε: “Άλλοι τα παίζουν στα καζίνο, κάποιοι τα τρώνε στα μπουζούκια, εγώ έχω τη δικιά μου τρέλα, τον Παναθηναϊκό”.Το χαμόγελο ή το χειροκρότημα του κόσμου δεν μετριέται με χρήματα. Αξίζει να κάνεις κάθε θυσία.

Ακόμη μεγαλύτερη παθολογική αγάπη για την ομάδα, είχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο κόσμος τον αγαπούσε για τις παρορμητικές του αντιδράσεις, και του είχε αποδώσει το προσωνύμιο “τυφώνας”.

Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1931. Ήταν ο δεύτερος από τα αδέλφια που, με μπροστάρη τον πατριάρχη Παύλο.

Από το 1972 ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δραστηριοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Ήταν πάντα στο πλευρό του Παύλου και διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου σε βόλεϊ και ερασιτέχνη. Ταυτόχρονα, ήταν και για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.

Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε συνοδοιπόρος του αδερφού του, Παύλου και στην ομάδα μπάσκετ. Ήταν η εποχή που την οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Έμεινε γνωστός για τις χαρακτηριστικές ατάκες του ”Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς”, και ”Όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού”. Για το τριφύλλι είχε πάθει δυο φορές έμφραγμα.

“Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός!”. Σύνθημα βγαλμένο από τους φίλους της ομάδας για τον έναν εξ αυτών.

Οι απώλειες των αδελφών του, πρώτα της αδελφής του Βασιλικής, μετά του μικρότερου από τα αδέλφια, του Κώστα, και πιο πρόσφατα του Παύλου, τον κατέβαλαν.

“Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή και η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο” είχε πει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τον Σεπτέμβριο του 2018 στο ΟΑΚΑ.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

“Του παρέδωσα τα ηνία της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας εντός συνόρων. Είμαι βέβαιος ότι κάποια μέρα θα την κάνει τη μεγαλύτερη και εκτός συνόρων” είχε δηλώσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τον γιό του, τον Ιούλιο του 2013.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Από πολύ νωρίς, ο υιός απέδειξε ότι ήταν καθόλα έτοιμος για να αναλάβει πλήρως τη διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ. Ήταν αποφασισμένος να χαράξει τη δική του πορεία για την επόμενη μέρα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου 1974.

Παρέλαβε τα ηνία της εταιρείας από τον πατέρα του Παύλο και επίσημα τον Ιανουάριο του 2012. Ήταν η περίοδος που ανέλαβε και καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, εκτός από αυτά του Αντιπροέδρου Δ.Σ της ΒΙΑΝΕΞ.

Το 2016 ο Όμιλος Γιαννακόπουλου και ο Όμιλος Παπάζογλου προχώρησαν σε εξαγορά 50-50 της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών προϊόντων υγείας, Superfoods.

Η Superfoods είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής με διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης κάθε χρόνο. Περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες καταναλωτών.

Ο Απρίλιος του 2019 ήταν κομβικής σημασίας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Εκτός από τη θέση του CEO, ανέλαβε και εκείνη του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ.

Τον Ιούνιο του 2019 προχώρησε στην εξαγορά της εμπορικής φαρμακευτικής εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ. Εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο της ΒΙΑΝΕΞ, διατηρώντας, από την άλλη πλευρά, τις θέσεις εργασίας της εταιρείας.*

Εκτός από τη φαρμακοβιομηχανία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει διακριθεί για την κοινωνική του προσφορά. Είχε αναλάβει σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών προσφοράς στην ελληνική κοινωνία. Έχει βραβευτεί και από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ) για τις δωρεές που έχει κάνει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρα από επικεφαλής του Ομίλου Βιανέξ είναι και ο ιδρυτής της εταιρείας ψηφιακών μέσων DPG Digital Media.

Τα αρχικά της εταιρείας DPG που είναι και τα λατινικά αρχικά του ονόματος του, έμελλε να του αποδοθούν από πολλούς και ως προσωνύμιο. Μια παράφραση του αντιαρματικού ρουκετοβόλου RPG, λόγω των εκρηκτικών δηλώσεων εναντίον αντιπάλων. Και όχι μόνο.

Φυσικά, αυτό το οφείλει στο μπάσκετ που τον έχει κάνει ευρέως γνωστό. Είναι επί σειρά ετών και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έχει διακριθεί όχι μόνο για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και για τις ζωηρές και αμφιλεγόμενες παρεμβάσεις του.

Για τους οπαδούς των άλλων ομάδων, και κυρίως του Ολυμπιακού, ήταν για πολλά χρόνια το κόκκινο πανί. Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό της εμφάνισης του στον πάγκο του παναθηναϊκού σε ένα ντέρμπι των δύο ομάδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όλο το γήπεδο τον έβριζε, με τον Τάκη Τσουκαλά πρώτο και καλύτερο να κρέμεται στα κάγκελα μπροστά στις κάμερες. Εντούτοις, αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα. Είχε την ίδια τρέλα για την ομάδα, ίσως και μεγαλύτερη από αυτή που είχαν ο πατέρας και ο θείος του.

Και μετά ήρθε ο Ιούνιος του 2020. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, δηλώνοντας “έκλεισε ο κύκλος μου”.

Στις 9 Ιουνίου 2020, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όρισε την τιμή πώλησης της ΚΑΕ σε 25 εκατομμύρια ευρώ. Υποστήριζε ότι αξίζει πολύ παραπάνω, στα 75 εκατομμύρια συνολικά.

Στη συνέχεια, μεταβίβασε τις αρμοδιότητες της εταιρείας σε ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. ‘Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Για να τρέχουν την ομάδα μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής”.

Ένας από τους βασικούς λόγους της αποχώρησης του, ήταν το γήπεδο του Βοτανικού που είχε βαλτώσει. Επρόκειτο για ένα γήπεδο προδιαγραφών FIFA – UEFA 4 αστέρων, χωρητικότητας 39.000 – 40.000 θέσεων.

Αυτή η απόφαση της αποχώρησης του, πυροδότησε καταιγιστικές εξελίξεις, και έφερε ένα μικρό χάος στα διοικητικά της ΚΑΕ. Επιπλέον, κανένας αγοραστής της δεν εμφανιζόταν στον ορίζοντα.

Με εκείνα και με τα άλλα, τη διοίκηση της ΚΑΕ την ανέλαβαν δύο σημαίες του συλλόγου. Ήταν η περίοδος που ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, και ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήραν τα ηνία της διοίκησης του συλλόγου. Είχαν δίπλα τους και τον άνθρωπο του Γιαννακόπουλου, Τάκη Τριαντόπουλο.

Στις 28 Ιουνίου 2020 διοργανώθηκε από τους οπαδούς συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα μπάσκετ.

Παρότι λεγόταν ότι πίσω από την κινητοποίηση ήταν ο ίδιος, άτομα από το περιβάλλον του Γιαννακόπουλου ανέφεραν πως ουδεμία σχέση είχε ο ίδιος με τη διοργάνωσή της. Τελικά, το συλλαλητήριο ακυρώθηκε.

Την περίοδο των 672 ημερών που ο υιός Γιαννακόπουλος δεν είχε τη διαχείριση της ομάδας, ο αθηναϊκός σύλλογος απέκτησε ένα νταμπλ. Αυτό, για πολλούς θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πάντα αντίθετη άποψη.

Σε κοινή συνέντευξή τους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφερόμενοι στον πρώτο 1,5 χρόνο διαχείρισης της ΚΑΕ, είπαν μεταξύ άλλων:

“Σίγουρα κάνεις λάθη, ειδικά όταν αναλαμβάνεις μια θέση στην οποία δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν. Όμως, από εκεί και πέρα ότι λάθος έγινε, δεν έγινε με δόλο αλλά από αγάπη για την ομάδα”

Στις 17 Μαρτίου 2022, ήρθε η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού με 101-73 από τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Ήταν η μαύρη ημέρα του συλλόγου που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άντεξε άλλο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Επέστρεψε στο τιμόνι της ομάδας, απομακρύνοντας τα άτομα της εμπιστοσύνης του. Τους κατηγόρησε για κακοδιαχείριση και πλήρη αποτυχία αγωνιστικά και οικονομικά.

Σήμερα, ο DPG οδηγεί ξανά την ομάδα με το ίδιο συναίσθημα, και έχει υψηλούς στόχους. Συνεχίζει να κάνει διάφορες εκρηκτικές δηλώσεις με έμφαση στην αγαπημένη του λέξη “Μαφία”.

Πρόσφατα καταφέρθηκε ειρωνικά και εναντίον του Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή που ήταν πολύ αγαπητός στους φίλους της ομάδας. Τον είχαν φέρει ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και με τη φανέλα του ΠΑΟ κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης και 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Παρ’ όλα αυτά, λόγω του ότι ο Μποντιρόγκα είναι ο νυν πρόεδρος της Ευρωλίγκα, μπήκε στο στόχαστρο του υιού Γιαννακόπουλου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Από τη μαφία του Μπερτομέου, έχουμε πάει στη μαφία του Μποντιρόγκα”.

Ο λόγος ήταν η διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας στη Βαλένθια. Παρότι ήταν νικηφόρος στον πόντο, αυτό δεν εμπόδισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καταφερθεί εναντίον του πρώην θρύλου της ομάδας.

Εναντίον της Euroleague έχει εξαπολύσει παρόμοιες ολομέτωπες επιθέσεις. Το 2023 είχε ανεβάσει και βίντεο στα social media με τον τίτλο Euroleague Mafia. Έναν χαρακτηρισμό που τον έχει χρησιμοποιήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Η αγάπη, το πάθος και η τρέλα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, έγινε και ταινία.

Στο “Ταξίδι στα αστέρια” του Χρήστου Δήμα, τον Παύλο Γιαννακόπουλο τον υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης, και τον DPG ο Αργύρης Πανταζάρας. Στο καστ συμμετέχουν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της ταινίας έγινε την τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στον Alpha.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Ήταν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι ένας μοναδικός συνδυασμός, πάθους, παράδοσης και δημιουργικότητας στο ελληνικό επιχειρείν και αθλητισμό; Έχει εμπλουτιστεί η παράδοση της οικογενείας και από το “εκρηκτικό μείγμα” του Δημήτρη “DPG” Γιαννακόπουλου; Πείτε μας στα σχόλια.

Όπως και να ‘χει, με το νέο έτος μην αφήσεις τον πληθωρισμό να φάει τις καταθέσεις σου. Ρίξε μια ματιά στον λογαριασμό D της Freedom 24.

Μπορείς να κάνεις τη δωρεάν εγγραφή σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, με την ταυτότητά σου και ένα λογαριασμό στο όνομά σου. Και, ακόμα καλύτερα, θα έχεις ένα μοναδικό έξτρα bonus αν κάνεις την εγγραφή σου από το link μας.

*Το κεφάλαιό σας βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι προηγούμενες προβλέψεις και τα αποτελέσματα δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο ειδικό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#333 - Ζωή Μπαταρίας Android, Εικόνες Σε 3D Μοντέλα Με Δωρεάν AI Εργαλείο, Επιδόσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps