Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο δείκτης του ποντικιού πάγωσε ξαφνικά στην οθόνη, δεν κουνιέται καθόλου. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί, το ποντίκι όχι. Ίσως τέλειωσε η μπαταρία στο ασύρματο. Μπορεί να χάλασε εντελώς. Και τώρα, τι κάνουμε; Στον οδηγό θα δούμε πώς είναι δυνατός ο πλήρης χειρισμός των Windows χωρίς ποντίκι, μόνο με το πληκτρολόγιο. Δεν είναι για καθημερινή χρήση, αλλά όταν χρειαστεί, θα μας λύσει τα χέρια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς να χειριστώ το δείκτη με το αριθμητικό πληκτρολόγιο

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι η ρύθμιση του πληκτρολογίου, ώστε να χειριζόμαστε τον δείκτη του ποντικιού από αυτό.

Πατάμε το κουμπί των Windows (⊞ Win), το οποίο θα ανοίξει το μενού της Έναρξης (ή την οθόνη έναρξης στα Windows 8.1) και θα ενεργοποιήσει το πεδίο της αναζήτησης.

Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Πληκτρολογούμε τη φράση “Κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης”, και πατάμε “⏎ Enter”.

Θα εμφανιστεί μπροστά μας το παράθυρο του κέντρου διευκόλυνσης πρόσβασης. Μόλις πατήσουμε ένα από τα βελάκια του πληκτρολογίου, θα δούμε ένα μπλε πλαίσιο.

Συνεχίζουμε να πατάμε το κάτω βελάκι του πληκτρολογίου, μέχρι να φθάσουμε στον σύνδεσμο “Κάντε το πληκτρολόγιο πιο εύχρηστο”, τον οποίον και επιλέγουμε πατώντας το πλήκτρο “Space”.

Το παράθυρο ανοίγει, και όπως βλέπουμε, το πλαίσιο “Ενεργοποίηση πλήκτρων ποντικιού” είναι ανενεργό, αλλά επιλεγμένο. Ξεχωρίζει από το διακεκομμένο περίγραμμα.

Πατάμε μία φορά το πλήκτρο “Space”, και το πλαίσιο ενεργοποιείται. Με ενεργή αυτή τη ρύθμιση, μπορούμε να χειριζόμαστε τον δείκτη του ποντικιού μέσω του αριθμητικού πληκτρολογίου.

Πατάμε όσες φορές χρειαστεί το “Tab” μέχρι να φτάσουμε στο κουμπί “Εφαρμογή”, όπου και πιέζουμε το πλήκτρο “Space” για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Τα Windows έχουν προεπιλεγμένα πλήκτρα για τη χρήση του δείκτη χωρίς ποντίκι. Οι συντομεύσεις αυτές είναι οι παρακάτω:

  • πάνω και αριστερά με το 7
  • πάνω με το 8
  • πάνω και δεξιά με το 9
  • αριστερά με το 4
  • δεξιά με το 6
  • κάτω και αριστερά με το 1
  • κάτω με το 2
  • κάτω και δεξιά με το 3
  • επιλογή με αριστερό κλικ /
  • επιλογή και με τα δύο κουμπιά *
  • επιλογή με δεξί κλικ
  • απλό κλικ με το 5 ή το πλήκτρο “Space
  • διπλό κλικ με το +

Μας έχει μείνει να κάνουμε δύο ακόμη ρυθμίσεις. Η πρώτη αφορά το πότε ο δείκτης θα μετακινείται από τα αριθμητικά πλήκτρα.

Τώρα με το πάνω βέλος του πληκτρολογίου, μετακινούμαστε στον σύνδεσμο “Ρύθμιση πλήκτρων ποντικιού”. Εφόσον είναι επιλεγμένος, πατάμε το “Space”.

Στο παράθυρο που έχει ανοίξει, πατάμε το πλήκτρο “Tab” μέχρι να φτάσουμε στη “Χρήση των πλήκτρων του ποντικιού όταν το πλήκτρο NUM LOCK είναι:”, στην επιλογή “Ενεργό”.

Πατάμε το κάτω βέλος για να επιλέξουμε το “Ανενεργό”, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε κανονικά το αριθμητικό μας πληκτρολόγιο όταν αυτό είναι ενεργό.

Η τελευταία ρύθμιση που πρέπει να γίνει αφορά την ταχύτητα κύλισης του δείκτη. Πατάμε το πλήκτρο “Tab” μέχρι να βρούμε το πλαίσιο “Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl για επιτάχυνση και το πλήκτρο Shift για επιβράδυνση”.

Πιέζουμε το “Space” για να την ενεργοποιήσουμε, και στη συνέχεια με το “Tab” διαλέγουμε το κουμπί “Εφαρμογή”. Πατάμε μία φορά το πλήκτρο “Space” για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές, και είμαστε έτοιμοι.

Για να κλείσουμε το παράθυρο, πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Alt+F4”.

Πλέον χειριζόμαστε τον δείκτη χωρίς ποντίκι, ενώ παράλληλα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και το αριθμητικό μας πληκτρολόγιο.

Επίσης, αν ο δείκτης κινείται υπερβολικά αργά ή γρήγορα, κρατάμε πατημένο το σχετικό πλήκτρο, και ρυθμίζουμε την ταχύτητά του.

Χειρισμός υπολογιστή χωρίς ποντίκι και χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο

Η παραπάνω μέθοδος είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να διαχειριστούμε τα Windows χωρίς ποντίκι. Προϋποθέτει όμως ο υπολογιστής να έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο, το οποίο δεν θα βρούμε σε αρκετά laptop ή και σε ορισμένα πληκτρολόγια για desktop.

Τέτοια πληκτρολόγια συνήθως έχουν λειτουργίες αριθμητικού πληκτρολογίου με τη χρήση κάποιου κουμπιού Function (Fn), όπως το παραπάνω εικονιζόμενο μοντέλο, στα πλήκτρα U, I, O, J, K, L, κλπ.

Επειδή όμως αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη λύση, ας δούμε πώς κάνουμε και κάποιες άλλες απαραίτητες λειτουργίες στα Windows χωρίς ποντίκι, και χωρίς να χρησιμοποιούμε καν το δείκτη του ποντικιού.

Εκκίνηση προγραμμάτων

Το να ανοίξουμε ένα πρόγραμμα χωρίς ποντίκι είναι ιδιαίτερα εύκολο, και έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές μεθόδους, τις οποίες και θα δούμε αναλυτικά.

Από την Έναρξη των Windows

Ξεκινάμε με την εκκίνηση μέσω της Έναρξης των Windows, οπότε πατάμε το κουμπί των Windows (⊞ Win) ή τον συνδυασμό “Ctrl+Esc” για να ανοίξουμε το μενού.

Μπορούμε να ανοίξουμε το πρόγραμμα που θέλουμε πληκτρολογώντας το όνομά του, και πατώντας το “Enter”.

Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση, μπορούμε να βρούμε αρχεία, φακέλους, ρυθμίσεις, και σχεδόν ό,τι υπάρχει στον υπολογιστή μας.

Με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο μετακινούμαστε πάνω και κάτω στη λίστα προγραμμάτων.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στα πλακίδια της Έναρξης, πατάμε το “Tab”, και μετακινούμαστε προς όλες τις κατευθύνσεις με τα βέλη του πληκτρολογίου.

Σε κάθε περίπτωση, το επιλεγμένο πρόγραμμα ξεχωρίζει από το λευκό πλαίσιο, και το ανοίγουμε πιέζοντας “Enter”

Από εδώ μπορούμε αντίστοιχα να αποκτήσουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις, να αλλάξουμε χρήστη, να απενεργοποιήσουμε τον υπολογιστή μας, και τα λοιπά.

Μόλις ανοίξουμε το μενού της Έναρξης, πατάμε μία φορά το “Tab”, και θα επιλεχτεί το κουμπί της ανάπτυξης. Χρησιμοποιώντας τα βελάκια, επιλέγουμε όποιο μενού θέλουμε, και με το “Enter” εμφανίζουμε το ανάλογο μενού ή ανοίγουμε το σχετικό παράθυρο.

Μέσω της Γραμμής Εργασιών

Ένας άλλος τρόπος για να εκκινούμε προγράμματα χωρίς ποντίκι είναι να έχουμε καρφιτσώσει συντομεύσεις τους στη γραμμή εργασιών.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να πατάμε το πλήκτρο των Windows (⊞ Win), και τον ανάλογο αριθμό, ώστε να εκκινήσουμε την εφαρμογή που θέλουμε.

Για παράδειγμα, αν η πρώτη εφαρμογή είναι η “Αλληλογραφία”, και η δεύτερη η “Εξερεύνηση αρχείων”, μόλις πατήσουμε το “Win+1” θα ανοίξει η “Αλληλογραφία.

Αντίστοιχα, αν πιέσουμε τα “Win+2”, θα εμφανιστεί η “Εξερεύνηση αρχείων”.

Στην Επιφάνεια Εργασίας

Η τελευταία επιλογή που έχουμε είναι να ξεκινάμε προγράμματα ή να ανοίγουμε αρχεία και φακέλους από την Επιφάνεια Εργασίας.

Αρχικά, πατάμε το συνδυασμό “Win+D” για να ελαχιστοποιήσουμε όλα τα ανοιχτά παράθυρα, και να εμφανιστεί η “Επιφάνεια εργασίας”.

Στη συνέχεια, με τα βελάκια μετακινούμαστε στα στοιχεία της Επιφάνειας εργασίας, και πατάμε το “Enter” για να ανοίξουμε αυτό που θέλουμε.

Το επιλεγμένο στοιχείο ξεχωρίζει από το διακεκομμένο περίγραμμα και το ημιδιαφανές φόντο.

Διαχείριση παραθύρων και καρτελών

Τώρα που είδαμε πώς ανοίγουμε προγράμματα χωρίς ποντίκι, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τη διαχείριση των παραθύρων και των καρτελών.

Κλείσιμο, μεγιστοποίηση, και ελαχιστοποίηση

Το κλείσιμο οποιουδήποτε παραθύρου ή προγράμματος γίνεται με τα πλήκτρα “Alt+F4”, ενώ αν πατήσουμε το κουμπί των Windows (⊞ Win) σε συνδυασμό με το πάνω/κάτω βέλος, τότε το παράθυρο ελαχιστοποιείται ή μεγιστοποιείται.

Τοποθέτηση στο μισό τμήμα της οθόνης

Για να ορίσουμε ένα παράθυρο να καταλαμβάνει το μισό τμήμα της οθόνης, πατάμε το κουμπί των Windows (⊞ Win) και το αριστερό/δεξί βέλος. Το παράθυρο θα τοποθετηθεί στην πλευρά που επιλέξαμε.

Επίσης, αν είναι ήδη στοιχισμένο σε κάποιο τμήμα της οθόνης, τότε επανέρχεται στην αρχική του θέση.

Μετακίνηση παραθύρου

Η μετακίνηση ενός παραθύρου χωρίς ποντίκι είναι λίγο πιο περίπλοκη. Πρώτα από όλα, πατάμε τα κουμπιά “Alt+Space” για να ανοίξουμε το μενού διαχείρισης παραθύρου.

Μόλις πατήσουμε το κουμπί “Μ”, ενεργοποιείται η μετακίνηση παραθύρου, την οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με τα βελάκια.

Όταν το παράθυρο είναι στη θέση που θέλουμε, πατάμε το “Enter”.

Αλλαγή μεγέθους παραθύρου

Αντίστοιχα, μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος ενός παραθύρου χωρίς ποντίκι.

Πατάμε τον συνδυασμό “Alt+Space”, και στη συνέχεια το πλήκτρο “U/Θ” για να ενεργοποιήσουμε την αλλαγή μεγέθους.

Χρησιμοποιούμε ξανά τα βελάκια, αυτή τη φορά για να αλλάξουμε το μέγεθος του παραθύρου, και όταν είμαστε ικανοποιημένοι, πατάμε το “Enter”.

Εναλλαγή μεταξύ παραθύρων

Η εναλλαγή μεταξύ παραθύρων χωρίς ποντίκι είναι αρκετά εύκολη. Απλά πατάμε τον συνδυασμό κουμπιών “Alt+Tab”, ώστε να εμφανιστεί το σχετικό πλαίσιο.

Έπειτα, με πατημένο το “Alt”, πιέζουμε το πλήκτρο “Tab” για να μεταφερθούμε στο παράθυρο που θέλουμε. Μόλις έχουμε επιλεγμένο το επιθυμητό στοιχείο, απελευθερώνουμε τα κουμπιά.

Κλείσιμο καρτέλας

Στα περισσότερα προγράμματα, το κλείσιμο μίας καρτέλας χωρίς ποντίκι γίνεται με τα κουμπιά “Crtl+F4”. Ο συνδυασμός κλείνει μία καρτέλα τη φορά, και πάντα την επιλεγμένη.

Μετακίνηση μεταξύ καρτελών

Για να μετακινηθούμε από τη μία καρτέλα στην άλλη, πατάμε τα κουμπιά “Ctrl+Tab” ή “Ctrl+Shift+Tab”.

Ο πρώτος συνδυασμός μας μεταφέρει στην επόμενη καρτέλα, ενώ ο δεύτερος στην προηγούμενη.

Γενική χρήση εφαρμογών

Στα Windows υπάρχουν κάποια κουμπιά που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες σε κάθε εφαρμογή χωρίς ποντίκι.

Μετακίνηση μεταξύ των στοιχείων ενός παραθύρου

Για να μεταφερθούμε από το ένα στοιχείο στο άλλο χωρίς ποντίκι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κουμπί “Tab”, ή τα βελάκια στο πληκτρολόγιό μας.

Επιλογή/Ενεργοποίηση στοιχείου

Όταν ένα στοιχείο είναι επιλεγμένο σε κάποιο παράθυρο, πατώντας το “Space” ή το “Enter”, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε ή να το απενεργοποιήσουμε. Ακριβώς σαν να κάνουμε αριστερό κλικ σε αυτό.

Κύλιση περιεχομένου

Σε αρκετές εφαρμογές είναι δυνατό να κάνουμε κύλιση του περιεχομένου με τα βελάκια ή τα κουμπιά “Page Up” και “Page Down”.

Με τα βελάκια μετακινούμαστε σχετικά λίγο, ενώ με τα “Page Up” και “Page Down” αρκετά περισσότερο.

Δεξί κλικ σε κάποιο στοιχείο

Το δεξί κλικ χωρίς ποντίκι γίνεται με τον συνδυασμό “Shift+F10”. Έπειτα, με τα βέλη του πληκτρολογίου επιλέγουμε αυτό που θέλουμε, και πατάμε “Enter”.

Άνοιγμα μενού

Τέλος, για να χειριστούμε τα μενού ενός προγράμματος, πιέζουμε το “Alt”, και με τα βελάκια μετακινούμαστε σε αυτό που θέλουμε.

Το πάτημα του “Enter” θα ανοίξει το επιλεγμένο μενού, και μπορούμε να επιλέξουμε ό,τι επιθυμούμε με τα βελάκια.

Επίσης, θα παρατηρήσουμε μερικά υπογραμμισμένα γράμματα. Αυτά τα γράμματα αποτελούν συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Το πάτημα οποιουδήποτε από αυτά τα γράμματα ανοίγει το ανάλογο μενού, ή εκτελεί τη σχετική λειτουργία.

Για παράδειγμα, αν στο “Σημειωματάριο” πατήσουμε το “Αlt”, ανοίγουμε το μενού “Αρχείο”, και στη συνέχεια αν πατήσουμε το “Ω” , θα εμφανιστεί το παράθυρο εκτύπωσης.

Ανάγνωση και επεξεργασία κειμένου

Έχουμε διάφορους τρόπους να χειριζόμαστε κείμενα χωρίς ποντίκι, και δεν αφορούν μόνο τους χρήστες που δεν έχουν διαθέτουν ένα. Με τη βοήθεια των μεθόδων αυτών, μπορούμε να γλιτώσουμε αρκετό χρόνο κατά τη σύνταξη κειμένων.

Μετακίνηση στο κείμενο

Μπορούμε να μετακινηθούμε στο περιεχόμενο ενός αρχείου κειμένου ή σε μία ιστοσελίδα με τα “Page Up” και “Page Down”. Το πρώτο μας μεταφέρει προς τα επάνω, και το δεύτερο προς τα κάτω.

Επίσης, με τα κουμπιά “Home” και “End” μεταφερόμαστε στην αρχή ή στο τέλος μίας γραμμής ή ενός κειμένου.

Παράλληλα, η μετακίνηση του κέρσορα εντός του κειμένου γίνεται με τη χρήση των βελών του πληκτρολογίου.

Επιπλέον, αν κρατήσουμε πατημένο το “Ctrl” και πιέσουμε τα βέλη αριστερά/δεξιά, πηγαίνει τον κέρσορα στην αρχή της προηγούμενης/επόμενης λέξης.

Τέλος, και πάλι με πατημένο το “Ctrl”, το πάτημα του πάνω/κάτω βέλους θα μετακινήσει τον κέρσορα στην αρχή της προηγούμενης/επόμενης παραγράφου.

Επιλογή κειμένου

Στην επιλογή κειμένου χωρίς ποντίκι όλα ξεκινούν με το πλήκτρο “Shift”, το οποίο και φροντίζουμε να έχουμε πατημένο.

Αν κρατήσουμε πατημένο το “Shift” και πιέσουμε τα βέλη αριστερά/δεξιά, επιλέγουμε/αποεπιλέγουμε μεμονωμένα γράμματα.

Επίσης, αν μαζί με το “Shift” πατήσουμε τα βέλη πάνω/κάτω, διαλέγουμε ή αναιρούμε την επιλογή ολόκληρης γραμμής.

Ομοίως, με πατημένα τα “Shift+Ctrl”, πιέζουμε τα βέλη αριστερά/δεξιά για να επιλέξουμε/αποεπιλέξουμε ολόκληρες λέξεις.

Και συνδυάζοντας τα “Shift+Ctrl” με τα βέλη πάνω/κάτω, διαλέγουμε ή καταργούμε την επιλογή ολόκληρων παραγράφων.

Τέλος, αν χρησιμοποιήσουμε τον συνδυασμό “Ctrl+A”, επιλέγουμε όλο το σώμα του κειμένου.

Άλλες χρήσιμες συντομεύσεις

Με το “Shift” εκτός από τμήματα κειμένου, μπορούμε να διαλέγουμε και αρχεία, ή φακέλους.

Αρκεί να επιλέξουμε ένα στοιχείο μόνο, έπειτα να κρατήσουμε πατημένο το “Shift”, και με τα βέλη να διαλέξουμε όσα στοιχεία θέλουμε.

Επίσης, αν επιλέξουμε ένα στοιχείο και πατήσουμε τα πλήκτρα “Ctrl+A”, διαλέγουμε όλα τα στοιχεία ενός φακέλου.

Αποκοπή, Αντιγραφή, και Επικόλληση

Μερικές επιπλέον χρήσιμες συντομεύσεις είναι αυτή της αποκοπής, της αντιγραφής, και της επικόλλησης.

Για να κάνουμε αποκοπή κάποιου στοιχείου ή κειμένου, χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα “Ctrl+X”.

Με τον συνδυασμό κουμπιών “Ctrl+C” πραγματοποιούμε απλή αντιγραφή, και τα κουμπιά “Ctrl+V” κάνουν επικόλληση ό,τι έχουμε αντιγράψει ή αποκόψει.

Σε αυτόν τον οδηγό καλύψαμε τα πιο βασικά σημεία στον χειρισμό του υπολογιστή χωρίς ποντίκι. Παρ’ όλα αυτά, τα Windows έχουν αμέτρητες συντομεύσεις που θα μας βοηθήσουν να γλιτώσουμε πολύ χρόνο και κόπο.

Διαβάστε επίσης τον οδηγό μας για την καλύτερη οργάνωση αρχείων και φακέλων.

Έξυπνη Οργάνωση Αρχείων και Φακέλων στα Windows

Στον υπολογιστή μας μπορεί να επικρατεί χάος, και οι βασικοί λόγοι είναι δύο. Πρώτον, δεν κάνουμε σωστή οργάνωση των αρχείων μας, και δεύτερον, όλοι οι…

Καθώς και πώς να οργανώσετε καλύτερα τα ανοιχτά παράθυρα στα Windows με τη βοήθεια του AquaSnap.

Καλύτερη Οργάνωση Παραθύρων στα Windows με το AquaSnap

Ανοίγετε συχνά πολλά παράθυρα στην οθόνη σας και μετά επικρατεί ένα χάος; Κουραστήκατε να ανοιγοκλείνετε τα παράθυρα για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Το Aquasnap…

Τελικά τα Windows δουλεύουν και χωρίς ποντίκι

Στο μυαλό μας ίσως φαντάζει δύσκολο να χειριστούμε έναν υπολογιστή χωρίς ποντίκι. Όπως είδαμε όμως, δεν είναι ακατόρθωτο. Απλώς απαιτεί εξοικείωση, και να θυμόμαστε μερικές συντομεύσεις πληκτρολογίου, οι οποίες είναι χρήσιμες ακόμα και με το ποντίκι.

Οι Πιο Χρήσιμες Συντομεύσεις Πληκτρολογίου Στα Windows 10 Α2
Συντομεύσεις Πληκτρολογίου για Windows, Browser, και Όχι Μόνο

Το ποντίκι είναι ένας βολικός τρόπος για τον χειρισμό του υπολογιστή, δεν είναι όμως ο ταχύτερος δυνατός. Οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι συνδυασμοί πλήκτρων οι οποίοι…

Επίσης, όλες αυτές οι μέθοδοι μπορούν να μας κερδίσουν χρόνο και να αυξήσουν την παραγωγικότητά μας.

Εσείς γνωρίζατε πώς να λειτουργήσετε τον υπολογιστή σας χωρίς ποντίκι; Πείτε μας ποια είναι η αγαπημένη σας συντόμευση.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#358 - Κλείδωμα Εφαρμογών Android, Επαναφορά Πλήρους Ημερομηνίας Windows 11, Spotify Create
QuickSteps
GamingSteps#20241221 - Νεότερα Για Τη Ciri Στο The Witcher 4, Κόσμοι Από Αναμνήσεις Παικτών Στο Proxi, Steam Replay 2024
GamingSteps