Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούνιος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούνιο έχουμε ένα επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με πολλά εξαρτήματα και φως LED, μία επαναφορτιζόμενη φορητή σκούπα για το αυτοκίνητο και το σπίτι, και ένα μικρό έξυπνο ενυδρείο με μηχανισμό αυτοκαθαρισμού. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ηλεκτρικό εντομοκτόνο που το χρησιμοποιούμε και ως ρακέτα, ένα σφουγγαράκι για το καθάρισμα των γυαλιών, και μία συσκευή για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Μικρό επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με πολλά εξαρτήματα και φως LED

Το Xiaomi Wowstick 1F+ έχει 56 διαφορετικά εξαρτήματα κατσαβιδιών κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, τα οποία μας επιτρέπουν να ανοίγουμε από ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και κάθε είδους έξυπνη συσκευή.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2024

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi έχει μπαταρία λιθίου που επιτρέπει 8 ώρες συνεχούς χρήσης, φως LED, χειροκίνητη και ηλεκτρική λειτουργία, έρχεται μαζί με μαγνητική επιφάνεια για τις βίδες, και κοστίζει 39,66€.

Επαναφορτιζόμενη φορητή σκούπα για το αυτοκίνητο και το σπίτι

Πολλοί απαγορεύουν το φαγητό στο αυτοκίνητο ή στο σαλόνι του σπιτιού, διότι ο καθαρισμός των καθισμάτων ή του καναπέ είναι δύσκολος. Επίσης, αρκετοί έχουμε ένα πληκτρολόγιο γεμάτο υπολείμματα φαγητού. Με τη φορητή σκούπα της Xiaomi μπορούμε εύκολα να συλλέγουμε μικρές ποσότητες σκουπιδιών.

Η σκούπα διαθέτει ισχυρό μοτέρ και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Επιπλέον, στο κουτί θα βρούμε διαφορετικά στόμια καθαρισμού και καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε να την αγοράσουμε με 48,89€.

Μικρό έξυπνο ενυδρείο με μηχανισμό αυτοκαθαρισμού

Τα πιο δημοφιλή κατοικίδια είναι οι σκύλοι και οι γάτες. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητα ακόμα ζώα τα οποία μπορούμε να έχουμε ως κατοικίδια, όπως οι αράχνες, οι χελώνες, τα ψάρια, και άλλα.

Το DESGEO C180 είναι ένα μίνι αυτοκαθαριζόμενο ενυδρείο μικρών ψαριών. Επιπλέον, στο καπάκι του συγκεκριμένου ενυδρείου μπορούμε να φυτέψουμε μικρά φυτά και λουλούδια. Επίσης, έχει LED φωτισμό με δυνατότητα αλλαγής χρώματος.

Αν θέλουμε να φροντίζουμε μικρά ψάρια, αλλά βαριόμαστε να καθαρίζουμε το ενυδρείο, τότε μπορούμε να αγοράσουμε το DESGEO C180 με 249,09€.

Συναρμολογούμενο ρολόι με τη μορφή βιομηχανικών λαμπτήρων

Στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα ρολόγια. Το καθένα τους έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που τα επιλέγουμε, και πιθανώς ο πιο βασικός.

Το Imitate Glow Clock είναι ένα ρολόι με βιομηχανικό στιλ, το οποίο συναρμολογούμε μόνοι μας. Διαθέτει έξι σετ από ακρυλικές επιφάνειες με LED φωτισμό, κάθε μία εκ των οποίων μπορεί να προβάλλει ένα ψηφίο τη φορά.

Αυτό το ρολόι διαθέτει πλήθος λειτουργιών, όπως η προβολή της ώρας και της ημερομηνίας, η εναλλαγή των χρωμάτων με βάση την καταγραφή ήχου, και πολλά άλλα. Το ρολόι θα το βρούμε στο Banggood στην τιμή των 34,13€.

Έξυπνη πρίζα που υποστηρίζει τον Google Assistant και την Amazon Alexa

Αν μας ενδιαφέρει να χειριζόμαστε απομακρυσμένα μία και μόνο πρίζα ή θέλουμε να απενεργοποιούμε με ένα πάτημα ολόκληρο πολύπριζο, τότε η έξυπνη πρίζα BlitzWolf BW-SHP13 είναι η ιδανική επιλογή για εμάς.

Η BlitzWolf BW-SHP13 είναι συμβατή με τον Google Assistant και την Amazon Alexa. Επίσης, μέσω της εφαρμογής που τη συνοδεύει, μπορούμε να ελέγχουμε την πρίζα και να ρυθμίζουμε χρονοδιακόπτες λειτουργίας.

Επιπλέον, η εφαρμογή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πρόγραμμα λειτουργίας, ορίζοντας ποιες ώρες της ημέρας η πρίζα θα είναι ενεργή και ποιες όχι. Η τιμή της BlitzWolf BW-SHP13 στο Banggood είναι 21,21€.

Ηλεκτρικό εντομοκτόνο που το χρησιμοποιούμε σαν ρακέτα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές λύσεις, όπως η ρακέτα της φωτογραφίας.

Η 3-in-1 Fly Swatter είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ρακέτα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε και ως συμβατικό ηλεκτρικό εντομοκτόνο, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της. Η τιμή της είναι 15,68€.

Πιρούνα με ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος και οθόνη LCD

Η KCH-205 είναι μία πιρούνα η οποία αφορά κυρίως τους λάτρεις του καλοψημένου κρέατος, διότι λειτουργεί ως ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος.

Στη λαβή της πιρούνας υπάρχει μία οθόνη LCD, κουμπιά, και φωτεινές ενδείξεις. Μέσω της οθόνης, βλέπουμε το επίπεδο ψησίματος, τη θερμοκρασία, και τον τύπο κρέατος. Με τα κουμπιά επιλέγουμε τον τύπο κρέατος που μαγειρεύουμε και το επίπεδο ψησίματος.

Όταν η πιρούνα διαπιστώσει ότι το κρέας έχει τη σωστή θερμοκρασία για το επίπεδο ψησίματος που επιλέξαμε, παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο και ανάβει την ανάλογη φωτεινή ένδειξη. Η πιρούνα με το ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος στη λαβή κοστίζει 17,52€.

Σφουγγαράκι για το καθάρισμα των γυαλιών

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά το μαρτύριο του να βλέπεις τα πάντα θολά χωρίς προφανή αιτία. Επιπλέον, κάποιες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρύνουμε τη βρωμιά με τα συμβατικά πανάκια καθαρισμού.

Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι από το Banggood είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες που βοηθούν στην απομάκρυνση κάθε λεκέ. Επίσης, έχει μικρό μέγεθος και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μπρελόκ ώστε να το έχουμε πάντα μαζί. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μόνο σφουγγαράκι και κοστίζει 5,53€.

Βάση για την ασφαλή φύλαξη των γυαλιών στο αυτοκίνητο

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι εύκολο να βρεις ένα μέρος όπου μπορείς να τα τοποθετήσεις με ασφάλεια. Πόσο μάλιστα στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου.

Η βάση γυαλιών της φωτογραφίας είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, μπορούμε να την τοποθετούμε στον κεντρικό καθρέφτη ή στα αλεξήλια που υπάρχουν τόσο στη θέση του οδηγού, όσο και στου συνοδηγού.

Επιπλέον, στην ίδια βάση μπορούμε να φυλάσσουμε και άλλα αντικείμενα, όπως κάρτες και καλώδια. Η τιμή της είναι 11,98€.

Συσκευή για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού στις οικιακές βρύσες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας.

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κατά τον έλεγχο ποιότητας του νερού είναι τα επίπεδα των αλάτων. Πρόκειται για μία πληροφορία που μπορούμε να μάθουμε εύκολα και γρήγορα με το DUKA.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2024

Η συσκευή μετράει τα επίπεδα των πλήρως διαλυμένων στερεών στο νερό και τη θερμοκρασία. Το DUKA έχει οθόνη και λειτουργεί με μπαταρίες. Αν μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε την ποιότητα του νερού που πίνουμε ή χρησιμοποιούμε στην καφετιέρα μας, μπορούμε να αγοράσουμε τη συσκευή από το Banggood με 9,22€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουνίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#334 - Διαφημίσεις Στο Facebook, Gaming Επιδόσεις Στο Android, Ύβρεις Σε Υπότιτλους Στα Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240706 - Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042
GamingSteps