Home » Software » Παιχνίδια » Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight

Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight

Το Fortnite απέκτησε το νέο battle royale mode “Reload”, το οποίο έγινε η αιτία να ασχοληθούν με το παιχνίδι πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το ρόστερ του Dead by Daylight μεγαλώνει, καθώς η Lara Croft, η πρωταγωνίστρια του Tomb Raider, θα συμμετάσχει ως επιζώσα στο παιχνίδι τρόμου. Το νέο προσωρινό mode “Swarm” του League of Legends συνδυάζει χαρακτήρες του παιχνιδιού με roguelite wave survival στοιχεία.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ρεκόρ χρηστών για το νέο mode του Fortnite, το Reload

Το Fortnite απέκτησε το νέο battle royale mode “Reload”, το οποίο έγινε η αιτία να ασχοληθούν με το παιχνίδι πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Στο Reload συμμετέχουν 40 παίκτες χωρισμένοι σε 10 ομάδες. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν respawn αν τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας τους είναι ακόμη ζωντανό. Ωστόσο, ο χρόνος του respawn αυξάνεται όσο προχωρά ο αγώνας, ενώ μειώνεται αν τα μέλη της ομάδας εξουδετερώνουν αντιπάλους.

Επιπλέον, σε αυτό το mode, η δράση λαμβάνει χώρα σε μια συρρικνωμένη εκδοχή του αρχικού νησιού του γνωστού battle royale, η οποία περιλαμβάνει εμβληματικές τοποθεσίες όπως το Tilted Towers, το Pleasant Park, και το Retail Row.

Ο αριθμός των παικτών που παίζει το κάθε mode είναι ορατός στην κύρια οθόνη του Fortnite. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έπαιζαν το Reload περίπου 1,6 εκατομμύρια χρήστες. Τέλος, το νέο mode παρέμεινε το πιο δημοφιλές mode του παιχνιδιού καθόλη την εβδομάδα, ξεπερνώντας το βασικό Battle Royale.

Η Lara Croft είναι η επόμενη επιζώσα του Dead by Daylight

Το ρόστερ του Dead by Daylight μεγαλώνει λίγο περισσότερο, καθώς η Behaviour Interactive ανακοίνωσε ότι η πρωταγωνίστρια του Tomb Raider, η Lara Croft, θα συμμετάσχει ως επιζώσα στο επιτυχημένο παιχνίδι τρόμου.

Σε δελτίο τύπου, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι από τις 16 Ιουλίου, όσοι επιθυμούν να παίξουν ως Lara Croft μπορούν να το κάνουν μέσω της δημόσιας δοκιμαστικής έκδοσης του παιχνιδιού, η οποία είναι διαθέσιμη στο Steam.

“Με τις εμπειρίες και τις δεξιότητές της, η Lara Croft ενσαρκώνει τέλεια τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να επιβιώσει κανείς στη The Fog και ταιριάζει απόλυτα στον κόσμο του Dead by Daylight μαζί με άλλους εμβληματικούς χαρακτήρες”, έγραψε η Behaviour Interactive.

“Αν και μπορεί να είναι καλά προετοιμασμένη για τις δοκιμασίες που έρχονται, στον διεστραμμένο κόσμο του παιχνιδιού, το μέλλον δεν υπόσχεται ποτέ”, συμπλήρωσε η εταιρεία.

GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight

Η Behaviour Interactive αποκάλυψε επίσης τα τρία perk με τα οποία είναι εξοπλισμένη η Lara Croft, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει την “ακλόνητη επιμονή της, την πλούσια εμπειρία επιβίωσης και τη γενναιότητά της”, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αρχικά, η ηρωίδα έχει το Finesse που ενεργοποιείται όσο ο χαρακτήρας είναι υγιής και κάνει τα vault 20% ταχύτερα. Έπειτα, διαθέτει την ικανότητα Hardened που αποκαλύπτει την αύρα του δολοφόνου όταν ο παίκτης ξεκλειδώνει ένα σεντούκι και καθαρίζει ή ευλογεί ένα τοτέμ.

Τέλος, το τρίτο perk είναι το Specialist που προσφέρει στον παίκτη ένα token κάθε φορά που ανοίγει ένα σεντούκι. Η χρήση ενός great skill έχει ως αποτέλεσμα την κατανάλωση όλων των token. Κάθε token μειώνει τη μέγιστη απαιτούμενη πρόοδο αναγέννησης.

Η Lara Croft είναι ο πιο πρόσφατος χαρακτήρας από διαφορετικό franchise βιντεοπαιχνιδιών που εντάσσεται ως επιζών στο ρόστερ του Dead by Daylight.

Το League of Legends διαθέτει πλέον roguelite wave survival mode, το Swarm

Το νέο προσωρινό mode “Swarm” του League of Legends συνδυάζει χαρακτήρες του παιχνιδιού με το bullet heaven wave survival genre, ένα roguelite υποείδος στο οποίο ανήκει και το πολύ γνωστό Vampire Survivors.

Στο Swarm, ο παίκτης μεταφέρεται στο σύμπαν της Anima Squad, όπου οι ήρωες έχουν δυνάμεις εμπνευσμένες από ζώα και υπερασπίζονται τη Γη από εξωγήινους.

Σε αυτόν τον κόσμο, ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει τους Primordians, οι οποίοι βλέπουν την ανθρωπότητα ως ιό που πρέπει να εξαλειφθεί. Επιπλέον, οι διάφοροι χάρτες είναι σχεδιασμένοι ως μία post-apocalyptic εκδοχή της Runeterra με πολλούς παράξενους και ισχυρούς εχθρούς.

Όπως σε κάθε roguelite wave survival, ο παίκτης ξεκινά αδύναμος και σταδιακά γίνεται ισχυρότερος. Επίσης, κάθε χάρτης απαιτεί διαφορετική στρατηγική, κάποιοι θεραπεύουν την ομάδα, ενώ σε άλλους υπάρχει η Miss Fortune που εξαπολύει επιθέσεις.

Η Riot Games σχεδίασε το Swarm ώστε να προσθέσει ποικιλία στο gameplay και να προσφέρει ως mode μία πιο χαλαρή αίσθηση παιχνιδιού, σε σχέση με το υπόλοιπο ΜΟΒΑ. Η ιδέα πίσω από αυτό το mode είναι οι παίκτες να παίζουν κάτι χαλαρωτικό ανάμεσα στις πιο έντονες μάχες του League of Legends.

Το Swarm είναι ενσωματωμένο στον launcher του LoL και έχει απλή προοδευτική εξέλιξη, με αναβαθμίσεις και νέους χάρτες να ξεκλειδώνουν όσο ο παίκτης προχωρά παρακάτω. Έτσι, οι παίκτες παραμένουν εντός του client για τα μικρά διαλείμματα ηρεμίας, αντί να ασχολούνται με κάτι άλλο, εκτός του LoL.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 30 Ιουνίου με 6 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 30 Ιουνίου και 6 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Ιουλίου

  • Final Fantasy 14: Dawntrail – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • The First Descendant – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Resident Evil 7: Biohazard – σε PC και iOS

4 Ιουλίου

  • My Talking Hank: Islands – σε Android και iOS
  • Zenless Zone Zero – σε PlayStation 5, PC, Android, και iOS
  • Fate Seeker II – στο PlayStation 5

5 Ιουλίου

  • The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Bleak Faith: Forsaken – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Cyber Citizen Shockman Zero – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Machi Koro With Everyone – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Outright Games: Outfits, Adventures, & Best Friends Forever

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Ιουλίου το Outright Games: Outfits, Adventures, & Best Friends Forever.  Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 279,54€, και κοστίζει μόνο 9,17€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,58€ και πάνω, παίρνουμε το “My Friend Peppa Pig”, το “L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL”, και το “JoJo Siwa: Worldwide Party”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,17€ αγοράζουμε επιπλέον το “Bratz: Flaunt your fashion”, το “MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure”, το “Peppa Pig: World Adventures”, το “RAINBOW HIGH: RUNWAY RUSH”, και το “DreamWorks Spirit Lucky's Big Adventure”.

Stories of Pride

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τη 1 Ιουλίου το Stories of Pride. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 144,91€, και κοστίζει μόνο 16,57€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,60€ και πάνω, παίρνουμε το “No Longer Home”, το “The World Next Door”, και το “Heaven Will Be Mine”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 10,13€, αγοράζουμε επιπλέον το “Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly” και το “Arcadia Fallen”.

Επιπλέον, με 13,81€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Lakeburg Legacies” και το “Monster Prom 2 + Camp Forever DLC”.

Τέλος, ξοδεύοντας 16,57€, ή περισσότερα, παίρνουμε και το “Wylde Flowers”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 21 τίτλους:

  • Ash of Gods: The Way
  • Nuclear Blaze
  • Chasm: The Rift
  • Maniac
  • World Turtles
  • HyperParasite
  • The Ascent: Cyber Edition Bundle
  • Siege of Avalon: Anthology
  • Ingression
  • Raiders of the North Sea
  • Reiner Knizia Yellow & Yangtze
  • Blade of Darkness
  • Wings of Glory
  • Cardboard Town
  • Scars Above
  • My Little Universe
  • Souldiers
  • Shenmue III Deluxe Edition
  • Alba: A Wildlife Adventure
  • John Wick Hex
  • Foretales

Build your own Handheld Heroes Bundle

Με το Build your own Handheld Heroes Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Handheld Heroes Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Trinity Fusion
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Dust & Neon
  • Looper Tactics
  • Cookie Cutter
  • God Of Weapons
  • Dishonored 2
  • Strayed Lights
  • Pan'orama
  • Transport Fever
  • The Crackpet Show
  • Beyond The Edge Of Owlsgard
  • Istanbul: Digital Edition
  • Hidden Cats Triple Pack
  • The Invisible Hand
  • Quake II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#333 - Ζωή Μπαταρίας Android, Εικόνες Σε 3D Μοντέλα Με Δωρεάν AI Εργαλείο, Επιδόσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps