Home » Software » Παιχνίδια » Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft

Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft

Η Sony παρουσίασε το PlayStation 5 Pro, την πιο ισχυρή κονσόλα που έχει δημιουργήσει, και θα κυκλοφορήσει ανακατασκευασμένα PS5. Η Mojang Studios ανακοίνωσε πως αλλάζει τη στρατηγική της για τα update του Minecraft, ότι “αποσύρει” την ετήσια ψηφοφορία για τα mob, και άλλα. Το Flappy Bird, που έγινε viral πριν δέκα χρόνια και είχε εκνευρίσει χιλιάδες παίκτες, επιστρέφει.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα πάντα για το PlayStation 5 Pro

Η Sony παρουσίασε το PlayStation 5 Pro, την πιο ισχυρή κονσόλα που έχει δημιουργήσει. Το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου σε μία μόνο έκδοση με 2TB SSD και θα κοστίζει 799,99€. Μαζί με την κονσόλα, η εταιρεία θα δίνει ένα χειριστήριο DualSense και ένα ψηφιακό αντίγραφο του Astro’s Playroom.

Ο Mark Cerny, επικεφαλής αρχιτέκτονας των PS5, ανέφερε ότι το Pro διαθέτει 28% περισσότερη μνήμη RAM και ισχυρότερη GPU που προσφέρει 67% περισσότερα Compute Units. Αυτό το hardware επιτρέπει ταχύτερο rendering κατά 45%.

Η κονσόλα υποστηρίζει την τεχνολογία PlayStation Spectral Super Resolution για upscaling, που θυμίζει τις λύσεις AMD FSR και Nvidia DLSS. Αυτό σημαίνει καλύτερα frame rate χωρίς θυσίες στην ποιότητα των γραφικών. Επιπλέον, το PS5 Pro υποστηρίζει 8K και VRR.

Ο σχεδιασμός της κονσόλας είναι παρόμοιος με του PS5 Slim, όμως, έχει κάποιες επιπλέον γρίλιες μεταξύ των καλυμμάτων που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική ψύξη. Επίσης, έχει το ίδιο ύψος με το αρχικό PS5, αλλά το πάχος του είναι αντίστοιχο με αυτό της Slim έκδοσης.

GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft

Το PlayStation 5 Pro υποστηρίζει Wi-Fi 7 και είναι digital-only. Ωστόσο, είναι συμβατό με το Ultra HD Blu-ray Disc Drive που κυκλοφόρησε η Sony για το PS5 Slim. Επιπλέον, η νέα κονσόλα υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα αξεσουάρ των PS5, καθώς και τα χειριστήρια τους.

Στην παρουσίαση, είδαμε βελτιώσεις απόδοσης σε παιχνίδια όπως το Last of Us Part 2 και Spider-Man 2. Πολλά παιχνίδια θα λάβουν αναβαθμίσεις για να γίνουν “PS5 Pro Enhanced”. Επιπλέον, 8.500 παιχνίδια του PS4 θα έχουν βελτιώσεις απόδοσης στο PS5 Pro, μέσω λειτουργίας συμβατότητας.

Τέλος, όσον αφορά τα αποκλειστικά παιχνίδια για το PS5 Pro, δεν φαίνεται να υπάρχουν προς το παρόν τίτλοι υπό ανάπτυξη, κάτι που συνέβη και με το PS4 Pro. Ωστόσο, η Sony δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κυκλοφορίας PS5 Pro-only τίτλων.

Αξίζει να επενδύσεις στο PS5 Pro μόνο και μόνο για το Grand Theft Auto 6;

Το PlayStation 5 Pro θα κυκλοφορήσει περίπου έναν χρόνο πριν από το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6, το οποίο πιθανότατα θα ωθήσει τις τρέχουσες εκδόσεις του PS5 στα όρια τους.

Η παρουσίαση της νέας έκδοσης οδήγησε μεγάλο ποσοστό των μελών της gaming κοινότητας να εκφράζει την απορία αν το PS5 Pro είναι απαραίτητο για να απολαύσει κανείς το GTA 6 στο έπακρο;

Σύμφωνα με τον Richard Leadbetter, τεχνολογικό συντάκτη στο Digital Foundry, υπάρχει ένδειξη ότι στο τρέιλερ του GTA 6 που είδαμε το προηγούμενο έτος το παιχνίδι έτρεχε σε PS5 ή Xbox Series X.

Οπότε, το εντυπωσιακό επίπεδο γραφικών που είδαμε είναι πιθανό να επιτευχθεί και στην τωρινή έκδοση του PS5. Το PS5 Pro σίγουρα θα μπορεί να τρέξει άνετα το παιχνίδι και να αποδώσει το ίδιο επίπεδο γραφικών πιο εύκολα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να επενδύσει κάποιος στην αγορά του, ειδικά για έναν και μόνο τίτλο.

Για αρκετούς, το πιο σημαντικό ερώτημα αφορά τα frames per second (fps). Ο Leadbetter ήταν ξεκάθαρος σχετικά με αυτό το θέμα. Όπως είπε, το GTA 6 δύσκολα θα τρέχει στα 60fps στο PS5 Pro.

Όπως τονίζει ο ίδιος, αυτό οφείλεται στο ότι τα GTA είναι γνωστά για τις περίπλοκες προσομοιώσεις τους που πιέζουν πολύ τη CPU. Αν το PS5 στοχεύει και πετυχαίνει τα 30fps, τότε το Pro δεν θα μπορεί εύκολα να διπλασιάσει αυτό τον ρυθμό καρέ, καθώς το πρόβλημα δεν είναι η GPU, αλλά η CPU.

Παρόλο που το PS5 Pro προσφέρει οπτικές βελτιώσεις, όπως υψηλότερης ποιότητας γραφικά, δεν θα δούμε το πολυπόθητο 4K στα 60fps. Ωστόσο, ο Leadbetter αναφέρει ότι το PS5 Pro μπορεί να προσφέρει πιο σταθερές επιδόσεις και ίσως πιο σταθερά 30fps.

Η Sony θα κυκλοφορήσει ανακατασκευασμένα PS5

Πολύ θεωρούν το νέο PlayStation 5 Pro ακριβό και σημειώνουν ότι δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσει κάποιος, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, η Sony έχει τη λύση, ώστε να διατηρήσει υψηλά τα έσοδα της από τις κονσόλες. Σύντομα θα κυκλοφορήσει ανακατασκευασμένα PS5, τα οποία θα είναι “σαν καινούρια”.

Αν και η εταιρεία σημειώνει ότι μπορεί να έχουν κάποιες μικρές αισθητικές ατέλειες, υπόσχεται ότι αυτές οι κονσόλες θα λειτουργούν τέλεια. Οι χρήστες θα παραλαμβάνουν προϊόν που λειτουργεί “σαν καινούριο”.

Στα ανακατασκευασμένα PS5 η Sony χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά και κάνει πλήρη καθαρισμό. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων επισκευών, οι ειδικοί της εταιρείας πραγματοποιούν δοκιμές, για να βεβαιώσουν την καλή λειτουργία της κάθε κονσόλας.

Αυτές οι κονσόλες θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και καλώδια, σε πιστοποιημένη συσκευασία, και θα έχουν εγγύηση 12 μηνών. Η τιμή τους είναι σχετικά δελεαστική, σε σύγκριση με το PlayStation 5 Pro, αλλά όχι σε σχέση με το PS5 Slim.

Το PS5 Pro κοστίζει 799,99€ και δεν διαθέτει συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων, ούτε βάση για κάθετη τοποθέτηση. Οι ανακατασκευασμένες κονσόλες θα πωλούνται στα 449,99€, θα είναι εκδόσεις με Blu-ray Disc Drive, και το κουτί τους θα περιλαμβάνει τη βάση. Ένα καινούργιο PS5 Slim κοστίζει 499€.

Προς το παρόν, η Sony δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης της διάθεσης των ανακατασκευασμένων PlayStation 5, ούτε τις αγορές στις οποίες θα τα κυκλοφορήσει.

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης του Minecraft

Η Mojang Studios ανακοίνωσε πως αλλάζει τη στρατηγική της για τα update του Minecraft. Αντί για ένα μεγάλο ετήσιο update, τώρα θα διαθέτει πολλά μικρότερα, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα update θα διαφέρουν σε μέγεθος και περιεχόμενο, αλλά θα κυκλοφορούν πιο σταθερά και περιοδικά μέσα στη χρονιά.

Επίσης, η εταιρεία “αποσύρει” τη ψηφοφορία για τα mob, όπου οι παίκτες ψήφιζαν ποιο νέο mob θα μπει στο παιχνίδι. Η ψηφοφορία για τα mob πάντα δίχαζε τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τους ένωνε εναντίον της Mojang, καθώς μόνο ένα mob από τα τρία προτεινόμενα έμπαινε στο παιχνίδι.

Επιπλέον, το Minecraft Live δεν θα είναι πλέον μία ετήσια εκδήλωση. Αντί για μία φορά τον χρόνο, πλέον η εταιρεία θα διεξάγει live δύο φορές το έτος, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να λαμβάνει ανακοινώσεις που είναι πιο εστιασμένες στο επερχόμενο περιεχόμενο.

Όλες αυτές οι αλλαγές φαίνεται να στοχεύουν σε έναν πιο σταθερό ρυθμό ενημερώσεων, κάτι που δείχνει πιο υγιές για μια κοινότητα με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών.

Τέλος, η Mojang ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 5.

Το Flappy Bird επιστρέφει μετά από μία δεκαετία

Το Flappy Bird, ένα mobile παιχνίδι που έγινε viral πριν μία δεκαετία και είχε εκνευρίσει χιλιάδες παίκτες, επιστρέφει. Τότε, ο δημιουργός του, Dong Nguyen, αποφάσισε να αποσύρει το παιχνίδι από τα καταστήματα εφαρμογών, διότι “ένιωθε ένοχος” για το πόσο εθιστικό ήταν.

Παρά την απόφαση του Nguyen, οι οπαδοί του παιχνιδιού δεν το εγκατέλειψαν ποτέ. Τα δέκα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει κυκλοφόρησαν πολλοί κλώνοι και web εκδόσεις του. Μάλιστα, οι οπαδοί του παιχνιδιού δημιούργησαν το Flappy Bird Foundation (FBF).

Μέσω του FBF απέκτησαν τα δικαιώματα του παιχνιδιού από τη Gametech Holdings, η οποία τα κατείχε από τις 12 Ιανουαρίου 2024, αφού ο Dong Nguyen απέτυχε να τα διεκδικήσει. Επιπλέον, εξασφάλισαν και τα δικαιώματα του Piou Piou vs Cactus, του παιχνιδιού που ενέπνευσε το Flappy Bird.

Στη νέα έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει πριν την εορταστική περίοδο του 2024, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε νέους χαρακτήρες, νέα game mode, πολλαπλούς κόσμους, και multiplayer προκλήσεις.

Ο Michael Roberts, το βασικό πρόσωπο πίσω από την αναβίωση του Flappy Bird, δηλώνει ενθουσιασμένος που επιστρέφει το “μικρό πουλί” και σημείωσε πως η ομάδα του και αυτός έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο Kek, ο δημιουργός του Piou Piou vs Cactus, δεν κρύβει τη χαρά του για το πώς το παιχνίδι του επηρέασε εκατομμύρια παίκτες και προγραμματιστές, παγκοσμίως.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 15 με 21 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 15 και 21 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

16 Σεπτεμβρίου

  • Hands of Necromancy 2 – σε PC
  • The Spell Brigade – σε PC
  • Train Yard Builder – σε PC
  • Fairy Tail: Beach Volleyball Havoc – σε PC
  • Starstruck: Hands of Time – σε PC

17 Σεπτεμβρίου

  • The Plucky Squire – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Final Fantasy XVI – σε PC
  • Marko: Beyond Brave – σε PC
  • The Plucky Squire – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Core Keeper – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Star Wars Jedi: Survivor – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Throne and Liberty – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Train Sim World 5 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

18 Σεπτεμβρίου

  • Enotria: The Last Song – σε PlayStation 5 και PC
  • Dead Rising Deluxe Remaster – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • UFO 50 – σε PC
  • Keylocker: Turn Based Cyberpunk Action – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Touhou Genso Wanderer: FORESIGHT – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

19 Σεπτεμβρίου

  • God of War: Ragnarök – σε PC
  • Broken Sword: Shadow Of The Templars – Reforged – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Enotria: The Last Song – σε PlayStation 5 και PC
  • Into The Radius – σε PSVR 2
  • Toy Tactics – σε PC
  • Dead Rising Deluxe Remaster – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Ginka – σε PlayStation 5 και PC
  • Moonless Moon – στο Nintendo Switch

20 Σεπτεμβρίου

  • Frostpunk 2 – σε PC
  • Matchbox Driving Adventures – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Rune Bender VR – σε PCVR
  • The Karate Kid: Street Rumble – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Steamier Sakura Special

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 3 Οκτωβρίου το Steamier Sakura Special. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 253,59€, και κοστίζει μόνο 13,51€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,01€ και πάνω, παίρνουμε τα εξής:

  • Sakura Dungeon
  • Sakura Succubus
  • Sakura Swim Club
  • Sakura Succubus 2
  • Sakura Succubus 3
  • Sakura Succubus 4
  • Sakura Succubus 5
  • Sakura Succubus 6
  • Sakura Knight
  • Sakura Knight 2
  • Sakura Knight 3
  • Sakura MMO
  • Sakura MMO 2
  • Sakura MMO 3
  • Sakura MMO Extra
  • Sakura Forest Girls
  • Sakura Forest Girls 2
  • Sakura Forest Girls 3
  • Sakura Alien

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 13,51€, αγοράζουμε επιπλέον το “Sakura Bunny Girls”, το “Leveling up girls in another world”, το “Sakura Gym Girls”, το “Sakura Melody”, το “Sakura Alien 2”, το “Sakura Succubus 7”, και το “Sakura Succubus 8”.

Summer Narrative Celebration Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 26 Σεπτεμβρίου το Summer Narrative Celebration Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 108,29€, και κοστίζει μόνο 10,79€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 3,59€ και πάνω, παίρνουμε το “Suzerain”, το “Death and Taxes”, το “Genesis Noir”, και κουπόνια για να αγοράσουμε το “1000XResist!” 25% φθηνότερο και το “Suzerain – Kingdom of Rizia” 20% φθηνότερο.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 8,99€, αγοράζουμε επιπλέον το “The Pale Beyond” και το “Do Not Feed the Monkeys 2099”.

Επιπλέον, με 10,79€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “A Space for the Unbound” και το “A Highland Song”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Star Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Star Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Tavern Master
  • Martha Is Dead
  • Rise of the Third Power
  • Overcooked! 2
  • One Lonely Outpost
  • Battlestar Galactica Deadlock: Complete
  • Hammerwatch Anniversary Edition
  • Mega Man Legacy Collection 2
  • Terror At Oakheart
  • Interstellar Space: Genesis Deluxe Edition
  • DOOMBLADE
  • Aground
  • God Of Weapons
  • Bish Bash Bots
  • Honey, I Joined a Cult
  • Planet Cube: Edge
  • Circle Empires Rivals
  • Three Minutes To Eight

Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition

Με το Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Diamond Collection: RPG and Fantasy Edition επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, πέντε παιχνίδια για 22,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 31,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous Enhanced Edition
  • Fallout 76
  • Darksiders Genesis
  • Steelrising
  • Gordian Quest
  • Thea 2: The Shattering
  • The Eternal Cylinder
  • The Forgotten City
  • Blossom Tales II: The Minotaur Prince
  • Airship: Kingdoms Adrift
  • Tainted Grail: Conquest
  • The Unliving
  • Death's Gambit: Afterlife
  • The Valiant
  • Anodyne 2: Return to Dust
  • Batora: Lost Haven
  • Monster Train
  • Noob – The Factionless
  • Raji: An Ancient Epic
  • Right and Down and Dice
  • Bravery and Greed

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert a921_x4 ΟΚ1
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps