Home » Software » Παιχνίδια » 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7
GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7

30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7

Η Sony γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation και έχει ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις για τους φανατικούς της κονσόλας της. Η Warner Bros. και η Legendary Pictures ετοιμάζονται να φέρουν το Minecraft στη μεγάλη οθόνη με την πρώτη live-action ταινία του παιχνιδιού. Η Acer επεκτάθηκε στην αγορά των φορητών gaming PC με το Nitro Blaze 7.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Sony γιορτάζει τα 30α γενέθλια του PlayStation

Η Sony γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation, η οποία έλαβε χώρα την 3η Δεκεμβρίου του 1994 στην Ιαπωνία, και έχει ετοιμάσει ένα σωρό εκπλήξεις για τους φανατικούς της κονσόλας της. Μεταξύ άλλων, θα διοργανώσει online τουρνουά, θα διαθέσει παιχνίδια με θέμα το PS, και άλλα.

GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7

Από τις 21 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, οι κάτοχοι των PS4 και PS5 θα μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε online multiplayer παιχνίδι χωρίς να έχουν απαραίτητα ενεργή συνδρομή PlayStation Plus.

Παράλληλα, θα γίνει ένα τουρνουά esports με παιχνίδια όπως το EA UFC 5, το Tekken 8, και το Guilty Gear Strive. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω του PS5 Game Hub, ή από το κουμπί PlayStation Tournaments. Όσοι συμμετέχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν avatars και άλλα in-game αντικείμενα.

Επιπλέον, κάθε μήνα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο, η Sony θα κυκλοφορεί ένα καινούργιο soundtrack. Η λίστα που έχει ετοιμάσει η εταιρεία περιλαμβάνει μουσική από τίτλους όπως τα God of War, Twisted Metal, και άλλα. Όλα τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στα Spotify, Apple Music, και Amazon Music.

Επίσης, η Sony θα κυκλοφορήσει και το Shapes of Play, μια σειρά παιχνιδιών που περιλαμβάνει επιτραπέζια, μαγνητικά τουβλάκια, και αντιστρές μπαλάκια. Αυτά τα αντικείμενα θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο μέσω του PlayStation Direct.

Τέλος, η εταιρεία θα διαθέσει το My First Gran Turismo. Πρόκειται για ένα δωρεάν trial του Gran Turismo 7 που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παίκτες πίσω στην αρχή της σειράς με αυτοκίνητα, πίστες και events, που θα τους θυμίσουν την πρώτη GT εμπειρία.

Η πρώτη live-action ταινία Minecraft στους κινηματογράφους από τη Warner Bros.

Η Warner Bros. και η Legendary Pictures ετοιμάζονται να φέρουν το Minecraft στη μεγάλη οθόνη με την πρώτη live-action ταινία του παιχνιδιού. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Jason Momoa, που υποδύεται τον Garrett “The Garbage Man” Garrison, και ο Jack Black ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του Steve.

Το όνομα της ταινίας είναι “A Minecraft Movie” και οι δύο εταιρείες υπόσχονται ότι θα μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο φιγούρες και κατασκευές φτιαγμένες από κύβους, με τη γνωστή αισθητική του sandbox survival παιχνιδιού.

Εκτός από τον Momoa και τον Black, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Emma Myers που είναι γνωστή από το Wednesday, η υποψήφια για Όσκαρ Danielle Brooks, ο Sebastian Eugene Hansen, και η Jennifer Coolidge που υποδυόταν τη μαμά του Stifler” στις κωμωδίες American Pie.

Η υπόθεση ακολουθεί τέσσερις φίλους – τον Garrett, τον Henry, τη Natalie και τη Dawn – που ζουν τη συνηθισμένη τους ζωή μέχρι που περνάνε μέσα από μια μυστήρια πύλη και καταλήγουν στο Overworld, έναν παράξενο κόσμο γεμάτο φαντασία, ο οποίος είναι φτιαγμένος από κύβους.

Για να επιστρέψουν πίσω, θα χρειαστεί να μάθουν τα πάντα για τον νέο αυτόν κόσμο και να τον προστατεύσουν από τα τέρατα, όπως οι Piglins και τα Zombies. Ευτυχώς, έχουν τον Steve στο πλευρό τους, έναν ειδικό crafter που θα τους βοηθήσει στην αποστολή τους.

Μέσα από την περιπέτεια αυτή, οι ήρωες θα πρέπει να ανακαλύψουν ξανά την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους, τα κλειδιά για την επιβίωσή τους και στον πραγματικό κόσμο. Η ταινία A Minecraft Movie θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου του επόμενου έτους.

Το Nitro Blaze 7 είναι το πρώτο φορητό gaming PC της Acer

Η Acer επεκτάθηκε στην αγορά των φορητών gaming PC με το Nitro Blaze 7, το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπο με επιτυχημένες προτάσεις άλλων εταιρειών, όπως το Steam Deck και τα Asus ROG Ally. Αν και τα χαρακτηριστικά της δείχνουν αξιόλογα, η συσκευή αυτή δεν φαίνεται να φέρνει κάτι επαναστατικό στον χώρο.

Το Nitro Blaze 7 παίρνει έμπνευση από διάφορα κορυφαία μοντέλα, όπως τα Ayaneo και το OneXFly, προσφέροντας έναν συνδυασμό αισθητικής και εργονομίας. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένας Ryzen 7 8840HS, ο οποίος είναι κατάλληλος για πιο ισχυρά laptop παρά για φορητές συσκευές.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, παρά την ομοιότητά του με τον Ryzen Z1 Extreme που διαθέτουν τα Asus ROG Ally, δεν είναι κατάλληλος για μία συσκευή που πρέπει να παραμένει δροσερή και ενεργειακά αποδοτική, ταυτόχρονα.

Το Acer Nitro Blaze 7 ζυγίζει 670 γραμμάρια και διαθέτει 16GB LPDDR5 μνήμη RAM και εκδόσεις με έως 2TB SSD αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη του είναι 7 ιντσών, με Full HD ανάλυση, 500 nits φωτεινότητα, και 144Hz ρυθμό ανανέωσης.

Όσον αφορά τη μπαταρία του, αυτή είναι 50Wh και αυτό αποτελεί πρόβλημα. Το Asus ROG Ally X έχει 80Wh μπαταρία και πιο αποδοτικό επεξεργαστή, κάτι που βοηθά στην επέκταση της αυτονομίας της συσκευής. Ο επεξεργαστής του Nitro Blaze 7 είναι πιο απαιτητικός και λιγότερο αποδοτικός ενεργειακά.

Τέλος, η Acer δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Nitro Blaze 7, ούτε τις χώρες στις οποίες θα διαθέσει το πρώτο της φορητό gaming PC.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 8 με 14 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 8 και 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

9 Σεπτεμβρίου

  • Warhammer 40,000: Space Marine 2 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Railway Corporation 2 – σε PC
  • WHAT THE CAR? – σε PC

10 Σεπτεμβρίου

  • Towerborne – σε Xbox Series X/S και PC
  • Arcane Blast – σε PC
  • Elsie – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Hive Jump 2: Survivors – σε PC
  • I Am Your Beast – σε PC
  • Rugrats: Adventures in Gameland – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Satisfactory – σε PC
  • The Elder Scrolls Castles – σε Android και iOS
  • Yars Rising – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Atari VCS
  • Vampire: The Masquerade – Reckoning of New York – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

11 Σεπτεμβρίου

  • Demolish & Build 3 – σε PC
  • Dragon Quest Monsters: The Dark Prince – σε PC, Android, και iOS
  • Crossy Road Castle – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

12 Σεπτεμβρίου

  • Reka – σε PC
  • Celestia: Chain of Fate – σε Nintendo Switch και PC
  • Grapple Dogs: Cosmic Canines – σε Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Jackbox Naughty Pack – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Lollipop Chainsaw RePOP – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Mannequin – σε PCVR και Meta Quest
  • Marvel Vs. Capcom Fighting Collection – Arcade Classics – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Test Drive Unlimited: Solar Crown – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • UFL – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Wild Bastards – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Pico Park 2 – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • NanoApostle – σε Nintendo Switch και PC
  • Lollipop Chainsaw RePOP – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Hollowbody – σε PC
  • DeathSprint 66 – σε PC
  • Caravan SandWitch – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC

13 Σεπτεμβρίου

  • Edge of Sanity – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Evotinction – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Funko Fusion – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Mexico, 1921. A Deep Slumber – σε PC
  • Demonschool – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Resident Evil: Decades of Horror – Village Gold

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 12 Σεπτεμβρίου το Resident Evil: Decades of Horror – Village Gold. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 265,69€, και κοστίζει μόνο 27,48€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 2,74€ και πάνω, παίρνουμε το “Resident Evil Revelations 2 – Episode 1: Penal Colony”, το “Resident Evil”, και “Resident Evil Revelations”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 9,16€, αγοράζουμε επιπλέον το “Resident Evil 6 Complete”, το “Resident Evil 5 Gold Edition”, το “Resident Evil 4 (2005)”, και “Resident Evil 0”.

Επιπλέον, με 18,32€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Resident Evil 3”, το “Resident Evil 2”, και “Resident Evil 7 Biohazard”.

Τέλος, προσφέροντας τουλάχιστον 27,48€, επεκτείνουμε τη λίστα με το “Resident Evil Village Gold Edition”.

Summer Narrative Celebration Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 26 Σεπτεμβρίου το Summer Narrative Celebration Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 108,08€, και κοστίζει μόνο 10,79€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 3,59€ και πάνω, παίρνουμε το “Suzerain”, το “Death and Taxes”, το “Genesis Noir”, και κουπόνια για να αγοράσουμε το “1000XResist!” 25% φθηνότερο και το “Suzerain – Kingdom of Rizia” 20% φθηνότερο.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 8,99€, αγοράζουμε επιπλέον το “The Pale Beyond” και το “Do Not Feed the Monkeys 2099”.

Επιπλέον, με 10,79€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “A Space for the Unbound” και το “A Highland Song”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Star Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Star Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Tavern Master
  • Martha Is Dead
  • Rise of the Third Power
  • Overcooked! 2
  • One Lonely Outpost
  • Battlestar Galactica Deadlock: Complete
  • Hammerwatch Anniversary Edition
  • Mega Man Legacy Collection 2
  • Terror At Oakheart
  • Interstellar Space: Genesis Deluxe Edition
  • DOOMBLADE
  • Aground
  • God Of Weapons
  • Bish Bash Bots
  • Honey, I Joined a Cult
  • Planet Cube: Edge
  • Circle Empires Rivals
  • Three Minutes To Eight

Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition

Με το Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, πέντε παιχνίδια για 22,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 31,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous Enhanced Edition
  • Fallout 76
  • Darksiders Genesis
  • Steelrising
  • Gordian Quest
  • Thea 2: The Shattering
  • The Eternal Cylinder
  • The Forgotten City
  • Blossom Tales II: The Minotaur Prince
  • Airship: Kingdoms Adrift
  • Tainted Grail: Conquest
  • The Unliving
  • Death's Gambit: Afterlife
  • The Valiant
  • Anodyne 2: Return to Dust
  • Batora: Lost Haven
  • Monster Train
  • Noob – The Factionless
  • Raji: An Ancient Epic
  • Right and Down and Dice
  • Bravery and Greed

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps