Home » Software » Παιχνίδια » Το Diablo Έγινε Browser Game, Red Dead Redemption Για PC, Σκουπίδια στα GTA
GamingSteps#20240817 - Το Diablo Έγινε Browser Game, Red Dead Redemption Για PC, Σκουπίδια στα GTA

Το Diablo Έγινε Browser Game, Red Dead Redemption Για PC, Σκουπίδια στα GTA

Πλέον είναι δυνατό να παίξουμε το πρωτότυπο Diablo του 1996 μέσω browser, ακόμα και με χαμηλών επιδόσεων συστήματα. Η Rockstar Games δημοσίευσε κατά λάθος πληροφορίες για κάποια ειδικά χαρακτηριστικά της PC έκδοσης του Red Dead Redemption. Ένας προγραμματιστής που εργάστηκε σε παλιά παιχνίδια της σειράς Grand Theft Auto αποκάλυψε την ιστορία των σκουπιδιών στα GTA.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Έκαναν παιχνίδι browser το Diablo 1

Πλέον είναι δυνατό να παίξουμε το πρωτότυπο Diablo του 1996 μέσω οποιουδήποτε browser, ακόμα και με χαμηλών επιδόσεων συστήματα. Αυτό είναι δυνατό χάρη στη δουλειά της ομάδας devilution και του προγραμματιστή GalaXyHaXz που ανακατασκεύασαν τον κώδικα του παιχνιδιού.

Για να παίξεις τη browser έκδοση του αρχικού Diablo, μπαίνεις σε αυτόν τον ιστότοπο και επιλέγεις αν θες να ανεβάσεις και να φορτώσεις ένα δικό σου save ή να παίξεις το δωρεάν Shareware.

GamingSteps#20240817 - Το Diablo Έγινε Browser Game, Red Dead Redemption Για PC, Σκουπίδια στα GTA

Αν και το Diablo 2 είναι καλύτερο από κάθε άποψη, ειδικά με την έκδοση Resurrected, η ατμόσφαιρα του Diablo 1 είναι μία από τις πιο μοναδικές και συναρπαστικές σε ολόκληρο το gaming κόσμο.

Η περιπλάνηση στο Tristram υπό το φως του φεγγαριού και την υπόκρουση της ανατριχιαστικής αλλά και ηρεμιστικής μουσικής, είναι μία ανάμνηση βαθιά χαραγμένη στα μυαλά πολλών παικτών.

Το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC

Η Rockstar Games αναπτύσσει PC έκδοση του Red Dead Redemption. Αν και δεν είχαν γίνει γνωστά πολλά για το παιχνίδι, η εταιρεία δημοσίευσε κατά λάθος πληροφορίες για κάποια ειδικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης, στο PlayStation Store.

Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει όλο το single-player των δύο παιχνιδιών της σειράς, καθώς και το επιπλέον περιεχόμενο από την Game of the Year Edition.

Επιπλέον, η PC έκδοση του Red Dead Redemption θα έχει βελτιωμένη υποστήριξη μεγάλων αναλύσεων και υψηλών framerate, θα υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες και άλλα αξεσουάρ, χωρικό ήχο surround, και άλλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σελίδα του Red Dead Redemption στο PlayStation Store έχει υποστεί αρκετές αλλαγές από την αρχική δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων.

Αρχικά, η Rockstar Games αφαίρεσε την αναφορά που υποσχόταν τη δυνατότητα παιχνιδιού σε PC «τώρα». Έπειτα, κατήργησε τις αναφορές στις βελτιώσεις που έχει ενσωματώσει στη νέα έκδοση, ενώ εν τέλει διαμόρφωσε το κείμενο ώστε να ταιριάζει στην έκδοση για PlayStation.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, η εμφάνιση, έστω και προσωρινά, αυτών των λεπτομερειών στη σελίδα του παιχνιδιού στο PlayStation Store δείχνει ότι το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει σύντομα και για PC.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία των σκουπιδιών στα GTA

Ένας προγραμματιστής που εργάστηκε σε παλιά παιχνίδια της σειράς Grand Theft Auto αποκάλυψε πώς λειτουργούν τα κινούμενα σκουπίδια και τα απορρίμματα στο GTA 3. Επίσης, αναφέρθηκε στο γιατί δεν τα είδαμε στο San Andreas, αλλά επανεμφανίστηκαν σε ένα άλλο αμφιλεγόμενο παιχνίδι της Rockstar Games, το Manhunt.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία στο κλασικό παιχνίδι ανοιχτού κόσμου Grand Theft Auto 3 του 2001, και στο Vice City του 2002, είναι τα σκουπίδια και τα απορρίμματα που κυλούν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες προσδίδουν στις πόλεις των παιχνιδιών αυτής της εποχής του PS2 μία αίσθηση ρεαλισμού, κάνοντάς τες να μοιάζουν με ζωντανές, γεμάτες ανθρώπους και τα απορρίμματα τους.

Ωστόσο, όλα αυτά τα κινούμενα σκουπίδια εξαφανίστηκαν στο πολύ επιτυχημένο GTA: San Andreas του 2004. Τι συνέβη λοιπόν; Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν συμφωνούσαν όλα τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης με τα σκουπίδια στους GTA τίτλους.

Σε ένα tweet του στις 14 Αυγούστου, ο Obbe Vermeij, πρώην προγραμματιστής της Rockstar North, εξήγησε ότι οι ψηφιακοί δρόμοι στο GTA 3 έμοιαζαν «πολύ καθαροί», γι’ αυτό και «πρόσθεσε σκουπίδια».

«Τα σκουπίδια στο GTA 3 είναι απλά ένα ορθογώνιο που περιστασιακά κινείται με τον άνεμο και μπορεί να παρασυρθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι καλλιτέχνες της εταιρείας δημιούργησαν τέσσερις υφές για αυτό το στοιχείο: δύο εφημερίδες και δύο φύλλα», ανέφερε ο Vermeij.

Το ίδιο σύστημα χρησιμοποίησε η ομάδα ανάπτυξης και στο Vice City. Όμως, εφάρμοσε μία μικρή αλλαγή. Μετά την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης αποστολής, όπου οι παίκτες έριχναν φυλλάδια από ένα αεροπλάνο, γινόταν αντικατάσταση της μιας από τις τέσσερις υφές με αυτά τα φυλλάδια.

Όταν κυκλοφόρησε το San Andreas το 2004, οι παίκτες διαπίστωσαν άμεσα ότι όλα τα σκουπίδια από το GTA 3 και το Vice City έλειπαν. Για χρόνια, η gaming κοινότητα αναρωτιόταν τι άλλαξε και ξαφνικά η Rockstar Games δεν έβαζε απορρίμματα στα GTA.

«Δεν άρεσαν σε όλα τα μέλη της ομάδας τα σκουπίδια. Τα αφαίρεσα για το San Andreas επειδή τελικά έχασα σε αυτήν τη διαμάχη», δήλωσε ο Vermeij. Ωστόσο, τα σκουπίδια υπάρχουν κανονικά στο Manhunt που κυκλοφόρησε ένα έτος πριν το San Andreas.

Σύμφωνα με τον Vermeij, ορισμένοι προγραμματιστές των GTA βοήθησαν την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού να ολοκληρώσει το project. Τότε, αυτός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να επαναφέρει τον “κώδικα σκουπιδιών” από το GTA 3.

Ποιος θα φανταζόταν ότι λίγα κομμάτια σκουπιδιών που πετάνε στον αέρα θα μπορούσαν να κρύβουν μία τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 18 με 24 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240817 - Το Diablo Έγινε Browser Game, Red Dead Redemption Για PC, Σκουπίδια στα GTA

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 18 και 24 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Αυγούστου

  • Black Myth: Wukong – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Tactical Breach Wizards – σε PC
  • Dustborn – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Stumble Guys – στο Nintendo Switch

21 Αυγούστου

  • Enotria: The Last Song – σε PlayStation 5 και PC
  • Mika and the Witch's Mountain – σε Nintendo Switch και PC
  • My Lovely Empress – σε Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Office Fight – σε PC

22 Αυγούστου

  • Elrentaros Wanderlings – σε PC
  • Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch – σε PlayStation 5 και Nintendo Switch
  • Wild West Dynasty – σε PC

23 Αυγούστου

  • Concord – σε PlayStation 5 και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Board Game Night with Dire Wolf & Friends

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 24 Αυγούστου το Board Game Night with Dire Wolf & Friends. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 150,99€, και κοστίζει μόνο 16,57€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,44€ και πάνω, παίρνουμε το “Root”, το “Scythe: Digital Edition”, το “Sagrada”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Root: The Riverfolk Expansion” 50% φθηνότερο.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 9,20€, αγοράζουμε επιπλέον το “Wingspan”, το “Munchkin Digital”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “Munchkin Digital: The Unnatural Axe” 30% φθηνότερο.

Επιπλέον, με 13,81€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Terraforming Mars”, το “Terraforming Mars: Prelude DLC”, το “Terraforming Mars: Hellas & Elysium DLC”, και το “Everdell”

Τέλος, προσφέροντας τουλάχιστον 16,57€, επεκτείνουμε τη λίστα με το “Dune: Imperium” και το “Quilts and Cats of Calico”.

LEGO Worlds Collide: The Ultimate Assembly

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Αυγούστου το LEGO Worlds Collide: The Ultimate Assembly. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 381,12€, και κοστίζει μόνο 13,81€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,60€ και πάνω, παίρνουμε το “LEGO® Marvel™ Super Heroes”, το “LEGO® Batman™: The Videogame”, το “LEGO® The Lord of the Rings”, το “LEGO® Harry Potter: Years 1-4”, το “The LEGO® Movie – Videogame”, και και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το “LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga” 85% φθηνότερο.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 9,20€, αγοράζουμε επιπλέον το “LEGO® MARVEL's Avengers”, το “LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes”, το “LEGO® The Hobbit™”, το “LEGO® Harry Potter: Years 5-7”, και το “The LEGO NINJAGO Movie Video Game”.

Επιπλέον, με 13,81€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “LEGO® Marvel Super Heroes 2”, το “LEGO® DC Super-Villains”, το “LEGO® Batman™ 3: Beyond Gotham”, το “LEGO® Jurassic World™”, το “LEGO® STAR WARS™: The Force Awakens”, το “LEGO® Worlds”, το “LEGO® Disney•Pixar's The Incredibles”, και το “The LEGO Movie 2 Videogame”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Very Positive Mystery Bundle

Με το Very Positive Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,75€ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Very Positive Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Obenseuer
  • Ultimate Games Simulator Bundle
  • Kingsgrave
  • Everspace Ultimate Edition
  • REAVER
  • Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit
  • Remember Me
  • Deepest Chamber: Resurrection
  • Abomi Nation
  • Himno – The Silent Melody
  • DmC: Devil May Cry
  • Trover Saves the Universe
  • Cobra Kai Collection
  • Sands of Aura
  • River City Girls Zero
  • Children of Morta: Complete Edition
  • Heretic's Fork
  • Ara Fell: Enhanced Edition

Build your own Play on the Go – Elite Collection

Με το Build your own Play on the Go – Elite Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Play on the Go – Elite Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 14,99€, τρία παιχνίδια για 21,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 34,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Choo-Choo Charles
  • Ghostwire: Tokyo
  • Capcom Arcade 2nd Stadium
  • Deathloop
  • Capcom Arcade Stadium
  • Asterigos: Curse of the Stars
  • Lil Gator Game
  • Vox Machinae
  • Kingdom Shell
  • Shantae and the Seven Sirens
  • Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
  • Paper Trail
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2
  • BROK the InvestiGator
  • Inkulinati
  • Cattails: Wildwood Story
  • Lords of Exile
  • Wave Break
  • BORE BLASTERS
  • Beneath Oresa
  • UNDYING
  • Spin Rhythm XD

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert a921_x4 ΟΚ1
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#345 - Super God Mode Στα Windows 11, Ταυτοποίηση Τηλεφώνου, Ακόλουθοι Στο Facebook, Site Σε PDF
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps