Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Επεξεργασία PDF, Εργαστήρια Gmail, Επιδιόρθωση Firefox, Αρχεία ISO

Επεξεργασία PDF, Εργαστήρια Gmail, Επιδιόρθωση Firefox, Αρχεία ISO

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, θα δουλέψουμε αρχεία ISO χωρίς τρίτες εφαρμογές, και θα δούμε τις προχωρημένες ρυθμίσεις του ποντικιού στα Windows. Επίσης, θα κάνουμε μαζική μετονομασία αρχείων με το Bulk Rename Utility, θα χρησιμοποιήσουμε τις κρυφές υπογραμμίσεις του Excel, και θα επιδιορθώσουμε τον Firefox χωρίς να τον καταργήσουμε από το σύστημά μας. Τέλος, θα επεξεργαστούμε PDF αρχεία δωρεάν, και θα μάθουμε πώς ενεργοποιούμε τα εργαστήρια του Gmail.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Άνοιγμα ISO Στα Windows Χωρίς Τρίτη Εφαρμογή

Ένα ISO αρχείο είναι η πλήρης εικόνα των δεδομένων ενός CD ή DVD, ακόμη και Blu-Ray. Σήμερα τα αρχεία ISO είναι αρκετά διαδεδομένα στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ως ISO κατεβάζουμε τα Windows ή κάποια έκδοση του Office.

Σε παλαιότερους οδηγούς έχουμε δει πώς χρησιμοποιούμε τα ISO αρχεία, με ποιον τρόπο τα ανοίγουμε, και πώς τα γράφουμε σε κάποιον δίσκο.

Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να ανοίγουμε ένα ISO αρχείο στα Windows 10, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τρίτες εφαρμογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι δεξί κλικ στο αρχείο, και να επιλέξουμε το “Μοντάρισμα”.

QuickSteps #40: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε κάποιο ανεξάρτητο πρόγραμμα, η επιλογή αυτή ίσως δεν υπάρχει. Αυτό συμβαίνει διότι τα περισσότερα προγράμματα ορίζουν ως προεπιλεγμένη εφαρμογή τους εαυτούς τους.

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το “Άνοιγμα με…”, κι από εκεί την “Εξερεύνηση των Windows”.

Όποια μέθοδο και να χρησιμοποιήσαμε, στο παράθυρο που βρισκόμασταν θα ανοίξει το αρχείο ISO, και θα εμφανιστεί το περιεχόμενό του.

Πλέον μπορούμε να διαχειριστούμε τα αρχεία του όπως εμείς θέλουμε.

Επίσης, σε περίπτωση που κλείσουμε το παράθυρο, μπορούμε πάντα να επιστρέψουμε εδώ μέσω της “Εξερεύνησης των Windows”.

Απλά ανοίγουμε έναν φάκελο και κάνουμε κλικ στον εικονικό δίσκο από το μενού στα αριστερά.

Μόλις τελειώσουμε τη δουλειά μας, ανοίγουμε έναν φάκελο, πατάμε στο “Αυτός ο υπολογιστής”, κάνουμε δεξί κλικ στον δίσκο, και διαλέγουμε την “Εξαγωγή”.

Ο δίσκος πλέον έχει αφαιρεθεί, και δεν τον βλέπουμε πουθενά. Εννοείται ότι το αρχείο ISO παραμένει στον υπολογιστή μας.

Προχωρημένες Ρυθμίσεις Ποντικιού Στα Windows 10

Σε προηγούμενο QuickSteps είδαμε τις βασικές ρυθμίσεις του ποντικιού στα Windows 10. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπούμε σε πιο βαθιά νερά, και να ρυθμίσουμε λεπτομερώς το ποντίκι μας.

Αρχικά γράφουμε στην αναζήτηση των Windows “Πίνακας Ελέγχου”, και κάνουμε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα.

Στον πίνακα ελέγχου πατάμε στην “Κατηγορία”, και αλλάζουμε την προβολή σε “Μεγάλα εικονίδια”.

Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών υπάρχει μία που λέγεται “Ποντίκι”. Κάνουμε κλικ σε αυτή για να ανοίξουμε το παράθυρο ρυθμίσεων του ποντικιού.

Εδώ έχουμε αρκετές επιλογές, και από την καρτέλα “Κουμπιά” διαλέγουμε αν τα κουμπιά του ποντικιού θα λειτουργούν κανονικά ή αντίστροφα, δηλαδή για δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες.

Επίσης, από εδώ διαλέγουμε πόσο γρήγορα πρέπει να κάνουμε διαδοχικά κλικ ώστε να μετρούν ως διπλό κλικ.

Η τρίτη επιλογή δεν είναι απαραίτητη, αλλά σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται, θα πούμε ότι κλειδώνει το αριστερό κλικ του ποντικιού για επιλεγμένο διάστημα.

Στην καρτέλα “Δείκτες” ρυθμίζουμε την εμφάνιση του δείκτη του ποντικιού. Επιλέγουμε μεταξύ διαφόρων θεμάτων, είτε ορίζουμε έναν προς έναν τους δείκτες κατά περίπτωση.

Μέσω τον επιλογών δείκτη ρυθμίζουμε λεπτομερώς τη συμπεριφορά του δείκτη του ποντικιού.

Μπορούμε να διαλέξουμε πόσο γρήγορα θα κινείται, αν θα μεταφέρεται αυτόματα στο προεπιλεγμένο κουμπί του ενεργού παραθύρου, και κάτω από ποιες συνθήκες θα είναι ορατός.

Τέλος, από την καρτέλα “Τροχός” ρυθμίζουμε τη συμπεριφορά της ροδέλας του ποντικιού. Συγκεκριμένα, μπορούμε να ορίσουμε κατά πόσο θα μετακινείται το περιεχόμενο που βλέπουμε, κατακόρυφα ή/και οριζόντια.

Μόλις τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις μας κάνουμε κλικ στο “ΟΚ”, και έχουμε ολοκληρώσει τη ρύθμιση του ποντικιού μας.

Αρκετοί δεν το γνωρίζουν, όμως ένας υπολογιστής με Windows μπορεί να λειτουργήσει τόσο χωρίς ποντίκι, όσο και χωρίς πληκτρολόγιο. Για να μάθετε πώς χειριζόμαστε έναν υπολογιστή με Windows χωρίς ποντίκι, διαβάστε τον ακόλουθο οδηγό μας.

Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Ο δείκτης του ποντικιού πάγωσε ξαφνικά στην οθόνη, δεν κουνιέται καθόλου. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί, το ποντίκι όχι. Ίσως τέλειωσε η μπαταρία στο ασύρματο. Μπορεί να…

Μαζική Mετονομασία Aρχείων Με το Bulk Rename Utility

Έχουμε ήδη δει αρκετούς τρόπους μαζικής μετονομασίας αρχείων. Ωστόσο, οι πιο απλοί δεν μας παρέχουν τόσες πολλές επιλογές, ενώ οι πιο προχωρημένοι είναι περίπλοκοι και μη αναστρέψιμοι.

Σήμερα θα δούμε πώς μετονομάζουμε μαζικά αρχεία και φακέλους στα Windows, με τη χρήση του προγράμματος Bulk Rename Utility.

Το Bulk Rename Utility είναι ένα εργαλείο που μας βοηθά να μετονομάσουμε πολλά αρχεία μαζί, προσφέροντάς μας αμέτρητες παραμέτρους αλλαγής των ονομάτων.

Αρχικά κατεβάζουμε την εφαρμογή από την ιστοσελίδα της, και την εγκαθιστούμε. Είναι απολύτως δωρεάν, και δεν κρύβει τίποτα το περίεργο στην εγκατάστασή της.

Με εγκατεστημένο το Bulk Rename Utility στον υπολογιστή μας, πηγαίνουμε στον φάκελο που περιέχει τα στοιχεία που θέλουμε να μετονομάσουμε.

Εδώ κάνουμε δεξί κλικ σε κάποιο στοιχείο, και διαλέγουμε το “Bulk Rename Here”.

Το πρόγραμμα ανοίγει άμεσα, και στα δεξιά βλέπουμε το περιεχόμενο του φακέλου, ενώ αριστερά υπάρχει ένα δέντρο εξερεύνησης σε περίπτωση που θέλουμε να μεταβούμε σε κάποιον άλλον φάκελο.

Η χρήση του Bulk Rename Utility είναι αρκετά απλή. Επιλέγουμε τα στοιχεία που θέλουμε να μετονομάσουμε, και στη συνέχεια με τη βοήθεια των αμέτρητων ρυθμίσεων φροντίζουμε να τους δώσουμε το όνομα που θέλουμε.

Αριστερά βλέπουμε τα στοιχεία με το παλιό τους όνομα, και δεξιά με πράσινα γράμματα το νέο όνομά τους.

Όταν έχουμε ρυθμίσει τα πάντα, και είμαστε ικανοποιημένοι από τα ονόματα των στοιχείων, κάνουμε κλικ στο “Rename”.

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, στο οποίο πατάμε “ΟΚ”, και έπειτα θα δούμε ένα ακόμη που μας ενημερώνει ότι η μετονομασία πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

Το Bulk Rename Utility είναι ένα αρκετά εύκολο πρόγραμμα, και ιδιαίτερα ισχυρό. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο μέχρι να μάθουμε όλα τα κόλπα του, αλλά είναι η καλύτερη εφαρμογή μαζικής μετονομασίας αρχείων.

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε ότι όσο το πρόγραμμα παραμένει ανοιχτό, μπορούμε να αντιστρέψουμε τη μετονομασία που κάναμε. Πρέπει απλά να πατήσουμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Ctrl+Z”.

Θα δούμε ένα παράθυρο που μας ρωτά αν όντως θέλουμε να αντιστραφεί η μετονομασία. Οπότε κάνουμε κλικ στο “Ναι”, και τα αρχεία θα αποκτήσουν το παλιό τους όνομα.

Μία άλλη αξιόλογη εφαρμογή για μαζική μετονομασία αρχείων είναι η Advanced Renamer, την οποία παρουσιάσαμε σε παλαιότερο οδηγό μας.

Μαζική Μετονομασία Αρχείων – Η Καλύτερη Δωρεάν Εφαρμογή

Έχουμε πάει διακοπές και έχουμε επιστρέψει με εκατοντάδες φωτογραφίες, όλες τους με ονόματα DSCN0001, DSCN0002, DSCN0594, κλπ. Αν δεν θέλουμε να χάσουμε ένα σαββατοκύριακο να τις μετονομάζουμε μία…

Χρήση Των Κρυφών Υπογραμμίσεων Στο Excel

Στο Excel μπορούμε να διαμορφώσουμε το κείμενο των κελιών με πολλούς τρόπους. Ο πιο άμεσος είναι η “Κεντρική” κορδέλα στο άνω μέρος του προγράμματος.

Στην “Κεντρική” κορδέλα θα βρούμε επιλογές για έντονη γραφή, πλάγια, με απλή και διπλή υπογράμμιση. Υπάρχουν όμως επιπλέον μορφές υπογράμμισης, καθώς και η επιλογή διακριτής διαγραφής του κειμένου, που είναι κρυφές.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτές, κάνουμε δεξί κλικ στο κελί που θέλουμε, και πατάμε στο “Μορφοποίηση κελιών…”.

Στο παράθυρο της μορφοποίησης κελιών πηγαίνουμε στην καρτέλα “Γραμματοσειρά”, κι εδώ θα βρούμε αρκετές ρυθμίσεις.

Αρχικά μπορούμε να επιλέξουμε τη γραμματοσειρά, τον τύπο της, το μέγεθος και το χρώμα της.

Έπειτα, στην “Υπογράμμιση” διαλέγουμε όποια μορφή υπογράμμισης θέλουμε, μεταξύ μονής, διπλής, μονής λογιστικής, και διπλής λογιστικής.

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε στο κείμενο διακριτή διαγραφή, είτε να το μετατρέψουμε σε εκθέτη ή δείκτη.

Ό,τι επιλογή και να κάνουμε, μπορούμε να βλέπουμε τη μορφή του κειμένου δεξιά.

Η διαφορά της απλή υπογράμμισης με τη λογιστική είναι ότι η δεύτερη εφαρμόζεται κάτω από το σώμα του κειμένου, και όχι ακριβώς κάτω από τους χαρακτήρες.

Μία σωστή μορφοποίηση κειμένου κάνει κάθε έγγραφο πιο εύκολο στην ανάγνωση. Επίσης, μεγάλη βοήθεια προσφέρουν και τα περιγράμματα. Γι’ αυτό, διαβάστε σε προηγούμενο QuickSteps πώς χρησιμοποιούμε τα περιγράμματα στο Excel.

QuickSteps #38: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα κάνουμε μαζική μετονομασία αρχείων με το PowerShell των Windows, και πραγματοποιούμε βασικές ρυθμίσεις στο ποντίκι μας. Έπειτα, επεξεργαζόμαστε τα περιγράμματα των κελιών…

Επιδιόρθωση Προβλημάτων στον Firefox Με Επαναφορά Ρυθμίσεων

Όπως είδαμε σε προηγούμενο QuickSteps, οι browsers είναι προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλά προσωρινά αρχεία, και να “βαραίνουν” αρκετά.

Τονίσαμε επίσης ότι η διαγραφή της κρυφής μνήμης και των cookies δεν αποτελεί μόνιμη λύση, ενώ η κατάργηση και επανεγκατάσταση του browser είναι η έσχατη λύση.

Ήδη παρουσιάσαμε τη διαδικασία επιδιόρθωσης του Chrome με την επαναφορά ρυθμίσεων. Τώρα θα δούμε την αντίστοιχη διαδικασία στον Firefox.

Αρχικά γράφουμε στη γραμμή διευθύνσεων “about:support”, και πατάμε Enter. Αυτή η διεύθυνση οδηγεί στη σελίδα με τις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων του browser.

Στα δεξιά θα βρούμε το κουμπί “Ανανέωση του Firefox…”, που μας επιτρέπει να επαναφέρουμε τον Firefox στην αρχική του κατάσταση.

Μόλις πατήσουμε το κουμπί, θα εμφανιστεί το παράθυρο επιβεβαίωσης, στο οποίο κάνουμε κλικ στην “Ανανέωση του Firefox”.

Ο Firefox θα κάνει επανεκκίνηση, και θα μας εμφανίσει μία σελίδα που μας ενημερώνει για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όλα τα πρόσθετα έχουν αφαιρεθεί πλήρως, ενώ όλες οι ρυθμίσεις του Firefox έχουν επανέλθει στις προεπιλεγμένες.

Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να ανοιχτούν οι τελευταίες σελίδες που είχαμε στον Firefox ή να διαλέξουμε συγκεκριμένες. Εμείς αφήνουμε την πρώτη επιλογή και πατάμε στο “Φύγαμε!”

Πλέον ο Firefox είναι σαν καινούργιος, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσουμε όλα τα πρόσθετα από την αρχή, να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, και τα λοιπά.

Αν θέλετε να δείτε την αντίστοιχη διαδικασία για τον Chrome, διαβάστε το παρακάτω QuickSteps.

QuickSteps #38: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα κάνουμε μαζική μετονομασία αρχείων με το PowerShell των Windows, και πραγματοποιούμε βασικές ρυθμίσεις στο ποντίκι μας. Έπειτα, επεξεργαζόμαστε τα περιγράμματα των κελιών…

Δωρεάν Επεξεργασία PDF Online

Ο πιο γνωστός, και ίσως ο πιο ισχυρός επεξεργαστής αρχείων PDF είναι ο Adobe Acrobat. Για να έχουμε πρόσβαση όμως σε όλες τις δυνατότητές του, θα πρέπει να διαθέτουμε την πληρωμένη έκδοσή του.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν δωρεάν online εργαλεία που δεν απαιτούν την εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος. Τα εργαλεία αυτά θα μας προσφέρουν ό,τι χρειαζόμαστε για τη βασική επεξεργασία PDF αρχείων.

Ένα από τα καλύτερα online εργαλεία είναι το Sejda. Οπότε ανοίγουμε τη σελίδα του, και επιλέγουμε αν θέλουμε να ανεβάσουμε ένα αρχείο από τον υπολογιστή μας ή από κάποια υπηρεσία cloud όπως το Google Drive.

Το Sejda αναγνωρίζει κανονικά το κείμενο και τις εικόνες του PDF, και έτσι μας επιτρέπει να τα επεξεργαστούμε.

Επίσης, το Sejda μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο κενό αρχείο PDF, κάτι που δεν συναντάμε εύκολα σε δωρεάν online εργαλεία.

Το αρχείο δεν αργεί να ανοίξει, και θα δούμε άμεσα τον επεξεργαστή, που μας προσφέρει αρκετές δυνατότητες.

Μόλις πραγματοποιήσουμε όλες τις αλλαγές που θέλουμε, πατάμε στο “Apply changes” για να τις αποθηκεύσουμε.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί το Sejda για να δημιουργήσει το νέο PDF αρχείο εξαρτάται από το μέγεθος του αρχικού εγγράφου, και τις αλλαγές που κάναμε.

Όταν η διαδικασία δημιουργίας του αρχείου ολοκληρωθεί μπορούμε να το κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας, να το εκτυπώσουμε, να το μετονομάσουμε, να συνεχίσουμε την επεξεργασία του, να το μοιραστούμε με όποιον θέλουμε, ή να το αποθηκεύσουμε σε κάποιο cloud στο οποίο διαθέτουμε λογαριασμό.

To Sejda δεν είναι απλά ένας editor, αλλά μία ολόκληρη συλλογή από εργαλεία για την επεξεργασία PDF αρχείων. Παράλληλα, προσφέρει και δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, συμβατό με Windows, Linux, και MacOS.

Βέβαια η δωρεάν έκδοση του Sejda έχει κάποιους περιορισμούς. Για παράδειγμα, μπορούμε να δουλέψουμε με αρχεία έως 200 σελίδες, που δεν ξεπερνούν σε μέγεθος τα 50MB, και δεν περιέχουν εικόνες πάνω από 5MB.

Αν δουλεύουμε με μεγαλύτερα αρχεία, μπορούμε να πληρώσουμε 63$ για την αγορά της PRO έκδοσης για έναν ολόκληρο χρόνο.

Διαβάστε τον παρακάτω οδηγό μας για περισσότερες δωρεάν επιλογές επεξεργασίας PDF αρχείων.

Χρήση των Εργαστηρίων στο Gmail

Το Gmail με τη χρήση διαφόρων πρόσθετων, τρίτων εφαρμογών, και τα λοιπά, μας προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ' ό,τι φανταζόμαστε.

Μεταξύ όλων των άλλων υπάρχουν και τα εργαστήρια του Gmail, όπου θα βρούμε μικρά επί δοκιμή προγράμματα που προσθέτουν κάποιες λειτουργίες στον λογαριασμό μας.

Αν και υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν διάφορα σφάλματα, συνήθως δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα κατά τη χρήση τους.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στα εργαστήρια του Gmail κάνουμε κλικ στο γρανάζι πάνω αριστερά, και έπειτα στις “Ρυθμίσεις”.

Ανάμεσα στις επιλογές θα υπάρχει μία που αναγράφεται ως “Labs”, ή “Εργαστήρια”, οπότε πατάμε σε αυτή και μεταφερόμαστε στα εργαστήρια του Gmail.

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του χρήστη ποια θα χρησιμοποιήσει ή όχι. Παρ’ όλα αυτά, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα είναι το “Πλαίσιο προεπισκόπησης”.

Για να το ενεργοποιήσουμε, χρειάζεται απλά να κάνουμε κλικ στην “Ενεργοποίηση”.

Πριν κλείσουμε τις ρυθμίσεις, πρέπει πάντα να πατάμε “Αποθήκευση αλλαγών” στο τέλος της σελίδας.

Το “Πλαίσιο προεπισκόπησης” μας επιτρέπει να βλέπουμε το περιεχόμενο του ενός email χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξουμε.

Τα εργαστήρια του Gmail είναι μόνο μία από τις δυνατότητές του που ίσως δεν γνωρίζετε. Για να μάθετε ακόμη περισσότερες, διαβάστε τον αναλυτικό μας οδηγό.

Σας άρεσαν τα 7 QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια, και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη Δευτέρα, με 7 νέα QuickSteps που μπορεί να μας λύσουν τα χέρια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#362 - Περιορισμός Αποστολέων Στα Instagram DM, Παιχνίδι Squid Game Στην Αναζήτηση Google
QuickSteps
GamingSteps#20250118 - Τα Πάντα Για Το Nintendo Switch 2, Rockstar vs Liberty City Μod Για Το GTA5, Το Doom Σε PDF
GamingSteps