Home » Software » Παιχνίδια » Οι Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117
GamingSteps#20240615 - Η Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117

Οι Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117

Οι επόμενοι μουσικοί αστέρες που θα ενταχθούν στο Fortnite είναι οι Metallica και θα αποτελούν μέρος όλων των mode του παιχνιδιού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Xbox, υπάρχει αναφορά ότι το Call of Duty: Black Ops 6 (CoD: BO6) απαιτεί πάνω από 300GB ελεύθερο χώρο στον δίσκο, το οποίο δεν ισχύει για τον συγκεκριμένο τίτλο. Η Ubisoft παρουσίασε το Anno 117: Pax Romana, τον νέο τίτλο της σειράς ανάπτυξης και οικονομικής διαχείρισης πόλεων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Οι Metallica κάνουν την είσοδο τους στο Fortnite

Οι επόμενοι μουσικοί αστέρες που θα ενταχθούν στο Fortnite είναι οι Metallica και θα αποτελούν μέρος όλων των mode του παιχνιδιού με κάποιο τρόπο. Το συγκρότημα θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν του Festival, ένα ειδικό mode που δημιούργησε η Harmonix.

Η νέα ενημέρωση του battle royale προσθέτει το Festival: Battle Stage, έναν νέο competitive τρόπο παιχνιδιού όπου 16 παίκτες έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους μέσω ενός τυχαία επιλεγμένου τραγουδιού. Οι παίκτες χρησιμοποιούν το Overdrive ως δύναμη επίθεσης για ρίξουν τους αντιπάλους τους από τη σκηνή.

Τα τέσσερα μέλη των Metallica θα είναι διαθέσιμα ως skin, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν στο επόμενο Festival Pass. Επιπλέον, θα εμφανιστούν σε μία “παλιομοδίτικη μουσική συναυλία”, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες ώρες το Σαββάτο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου του 2024.

Στο Fortnite θα προστεθούν μυθικά αντικείμενα με τη μορφή κιθάρας, τα οποία οι παίκτες χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ένα τόξο αστραπής στον ουρανό. Οι παίκτες μπορούν να καβαλήσουν αυτό το τόξο μαζί με τους συμπολεμιστές τους. Επιπλέον, μπορούν να πέσουν με δύναμη στο έδαφος, προκαλώντας “την αρχή του τέλους ενός εχθρού”.

GamingSteps#20240615 - Η Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117

Επίσης, το Loot Island του lategame έχει σχέση με μία εμφάνιση των Metallica, εμπνευσμένη από τη σκηνή του συγκροτήματος στην παγκόσμια περιοδεία M72. Επιπροσθέτως, μία νέα πίστα Rocket Racing κάνει την είσοδο της στο παιχνίδι, με θέμα την ηφαιστειακή λάβα.

Τέλος, οι νέες αποστολές θα προσφέρουν ως αμοιβή ένα αυτοκίνητο με θέμα τους Metallica, ενώ στο Fortnite μπαίνουν πολλά Jam Tracks με τη μουσική του συγκροτήματος, τα οποία οι παίκτες αγοράζουν έναντι χρημάτων.

Όχι, το CoD: Black Ops 6 δεν απαιτεί 300GB ελεύθερα στο δίσκο

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Xbox υπάρχει αναφορά ότι το Call of Duty: Black Ops 6 (CoD: BO6) απαιτεί 309,85 GB ελεύθερο χώρο στον δίσκο για τη λήψη και εγκατάσταση του.

Αυτή η σημείωση προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες, οι οποίοι γέμισαν το διαδίκτυο και τα social media με έντονα επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε ένα παιχνίδι που στις μικρές εκδόσεις της κονσόλας καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον δίσκο.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, η ομάδα του CoD: BO6 δημοσίευσε λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού στο X (πρώην Twitter). Η ομάδα είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει τέτοιο μέγεθος και πως αυτό δεν αντικατοπτρίζει τη “συνηθισμένη εμπειρία εγκατάστασης των παικτών”.

Τόνισε ότι ο όγκος που αναφέρει η καταχώρηση στο κατάστημα του Xbox αφορά την πλήρη εγκατάσταση, η οποία περιλαμβάνει τα Modern Warfare II, Modern Warfare III, Warzone, όλα τα πακέτα πρόσθετου περιεχομένου, και όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες.

Η ομάδα του Call of Duty: Black Ops 6 σημείωσε ότι οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν μόνο αυτόν τον τίτλο και επιλεγμένα πακέτα γλώσσας. Οπότε το παιχνίδι δεν θα καταλαμβάνει τόσο χώρο στον δίσκο. Ωστόσο, δεν ανέφερε το ακριβές μέγεθος του παιχνιδιού, ενώ είπε πως θα ανακοινώσει περισσότερο πριν την κυκλοφορία του.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Anno 117: Pax Romana

Η Ubisoft παρουσίασε το Anno 117: Pax Romana. Πρόκειται για τον νέο τίτλο της σειράς ανάπτυξης και οικονομικής διαχείρισης πόλεων, ο οποίος θα ταξιδέψει τους παίκτες πίσω στην αρχαία Ρώμη και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του 117 μ.Χ.

Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός Ρωμαίου κυβερνήτη των δίδυμων επαρχιών Albion και Latium της αυτοκρατορίας και οι επιλογές του έχουν μεγάλη σημασία για τους πολίτες.

Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια της σειράς, στο Anno 117 ο παίκτης μπορεί να χτίζει, να πραγματοποιεί εμπόριο, και να επεκταθεί στον χάρτη. Επιπλέον, έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα μοναδικά πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις που παρουσιάζουν οι δύο επαρχίες.

Η επίτευξη της ειρήνης δεν είναι ένας εύκολος στόχος, το ίδιο και η ανάπτυξη των επαρχιών. Ο παίκτης θα πρέπει να διατηρεί την ισορροπία, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, όπως εξεγέρσεις πολιτών.

Δυστυχώς, η Ubisoft δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay, ούτε για την ακριβή ιστορία του Anno 117. Τόνισε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Anno 117: Pax Romana θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025 και θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 16 με 22 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240615 - Η Metallica Στο Fortnite, Οι Απαιτήσεις Δίσκου Του CoD: Black Ops 6, Τα Πάντα Για Το Anno 117

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 16 και 22 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

18 Ιουνίου

  • Still Wakes the Deep – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • #BLUD – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Chocolate Factory – σε PC
  • Thistlemine – σε PC

19 Ιουνίου

  • 1Bit Castle Remake – σε PC
  • Republic of Pirates – σε PC
  • Echo Generation: Midnight Edition – σε Nintendo Switch και PC
  • Moonstone Island – στο Nintendo Switch

20 Ιουνίου

  • Aarik and the Ruined Kingdom – σε PC
  • Crab God – σε PC
  • Drug Dealer Simulator 2 – σε PC
  • Everafter Falls – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Dicefolk – στο Nintendo Switch
  • Five Nights At Freddy's: Help Wanted 2 – σε PlayStation 5
  • Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Quest of Memories – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Rusted Moss – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Scars of Mars – σε Nintendo Switch και PC

21 Ιουνίου

  • Elden Ring: Shadow of the Erdtree – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Tarisland – σε PC, Android, και iOS
  • Dystopika – σε PC
  • Shin Megami Tensei V: Vengeance – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Times & Galaxy – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

22 Ιουνίου

  • The Elder Scrolls Online: Gold Road – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Let ‘Em Cook

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Ιουνίου το Let ‘Em Cook. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 167,51€, και κοστίζει μόνο 11,06€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,45€ και πάνω, παίρνουμε το “PlateUp!”, το “Diner Bros”, το “Cafe Owner Simulator”, και το “Epic Chef”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 11,06€ αγοράζουμε επιπλέον το “Cooking Simulator”, το “Cooking Simulator – Shelter”, το “Chef: Full Menu Bundle”, το “One-armed cook: Gourmet Upgrade”, και το “Sugar Shack”.

Stories of Pride

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Ιουνίου το Stories of Pride. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 145,05€, και κοστίζει μόνο 16,57€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,60€ και πάνω, παίρνουμε το “No Longer Home”, το “The World Next Door”, και το “Heaven Will Be Mine”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 10,13€, αγοράζουμε επιπλέον το “Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly” και το “Arcadia Fallen”.

Επιπλέον, με 13,81€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Lakeburg Legacies” και το “Monster Prom 2 + Camp Forever DLC”.

Τέλος, ξοδεύοντας 16,57€, ή περισσότερα, παίρνουμε και το “Wylde Flowers”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Mayhem Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Mayhem Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 21 τίτλους:

  • Ash of Gods: The Way
  • Nuclear Blaze
  • Chasm: The Rift
  • Maniac
  • World Turtles
  • HyperParasite
  • The Ascent: Cyber Edition Bundle
  • Siege of Avalon: Anthology
  • Ingression
  • Raiders of the North Sea
  • Reiner Knizia Yellow & Yangtze
  • Blade of Darkness
  • Wings of Glory
  • Cardboard Town
  • Scars Above
  • My Little Universe
  • Souldiers
  • Shenmue III Deluxe Edition
  • Alba: A Wildlife Adventure
  • John Wick Hex
  • Foretales

Build your own Premiere Bundle

Με το Build your own Premiere Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Premiere Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 9,99€, τρία παιχνίδια για 13,49€, ή έξι παιχνίδια στην τιμή των 24,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 14 τίτλους:

  • Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer
  • The Eternal Cylinder
  • Vlad Circus: Descend Into Madness
  • Noob – The Factionless
  • The Cub
  • HARDCORE MECHA
  • Terror At Oakheart
  • Chicken Journey
  • Right and Down and Dice
  • The Chrono Jotter
  • Seers Isle
  • Himno – The Silent Melody
  • Boti: Byteland Overclocked
  • Savant – Ascent REMIX

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps