Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Τρομακτικές Απάτες Με Crypto Και Η Πιο Ασφαλής Υπηρεσία
FEATURED Τρομακτικές Απάτες Με Crypto και Η Πιο Ασφαλής Υπηρεσία Α2

Τρομακτικές Απάτες Με Crypto Και Η Πιο Ασφαλής Υπηρεσία

Οι απάτες με κρυπτονομίσματα είναι ένα πρόβλημα που αυξάνεται ραγδαία. Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την άγνοια πολλών ανθρώπων στον τομέα των Crypto, υποσχόμενοι μεγάλα κέρδη από επενδύσεις, αλλά στην πραγματικότητα κλέβουν τα χρήματα των θυμάτων. Στο άρθρο θα δούμε πώς να αναγνωρίζουμε αυτές τις απάτες, καθώς και την καλύτερη και πιο ασφαλή υπηρεσία Crypto.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Απάτες Crypto

Το τελευταίο διάστημα, η ισοτιμία του Bitcoin και των περισσότερων μεγάλων κρυπτονομισμάτων, βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών. Αυτό είναι σίγουρα θετικό για όσους είχαν αγοράσει κρυπτονομίσματα σε χαμηλότερη ισοτιμία.

Όμως, έχει το αρνητικό επακόλουθο. Αφορά τις απάτες με κρυπτονομίσματα, που στις μέρες μας είναι χειρότερες από ποτέ. Όχι μόνο χρησιμοποιούν επιτυχημένες μεθόδους του παρελθόντος, αλλά εκμεταλλεύονται και νέες τεχνολογίες όπως το AI και τα DeepFakes.

Είναι γεγονός ότι στα κρυπτονομίσματα υπάρχει ενθουσιασμός, έξαρση, και χρήματα, όλα σε ένα πακέτο. Και εκεί είναι που έρχεται ένα άλλο πακέτο, οι απατεώνες. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τις νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, που τους βοηθούν να κάνουν ακόμη πιο αποτελεσματικά τις απάτες με κρυπτονομίσματα.

Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά μερικά παραδείγματα στο πώς λειτουργούν και στο πώς στοχεύουν οι απατεώνες τα θύματα τους, σε αυτόν τον χώρο του Crypto.

  • Οι επιτήδειοι θα ξεκινήσουν με μια πολύ ελκυστική διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προσφέρει ασύλληπτες αποδόσεις και μια καταπληκτική ευκαιρία.
  • Ο απατεώνας που προσφέρει την υποτιθέμενη καταπληκτική ευκαιρία, θα προσπαθήσει να μας ωθήσει να κάνουμε μια κίνηση σε κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας.
  • Μπορεί να προσπαθήσει να μας πείσει να εγκαταστήσουμε ειδικό λογισμικό για τη διαχείριση του κρυπτονομίσματος μας. Θα πληρώσουμε τον απατεώνα για να αγοράσει το κρυπτονόμισμα και το λογισμικό θα δείξει ότι η τιμή ανεβαίνει.
  • Η τιμή μπορεί να καταρρεύσει ή ο επιτήδειος θα σταματήσει να απαντάει αν προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάληψη των χρημάτων μας. Στην πραγματικότητα, ο απατεώνας δεν αγόρασε κανένα κρυπτονόμισμα για εμάς, απλά πήρε τα χρήματά μας.
  • Μερικές φορές, θα χρησιμοποιήσει τα χρήματά μας για να βγάλει ένα γρήγορο κέρδος. Από εκεί και μετά, λόγω της φύσης του Crypto, η ανάκτηση των χρημάτων μας είναι συνήθως αδύνατη.
  • Κάποιοι άλλοι δημιουργούν εταιρίες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ που υπόσχονται υψηλά κέρδη από επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Συχνά, τα κέρδη που καταβάλλονται προς τα πρώτα μέλη προέρχονται από τις επενδύσεις των νέων μελών, χωρίς πραγματική επένδυση. Τέτοιες εταιρίες είναι συνήθως απάτες Ponzi.
  • Μια άλλη απάτη με κρυπτονομίσματα είναι και η λεγόμενη φούσκα “Pump and Dump“. Οι θύτες προσπαθούν να πείσουν τους επενδυτές ότι η τιμή ενός κρυπτονομίσματος αυξάνεται δραματικά, προτρέποντας τους να αγοράσουν. Κατόπιν, το πωλούν με αυξημένο κέρδος, ενώ και οι άλλοι επενδυτές που ακολούθησαν τη συμβουλή, βρίσκονται με Crypto που έχουν χάσει αξία.
  • Με τη χρήση του AI, παρουσιάζονται ψεύτικοι λογαριασμοί διασημοτήτων που φαίνεται να επενδύουν σε κάποιο κρυπτονόμισμα. Συνήθως, αυτοί οι λογαριασμοί με την εικόνα ή το βίντεο του celebrity έχουν δημιουργηθεί μέσω DeepFake. Έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τα θύματα για να επενδύσουν.

Η πιο ασφαλής και αξιόπιστη υπηρεσία

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα. Μεγαλύτερο από το 2022 που είχαν πέσει αρκετά. Ως εκ τούτου, είναι λογικό να μας ενδιαφέρει η αγορά των Crypto. Έτσι, μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε την απάτη αξιοποιώντας ασφαλείς και έγκριτες υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων.

Featured CryptoCapitalist Το Ελληνικό Κανάλι Για Bitcoin Και Κρυπτονομίσματα
CryptoCapitalist: Το Ελληνικό Κανάλι Για Bitcoin Και Κρυπτονομίσματα

Το κανάλι CryptoCapitalist Greece είναι το πρώτο και το παλαιότερο κανάλι στην Ελλάδα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Στόχος του…

Μία από αυτές είναι η Bybit. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και παραγώγων, με έδρα το Ντουμπάι. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλές επιλογές, όπως trading, options trading NFTs, marketplace, κ.α.

Η ευέλικτη Crypto κάρτα της Bybit

Η βασικότερη και πιο ενδιαφέρουσα υπηρεσία της Bybit είναι η χρεωστική κάρτα Mastercard που προσφέρει, και η οποία φυσικά είναι αποδεκτή από όλους τους εμπόρους και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το μοναδικό ανταλλακτήριο αυτή τη στιγμή που προσφέρει Crypto κάρτα και δεν έχει δικό του native token. Αυτό διασφαλίζει τους χρήστες από προβλήματα που μπορούν να προκύψουν. Δυστυχώς, όποιο ανταλλακτήριο έχει δικό του token, μπαίνει στην εξίσωση και ένα έξτρα ρίσκο.

Εν ολίγοις, με την Bybit έχουμε το Crypto μας σε μια πολύ ασφαλή και ιδιαίτερα ευέλικτη κάρτα. Μας δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικά οφέλη μέσω του προγράμματος ανταμοιβών, Cash out, και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα.

Για παράδειγμα, θέλουμε να πάμε στο σουπερμάρκετ ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, μικρό ή μεγάλο παντού στον κόσμο. Απλά χρησιμοποιούμε τη Mastercard της Bybit και κάνουμε ό,τι αγορές επιθυμούμε. Από μικροπράγματα στο περίπτερο, μέχρι online αγορές σε e-shop, ξενοδοχεία, πτήσεις κλπ.

Επίσης, η κάρτα της Bybit μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη και ανάληψη μετρητών. Όλα αυτά, χωρίς να έχουμε κάποια μηνιαία ή ετήσια χρέωση για την έκδοση και τη χρήση της κάρτας.

Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι μια αίτηση για την Bybit κάρτα από εδώ. Χρησιμοποιώντας αυτό το link, θα κερδίσουμε έως 15 ευρώ Bonus και 10% cashback.

Crypto απάτες με κρυπτονομίσματα

Πιο συγκεκριμένα, η Bybit μας δίνει πέντε ευρώ απευθείας μετά την αίτηση και την απόκτηση της κάρτας, έτσι ώστε να τα ξοδέψουμε επιτόπου για να δούμε πώς λειτουργεί. Από εκεί και μετά, αν ξοδέψουμε 120 ευρώ, μας δίνει άλλα 10 ευρώ, συν πολλά ακόμη bonus.

Πώς αποκτώ την κάρτα

Η αίτηση για την κάρτα είναι μια αρκετά απλή υπόθεση. Αρχικά πρέπει να εγγραφούμε στην υπηρεσία πατώντας στο Apply Now.

Crypto απάτες με κρυπτονομίσματα 2

Μόλις εγγραφούμε με το email μας, ενδέχεται να μας ζητηθεί επιβεβαίωση μέσω κωδικού που θα μας αποστείλουν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Στη συνέχεια, από την ίδια καρτέλα επιλέγουμε τη χώρα διαμονής μας από τις επιλογές που παρέχει η υπηρεσία.

Κατόπιν, πρέπει να ολοκληρώσουμε το πρώτο μέρος του ελέγχου, ο οποίος είναι η επαλήθευση της ταυτότητας. Έτσι, απλά πατάμε στο Verify.

Στην επόμενη καρτέλα, θα μας εμφανιστούν οι επιλογές για τα αποδεικτικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε ταυτότητα, διαβατήριο, ή άδεια οδήγησης. Μετά, πατάμε στο Confirm.

Κατόπιν, συνεχίζουμε με την επαλήθευση της χώρας διαμονής μας. Επιλέγουμε Non-US resident εφόσον δεν ζούμε στις ΗΠΑ, και μετά στο Continue.

Στη συνέχεια, θα μας ζητήσει να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα στο PC, ή αν το επιθυμούμε στο κινητό μας, έτσι ώστε να ανεβάσουμε τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την πλήρη εγγραφή και επαλήθευση της ταυτότητας μας.

Η υπηρεσία θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί βήμα προς βήμα, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Μόλις την ολοκληρώσουμε με επιτυχία, η αίτηση της εικονικής κάρτας μας θα υποβληθεί σε εξέταση. Συνήθως διαρκεί λίγα λεπτά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαδικασία επανεξέτασης μπορεί να επεκταθεί έως και μερικές εργάσιμες ημέρες. Θα λάβουμε μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις εγκριθεί η αίτηση μας.

Από εκεί και μετά, μπορούμε να κάνουμε την πρώτη κατάθεση μας πατώντας στο Deposit Now, έτσι ώστε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη Mastercard της Bybit.

Τέλος, μέσα από το FinanceCard μπορούμε να βλέπουμε τα στοιχεία της κάρτας.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Bybit;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#343 - Κρύψιμο Ενημερώσεων Και Gemini Ως Εφαρμογή Στα Windows 11, Σχόλια Σε Ιστορίες Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7
GamingSteps