Home » Software » Παιχνίδια » Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042
GamingSteps#20240706 - Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042

Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042

H Sega ανακοίνωσε νέο open-world Crazy Taxi με massively-multiplayer χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, ανέφερε ότι η εταιρεία του απέφυγε να υιοθετήσει την γεννητική τεχνητή νοημοσύνη (Generative AI). Η EA ανακοίνωσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα crossover όλων των εποχών, καθώς θα ενώσει το Battlefield 2042 με το Dead Space.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το επόμενο Crazy Taxi είναι open-world με massively-multiplayer στοιχεία

H Sega ανακοίνωσε νέο Crazy Taxi με massively-multiplayer χαρακτηριστικά, στην ανάπτυξη του οποίου η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Στο σχετικό βίντεο της ανακοίνωσης βλέπουμε πολλά κίτρινα ταξί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, τη στιγμή που αστυνομικά οχήματα τα κυνηγούν.

Πρόκειται για έναν open-world AAA τίτλο που η εταιρεία δημιουργεί με την Unreal Engine. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η αρχική ιδέα ήταν να δοκιμάσουν πώς λειτουργεί το παραδοσιακό gameplay του Crazy Taxi σε multiplayer.

Έπειτα, πρόσθεσαν νέους μηχανισμούς και δημιούργησαν έναν τεράστιο χάρτη ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την ηλιόλουστη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, με ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να θυμίζει θεματικό πάρκο. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Η Nintendo θεωρεί ότι η Generative AI δεν μπορεί να προσφέρει ότι ο άνθρωπος

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, ανέφερε ότι η εταιρεία του απέφυγε να υιοθετήσει την γεννητική τεχνητή νοημοσύνη (Generative AI) για την ανάπτυξη παιχνιδιών και επισήμανε τους κινδύνους που προκύπτουν σε επίπεδο πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε συνάντηση μετόχων της εταιρείας, ο Furukawa εξήγησε ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τον έλεγχο των κινήσεων των εχθρών στα παιχνίδια.

Ωστόσο, σημείωσε πως η Generative AI είναι προβληματική όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, παρά τη δημιουργική της ικανότητα, διότι έχει την τάση να επαναλαμβάνεται.

GamingSteps#20240706 - Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042

Όπως αναφέρει ο Furukawa, η θέση της Nintendo είναι να παραμένει ευέλικτη στις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά να προσφέρει μοναδική αξία που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της τεχνολογίας.

Ανάλογη στάση κρατά και η Sony, με τον CEO Kenichiro Yoshida να δηλώνει ότι αν και η AI μπορεί να υποστηρίξει τη δημιουργικότητα, δεν αντικαθιστά την ανθρώπινη δημιουργία. Αντιθέτως, άλλες εταιρείες όπως η Ubisoft και η EA, έχουν επενδύσει περισσότερο στη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη.

Ο πρόεδρος της Ubisoft, Yves Guillemot, αναμένει ότι η AI θα κάνει τους κόσμους των παιχνιδιών πιο ζωντανούς. Από την άλλη, ο CEO της EA, Andrew Wilson, υπολογίζει ότι πάνω από το 50% της διαδικασίας ανάπτυξης παιχνιδιών θα επηρεαστεί από την AI.

To Dead Space συναντά το Battlefield 2042, σε ένα επικό crossover

Η EA ανακοίνωσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα crossover όλων των εποχών, καθώς θα ενώσει το Battlefield 2042 με το Dead Space, σε ένα νέο event που θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παίκτες του Battlefield 2042 θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο game mode με το όνομα Outbreak. Σε αυτό το mode, οι παίκτες θα συνεργάζονται μεταξύ τους για να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρών που μοιάζουν με ζόμπι.

Όπως σε κάθε event του παιχνιδιού, έτσι και σε αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν δωρεάν διακοσμητικά αντικείμενα, όπως weapon skins, charms, player cards, και tags, όλα εμπνευσμένα από το Dead Space.

Τέλος, η EA έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό cosmetic bundle που οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν με 2.200 BFC, το νόμισμα του παιχνιδιού. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μία θρυλική στολή εμπνευσμένη από τον Isaac Clarke, τρία θρυλικά weapon skins, και πολλά άλλα αντικείμενα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 7 με 13 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240706 - Το Πρώτο Open-World Crazy Taxi, Nintendo Για Generative AI, Το Dead Space Στο Battlefield 2042

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 7 και 13 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

9 Ιουλίου

  • Once Human – σε PC
  • Ark of Charon – σε PC
  • Lifeless Moon – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Naheulbeuk's Dungeon Master – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

10 Ιουλίου

  • Yaoling: Mythical Journey – σε PC

11 Ιουλίου

  • Ace Combat 7: Skies Unknown – στο Nintendo Switch
  • Anger Foot – σε PC
  • Death Game Hotel – σε Meta Quest 2 και Meta Quest 3
  • Disney Speedstorm – σε Android και iOS
  • Bleach: Brave Souls – στο Nintendo Switch
  • Hookah Haze – σε Nintendo Switch και PC
  • Muv-Luv Remastered – στο Nintendo Switch
  • Muv-Luv Alternative Remastered – στο Nintendo Switch
  • Parasol Stars – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Princess Maker 2 Regeneration – σε Nintendo Switch και PC

12 Ιουλίου

  • Wastelander – σε PC
  • Dros – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Upload VR Summer Showcase 2024: Devolver Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 13 Ιουλίου το The Upload VR Summer Showcase 2024: Devolver Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 174,61€, και κοστίζει μόνο 9,31€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,31€ και πάνω, παίρνουμε το “GORN”, το “Tentacular”, το “The Talos Principle VR”, το “Serious Sam 3 VR: BFE”, το “Serious Sam VR: The Last Hope”, το “Serious Sam VR: The Second Encounter”, το “Serious Sam VR: The First Encounter”, και το “Block'hood VR”.

The Many Worlds of Muv-Luv

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Ιουλίου το The Many Worlds of Muv-Luv. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 257,76€, και κοστίζει μόνο 23,85€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 11,01€ και πάνω, παίρνουμε το “Muv-Luv”, το “Muv-Luv photonflowers*”, και το “[TDA00] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 00 REMASTERED”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 13,76€, αγοράζουμε επιπλέον το “Muv-Luv photonmelodies♮”, το “[TDA01] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 01 REMASTERED”, το “[TDA02] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 02 REMASTERED”, και το “[TDA03] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 03 REMASTERED”.

Επιπλέον, με 19,26€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Muv-Luv Alternative” και το “The Imperial Capital Burns – Muv-Luv Alternative Total Eclipse”.

Τέλος, ξοδεύοντας 23,85€, ή περισσότερα, παίρνουμε και το “Muv-Luv Alternative Total Eclipse Remastered”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Frostpunk: Game of the Year Edition
  • Destructive Creations 10th Anniversary Bundle
  • Superliminal
  • Chronicon – The Mechanist Edition
  • Coffee Talk
  • Chef Life: A Restaurant Simulator
  • Hammerwatch Anniversary Edition
  • Besiege
  • HYPER DEMON
  • Priest Simulator: Vampire Show
  • Farlanders
  • Lumencraft
  • GROSS
  • Metro Exodus
  • STUFFED
  • Heaven Dust 2
  • Demon Turf: Queens Edition
  • Vanaris Tactics

Build your own Handheld Heroes Bundle

Με το Build your own Handheld Heroes Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Handheld Heroes Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Trinity Fusion
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Dust & Neon
  • Looper Tactics
  • Cookie Cutter
  • God Of Weapons
  • Dishonored 2
  • Strayed Lights
  • Pan'orama
  • Transport Fever
  • The Crackpet Show
  • Beyond The Edge Of Owlsgard
  • Istanbul: Digital Edition
  • Hidden Cats Triple Pack
  • The Invisible Hand
  • Quake II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps