Home » Software » Παιχνίδια » Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve
GamingSteps#20240518 - Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve

Assassin’s Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της σειράς Assassin's Creed, που ονομάζεται Shadows. Η Epic Games ανακοίνωσε μία συνεργασία μεταξύ του Fortnite και της σειρά Fallout, μέσω του επίσημου λογαριασμού του δημοφιλούς battle royale στο X (πρώην Twitter). Η Valve φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο multiplayer hero shooter με την ονομασία Deadlock.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Assassin's Creed Shadows ταξιδεύει τους παίκτες στην Ιαπωνία

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της σειράς Assassin's Creed, που ονομάζεται Shadows. Αυτό το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ιαπωνία γύρω στο έτος 1579 και έχει δύο κύριους χαρακτήρες, τη μυστική νίντζα Naoe και τον Yasuke που έμεινε γνωστός στην ιστορία για την περιπετειώδη ζωή του.

Το Shadows είναι ένα παιχνίδι για έναν παίκτη το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων, καθώς εξερευνούν τον κόσμο της Ιαπωνίας.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Assassin's Creed Shadows είναι ο κύκλος εποχών. Καθώς οι παίκτες προχωρούν στο παιχνίδι, θα βιώσουν διαφορετικές εποχές του έτους. Κάθε εποχή φέρνει νέα στοιχεία στο παιχνίδι και προσθέτει προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν οι παίκτες.

Επίσης, το Shadows εστιάζει στους μηχανισμούς φωτός και σκιάς. Διαθέτει ένα νέο σύστημα παγκόσμιου φωτισμού που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι εχθροί αντιλαμβάνονται τη Naoe και τον Yasuke σύμφωνα με το περιβάλλον τους.

Η Ubisoft υπόσχεται ότι το Assassin's Creed Shadows είναι εξίσου μεγάλο με το Origins. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει πολλά νέα gameplay χαρακτηριστικά, όπως η χρήση γάντζου και η κοπή μέσω διαφόρων αντικειμένων στο παιχνίδι.

Τέλος, το Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 και θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, καθώς και στην cloud gaming πλατφόρμα Amazon Luna.

Το Fallout συναντά το Fortnite σε ένα επικό crossover event

Η Epic Games ανακοίνωσε μία συνεργασία μεταξύ του Fortnite και της σειράς Fallout. Ο επίσημος λογαριασμός του δημοφιλούς battle royale στο X (πρώην Twitter) μοιράστηκε μία εικόνα που παρουσιάζει έναν χαρακτήρα με Brotherhood of Steel T-60 Power Armor σε ένα σκονισμένο τοπίο.

Το crossover event, με τίτλο “Chapter 5 Season 3: Wrecked”, πρόκειται να ξεκινήσει στις 24 Μαΐου. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία των δύο τίτλων δεν έχουν γίνει γνωστές, αναμένεται να προστεθούν στο Fortnite μερικά εικονικά στοιχεία από το σύμπαν του Fallout.

Μεταξύ άλλων, θα μπορούσε η Epic Games να εισάγει στο battle royale skin των Brotherhood of Steel, ήχους και μουσική, όπλα εμπνευσμένα από τον εξοπλισμό των κατοίκων των vault, και άλλα.

Το Fallout υπάρχει από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα με τα χρόνια. Η πρόσφατη κυκλοφορία της σχετικής τηλεοπτικής σειράς στο Amazon Prime Video έχει ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

GamingSteps#20240518 - Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve

Μέσω της σειράς, χαρακτήρες όπως η Lucy, ο Maximus και ο Ghoul, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να δούμε την Epic Games να προσθέτει στο Fortnite skin αυτών των τριών προσώπων.

Το Deadlock είναι υβρίδιο των Valorant, Overwatch, και των παιχνιδιών της Valve

Η Valve, η διάσημη εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών που βρίσκεται πίσω από επιτυχίες όπως το Dota 2 και το Team Fortress 2, φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο multiplayer hero shooter με την ονομασία Deadlock. Αυτό το νέο παιχνίδι λέγεται ότι θα είναι ένας συνδυασμός των παιχνιδιών της Valve και δημοφιλών τίτλων όπως το Overwatch και το Valorant.

Σύμφωνα με διαρροές από έναν δημιουργό περιεχομένου που ασχολείται με τη valve και είναι γνωστός ως Gabe Follower, το Deadlock θα περιλαμβάνει δύο ομάδες των έξι ηρώων που θα μάχονται σε ένα steampunk σκηνικό ευρωπαϊκής πόλης.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει στοιχεία tower defense και gameplay εμπνευσμένο από MOBA, με τους παίκτες να συλλέγουν σφαίρες για power-ups και να επιτίθενται σε βάσεις και φύλακες.

Η ανάπτυξη του Deadlock βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2018, ενώ έχει αλλάξει τουλάχιστον δύο φορές όνομα, καθώς παλαιότερα ήταν γνωστό ως Neon Prime και Citadel.

Αν και η Valve δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το παιχνίδι, τα screenshots που μοιράστηκαν οι δοκιμαστές του παιχνιδιού υποδηλώνουν ότι θα έχει αισθητική εμπνευσμένη από το Half-Life και το Portal.

Ο γνωστός και μακροχρόνιος ρεπόρτερ Tyler McVicker επιβεβαίωσε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το Deadlock, περιγράφοντας το ως ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που επικεντρώνεται πολύ στην προσωπικότητα των χαρακτήρων. Αυτή τη στιγμή το Deadlock βρίσκεται σε κλειστή δοκιμή Alpha.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240518 - Assassin's Creed Shadows, Το Fallout Συναντά Το Fortnite, Το Hero Shooter Deadlock Από Τη Valve

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Μαΐου

  • World of Warcraft: Cataclysm Classic – σε PC

21 Μαΐου

  • Senua's Saga: Hellblade 2 – σε Xbox Series X/S και PC
  • Gestalt: Steam & Cinder – σε PC
  • Paper Trail – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • System Shock – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • XDefiant – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Neptunia: Sisters vs. Sisters – σε Xbox One και Xbox Series X/S

22 Μαΐου

  • RKGK / Rakugaki – σε PC
  • Wuthering Waves – σε PC, Android, και iOS

23 Μαΐου

  • World of Goo 2 – στο Nintendo Switch
  • Paper Mario: The Thousand-Year Door – σε Nintendo Switch
  • Bread & Fred – στο Nintendo Switch
  • Ships at Sea – σε PC
  • The Tribe Must Survive – σε PC
  • Warno – σε PC

Empty

  • Duck Detective: The Secret Salami – σε Nintendo Switch και PC
  • Eternal Threads – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Hauntii – σε PC

24 Μαΐου

  • Dragon Ball Xenoverse 2 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • 33 Immortals – σε Xbox Series X/S και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

FUNgeon Crawlers

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Μαΐου το FUNgeon Crawlers. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 132,67€, και κοστίζει μόνο 14€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,53€ και πάνω, παίρνουμε το “Devil Spire”, το “Hellslave”, και το “Going Under”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 10,26€ αγοράσουμε επιπλέον το “Lunacid” και το “Siralim Ultimate”.

Τέλος, δίνοντας από 14€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Abalon (formerly Summoners Fate)” και το “MythForce”.

Metroidvania Mania

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Μαΐου το Metroidvania Mania.Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 128,18€, και κοστίζει μόνο 13,03€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,58€ και πάνω, παίρνουμε το “The Knight Witch”, το “Axiom Verge”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 50% φθηνότερο το “Death's Gambit: Afterlife – Ashes of Vados” από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,03€ αγοράσουμε επιπλέον το “9 Years of Shadows”, το “Axiom Verge 2”, το “Cookie Cutter”, το “Ghost Song”, και το “Death's Gambit: Afterlife”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Koa and the Five Pirates of Mara
  • DOOMBLADE
  • Endling – Extinction is Forever
  • JUSTICE SUCKS: Tactical Vacuum Action
  • Youtubers Life 2
  • Liberte
  • Circle Empires Rivals
  • The Chant
  • SPRAWL
  • Power to the People
  • A Little Golf Journey
  • Everdream Valley
  • Yooka-Laylee – Digital Deluxe
  • Tails of Iron
  • Hell Pie
  • Glitch Busters: Stuck On You
  • Buggos
  • CORPSE FACTORY
  • Aces & Adventures
  • Juno: New Origins

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • RAGE® 2 – Deluxe Edition
  • Airship: Kingdoms Adrift
  • No Straight Roads: Encore Edition
  • KeyWe
  • Metro Exodus – Gold Edition
  • The Legend of Tianding
  • Tin Hearts
  • Airborne Kingdom
  • Roguebook
  • Devilated
  • Heaven Dust 2
  • Symphony of War: The Nephilim Saga
  • Three Minutes To Eight
  • Kraken Academy!!
  • Call of the Sea

Fallout Bundle

Με το Fallout Bundle του Fanatical μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα Fallout παιχνίδια σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Το Fallout Bundle στοιχίζει 24,99€ και περιλαμβάνει τα “Fallout Classic Collection”, “Fallout New Vegas Ultimate”, “Fallout 3: Game of the Year Edition”, “Fallout 4: Game of the Year Edition” και “Fallout 76”. Η πραγματική αξία αυτών των τίτλων είναι 139,95€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#333 - Ζωή Μπαταρίας Android, Εικόνες Σε 3D Μοντέλα Με Δωρεάν AI Εργαλείο, Επιδόσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps