Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούλιος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούλιο έχουμε μία 4K dash cam διπλού καναλιού, ένα RC υδροπλάνο με ενσωματωμένο γυροσκόπιο, και μία ματσόλα με εναλλασσόμενα άκρα. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα σύστημα καταδύσεων, ένα υποβρύχιο scooter με υποδοχή για action camera, και μία φουσκωτή SUP σανίδα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

4K dash cam διπλού καναλιού για το αυτοκίνητο με οθόνη και WiFi

Η iMars X22 4K Car Dash Cam προσφέρει κορυφαία ποιότητα καταγραφής για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Χάρη στη διπλή κάμερα, αυτή η συσκευή καταγράφει σε 4K ανάλυση όσα συμβαίνουν εμπρός από το όχημα και σε 1080p ανάλυση το πίσω μέρος, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη της περιοχής.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2024

Επιπλέον, η ευρεία γωνία λήψης 175° επιτρέπει την καταγραφή ακόμα και των πιο μικρών λεπτομερειών. Επίσης, η IPS HD οθόνη προσφέρει καθαρή και ζωντανή εικόνα, ενώ οι φωνητικές εντολές και η ενσωματωμένη λειτουργία WiFi επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και διαχείριση των βίντεο.

Τέλος, η iMars X22 διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης, ανίχνευση κίνησης και αισθητήρα G, και μπορούμε να την προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 60,84€.

RC υδροπλάνο με ενσωματωμένο γυροσκόπιο και LED φως

Το YF-350 Sea Land Air είναι ένα εξαιρετικό RC υδροπλάνο με 290 χιλιοστά άνοιγμα φτερών, σχεδιασμένο για να προσφέρει μοναδική εμπειρία πτήσης και ταξιδιού στην επιφάνεια υδάτων σε κάθε επιπέδου χρήστη.

Αυτό το RC μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό EPP υλικό, είναι ελαφρύ, και εξαιρετικά ανθεκτικό. Η ενσωματωμένη τεχνολογία γυροσκοπίου προσφέρει σταθερότητα και ευκολία στον έλεγχο, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους.

Επίσης, είναι εξοπλισμένο με φωτισμό LED που επιτρέπει την πτήση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, λειτουργεί σε συχνότητα 2.4GHz για αξιόπιστη σύνδεση και εμβέλεια και κοστίζει 30,89€.

Φορητός φακός μπρελόκ με οθόνη ενδείξεων

Ο μικρός φορητός φακός της εικόνας προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και ευελιξία. Είναι ιδανικός για χρήση κατά την άθληση, στο κάμπινγκ, στην ποδηλασία, και άλλες περιπτώσεις.

Επιπλέον, διαθέτει οθόνη για την παρακολούθηση της στάθμης της μπαταρίας και το επίπεδο φόρτισης, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω θύρας USB Type-C, και έχει δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών.

Αυτός ο φακός ζυγίζει μόλις 81 γραμμάρια και μπορούμε να τον τοποθετούμε ως μπρελόκ στα κλειδιά ή να τον προσαρμόσουμε στο καπέλο. Επιπλέον, έχει ισχυρό μαγνήτη για τοποθέτηση σε μεταλλικές επιφάνειες, είναι αδιάβροχος, και κοστίζει 10,85€.

Ματσόλα με εναλλασσόμενα άκρα

Η HONGDUI KM-18 είναι ένα ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο gadget. Πρόκειται για μία ματσόλα κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας σχεδιασμένη να αντέχει στις απαιτητικές συνθήκες των ξυλουργικών εργασιών, προσφέροντας άνεση και ακρίβεια σε κάθε χτύπημα.

Το εργονομικό της σχήμα εξασφαλίζει ασφαλές και σταθερό κράτημα, μειώνοντας την κόπωση του χρήστη. Αυτή η ματσόλα είναι ιδανική για επαγγελματίες και ερασιτέχνες ξυλουργούς, παρέχοντας την απαραίτητη ισχύ και έλεγχο για λεπτομερή και προσεγμένη εργασία.

Μπορούμε να προσαρμόζουμε τη HONGDUI KM-18 στις ανάγκες της εκάστοτε ξυλουργικής εργασίας, καθώς διαθέτει εναλλασσόμενα άκρα από μέταλλο και πλαστικό. Η τιμή της στο Banggood είναι 43,06€.

Ψηφιακό μικροσκόπιο με δυνατότητα μεγέθυνσης 1200x και οθόνη

Το Mustool DM9 είναι ένα εξαιρετικό ψηφιακό μικροσκόπιο που προσφέρει μεγέθυνση έως 1200x και διαθέτει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1080p, για να μπορούμε να βλέπουμε με κάθε λεπτομέρεια όποιο αντικείμενο επιθυμούμε.

Επίσης, έχει ρυθμιζόμενο φωτισμό LED και χειροκίνητη εστίαση που εξασφαλίζουν βέλτιστη προβολή σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, έχει ανακλαστική επίστρωση που βοηθά στην εξάλειψη της αντανάκλασης για καθαρότερη εικόνα.

Αυτό το μικροσκόπιο είναι συμβατό με Windows και macOS, πωλείται μαζί με τηλεχειριστήριο για πιο εύκολο έλεγχο των λειτουργιών από απόσταση, και κοστίζει 46,80€.

Σύστημα καταδύσεων με φιάλη οξυγόνου και αναπνευστήρα

Το SMACO S700 Plus είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταδύσεων που προσφέρει αξιοπιστία και άνεση για τους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου. Η φιάλη οξυγόνου χωρητικότητας 2 λίτρων παρέχει επαρκή αναπνοή για ασφαλείς και παρατεταμένες καταδύσεις.

Επιπλέον, ο αναπνευστήρας υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει εύκολη και φυσική αναπνοή κάτω από το νερό, ενώ το ανθεκτικό σακίδιο διευκολύνει τη μεταφορά του εξοπλισμού.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό αλουμινένιο κουτί για προστασία και αποθήκευση της φιάλης και των εξαρτημάτων της. Το σύστημα είναι ιδανικό για ερασιτέχνες και επαγγελματίες και κοστίζει 320,41€.

Υποβρύχιο scooter με υποδοχή για action camera και διπλή μπαταρία

Το ASIWO EL-SS01 Plus είναι το απόλυτο υποβρύχιο scooter για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Διαθέτη διπλό μοτέρ και αδιάβροχη σχεδίαση για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και ευελιξία σε καταδύσεις, κολύμβηση, και snorkeling.

Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή για action camera επιτρέπει να καταγράψουμε τις πιο αξέχαστες στιγμές μας κάτω από το νερό. Επιπλέον, διαθέτει δύο μπαταρίες μεγάλης διάρκειας που επιτρέπουν εκτεταμένες υποβρύχιες εξερευνήσεις.

Ο εργονομικός του σχεδιασμός εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στη χρήση, ενώ η ισχυρή ώθηση του διπλού μοτέρ επιτρέπει να εξερευνήσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις. Το ASIWO EL-SS01 Plus κοστίζει 450,29€.

Φουσκωτή SUP σανίδα με πολλά αξεσουάρ

Η FunWater είναι μία φουσκωτή σανίδα Stand-Up Paddle (SUP) με μήκος 320 εκατοστά. Αυτό το υψηλής ποιότητας σετ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να απολαύσουμε το paddleboarding με άνεση και ασφάλεια.

Η σανίδα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση και σταθερότητα στο νερό. Το σετ περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο κουπί, αντλία αέρα, καρέκλα, τσάντα μεταφοράς, λουράκι ασφάλισης, και αδιάβροχη τσάντα για να προστατεύουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα.

Είτε είμαστε αρχάριοι είτε έμπειροι χρήστες, αυτή η σανίδα SUP προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε κάθε είδους συνθήκες, από ήρεμες λίμνες μέχρι θάλασσες με έντονο κύμα. Τέλος, ο πρακτικός σχεδιασμός της τσάντας μεταφοράς καθιστά εύκολη τη μεταφορά και την αποθήκευση. Η τιμή του σετ είναι 191,80€.

Πολυλειτουργικό φωτιστικό κατασκήνωσης με γάντζο

Το 60LED Camping Light είναι σχεδιασμένο για κάθε εξωτερική δραστηριότητα, καθώς προσφέρει ισχυρό και σταθερό φωτισμό με 60 LED που εξασφαλίζουν φωτεινότητα σε κάθε συνθήκη.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζει μέσω USB θύρας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη φόρτιση, ακόμα και με power bank, ενώ ο γάντζος καθιστά τη μεταφορά και την τοποθέτηση του φωτιστικού πανεύκολη.

Το 60LED Camping Light έχει αναδιπλούμενα τμήματα που κάνουν δυνατή την προσαρμογή της επιφάνειας του φωτιστικού, ή την μετατροπή του σε φανάρι. Τέλος, είναι αδιάβροχο, ελαφρύ, και μπορούμε να το αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 13,00€.

Ασύρματο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης εξάρτημα πολλαπλών ψεκασμών

Το MUDIRO είναι ένα ασύρματο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης, ιδανικό για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων, του αυτοκινήτου, του σπιτιού, και τα λοιπά. Η πίεση με την οποία εκτοξεύει το νερό φτάνει τα 52 bar (754 psi) και έχει ισχύ 400W.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2024

Επιπλέον, το 6-σε-1 εξάρτημα ψεκασμού παρέχει ποικιλία επιλογών για διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού, από ήπιο ψεκασμό μέχρι ισχυρό πίδακα. Τέλος, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 12.000mAh εξασφαλίζει μακρά αυτονομία. Το MUDIRO κοστίζει 38,56€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#334 - Διαφημίσεις Στο Facebook, Gaming Επιδόσεις Στο Android, Ύβρεις Σε Υπότιτλους Στα Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps