Home » Software » Παιχνίδια » Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death
GamingSteps#20241005 - Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death

Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death

Οι γονείς και οι κηδεμόνες παιδιών έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγχουν τον χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά τους στο γνωστό battle royale παιχνίδι Fortnite. Η Pocketpair υπέγραψε συμφωνία με την Krafton για την ανάπτυξη μιας έκδοσης του Palworld για κινητά. Η EA αποκάλυψε το νέο και απόκοσμο expansion “Life & Death” για το The Sims 4.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Epic Games πρόσθεσε εργαλεία διαχείρισης του χρόνου παιχνιδιού στο Fortnite

Οι γονείς και οι κηδεμόνες παιδιών έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγχουν τον χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά τους στο γνωστό battle royale παιχνίδι Fortnite. Η Epic games πρόσθεσε το “Time Limit Controls”, στην ενότητα “Parental Controls” των ρυθμίσεων του παιχνιδιού και του Epic Account Portal στο διαδίκτυο.

GamingSteps#20241005 - Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death

Αυτό το εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης του χρόνου που ξοδεύουν τα παιδιά στο Fortnite, επιτρέποντας στους γονείς να ρυθμίσουν πόση ώρα και ποιες ώρες της ημέρας μπορούν να παίζουν το battle royale.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν αν θα επιτρέψουν στα παιδιά να ζητούν επιπλέον χρόνο. Τα παιδιά λαμβάνουν ειδοποιήσεις με τον χρόνο που απομένει. Μέσω των ειδοποιήσεων μπορούν να αποκτούν πρόσβαση στο σχετικό μενού για την αποστολή αιτήματος επέκτασης του χρόνου παιχνιδιού.

Ένα άλλο εργαλείο που πρόσθεσε η Epic Games είναι το “Time Reports”, μέσω του οποίου οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν την προοδευτική χρήση του παιχνιδιού.

Αυτές οι αναφορές, οι οποίες είναι διαθέσιμες online, δείχνουν πόσες ώρες έχει παίξει το παιδί Fortnite ανά ημέρα, τον συνολικό χρόνο παιχνιδιού ανά εβδομάδα, και τον επιπλέον χρόνο που έχουν παραχωρήσει οι ίδιοι.

Τα δύο νέα εργαλεία συμπληρώνουν τον ήδη μεγάλο κατάλογο εργαλείων γονικού ελέγχου που έχει δημιουργήσει η Epic Games για το Fortnite. Η εταιρεία έχει προσθέσει στο παιχνίδι τη δυνατότητα περιορισμού της φωνητικής και γραπτής συνομιλίας, της προσθήκης φίλων, της εκτέλεσης πληρωμών, και της πρόσβασης σε περιεχόμενο για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Θα κυκλοφορήσει έκδοση του Palworld για κινητά

Η Pocketpair, η δημιουργός του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού Palworld που έχει χαρακτηριστεί ως “Pokémon με όπλα”, συνεχίζει ακάθεκτη την επέκταση της κυκλοφορώντας το παιχνίδι σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες.

Παρά τη μήνυση για παραβίαση πατέντας – σχετικά με μηχανισμούς των παιχνιδιών Pokémon – από τη Nintendo και την The Pokémon Company στην Ιαπωνία, η indie εταιρεία διέθεσε το παιχνίδι στο PS5, σε όλες τις αγορές εκτός της Ιαπωνίας.

Επιπλέον, η Pocketpair υπέγραψε συμφωνία με την Krafton για την ανάπτυξη μιας έκδοσης του Palworld για κινητά. Την ανάπτυξη αυτής της έκδοσης έχει αναλάβει η PUBG Studios, η δημιουργός του PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Η Krafton ανέφερε πως θα προσαρμόσει πιστά τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού στο περιβάλλον των κινητών, χωρίς να διευκρινίσει αν ο νέος τίτλος θα είναι άμεσο port ή κάτι εντελώς νέο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει προηγούμενη εμπειρία στη δημιουργία επιτυχημένων port για κινητά, καθώς το PUBG Mobile διατήρησε την ουσία του αυθεντικού παιχνιδιού, κάτι που ίσως δούμε και στο Palworld.

Με το Life & Death του The Sims 4 οι παίκτες αποφασίζουν ποιος ζει ή πεθαίνει

Η EA αποκάλυψε το νέο και απόκοσμο expansion “Life & Death” για το The Sims 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου. Σε αυτό το πακέτο, οι παίκτες θα βιώσουν νέες εμπειρίες τόσο στον κόσμο των ζωντανών όσο και των νεκρών.

Το πακέτο φέρνει στο παιχνίδι νέες γειτονιές, όπου τα όρια μεταξύ ζωντανών και νεκρών είναι εξαιρετικά λεπτά. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, εισάγει την καριέρα του Grim Reaper, ενώ τα φαντάσματα μπορούν πλέον να κάνουν WooHoo σε διάφορα αντικείμενα.

Το “Life & Death” καλύπτει πολλές πλευρές της ζωής και του θανάτου των Sims, από τη δημιουργία διαθηκών και πιο περίτεχνες κηδείες, μέχρι ρομαντικές σχέσεις μεταξύ φαντασμάτων, ειδικές δυνάμεις, ακόμη και την πιθανότητα μετενσάρκωσης.

Οι ζωντανοί Sims μπορούν να δημιουργήσουν μία λίστα με όσα θέλουν να κάνουν πριν πεθάνουν και να προσπαθήσουν να την ολοκληρώσουν. Ωστόσο, όσα δεν προλάβουν να κάνουν όσο βρίσκονται στη ζωή, μπορούν να τα εκπληρώσουν ως φαντάσματα για να επιτύχουν την αναγέννηση τους.

Με το Life & Death oι κηδείες γίνονται ένα πιο πλούσιο κομμάτι του The Sims 4. Αυτό το expansion προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού συγκεκριμένων στοιχείων, όπως τον κώδικα ενδυμασίας, τις δραστηριότητες, και τα αναμνηστικά.

Επίσης, οι Sims μπορούν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους όταν χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, ή κατοικίδια, με νέα στάδια θλίψης, όπως άρνηση, θυμό ή αποδοχή. Επιπλέον, οι Sims μπορούν να ζητήσουν βοήθεια μέσω συμβουλευτικής υποστήριξης.

Όσον αφορά τις νέες καριέρες, αυτές είναι δύο. Ως νεκροθάφτης, o Sim αναλαμβάνει κηδείες, ενώ ως Grim Reaper έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει αν θα πάρει την ψυχή κάποιου ή θα τον επαναφέρει στη ζωή.

Το Life & Death προσθέτει στο The Sims 4 τη νέα περιοχή Ravenwood, η οποία περιλαμβάνει γειτονιές όπως το Crow's Crossing με τα στοιχειωμένα σπίτια και το Mourningvale, όπου οι Sims μπορούν να ζήσουν εμπειρίες μετάβασης στη μεταθανάτια ζωή ή να συμμετάσχουν στο Afterlife Anonymous.

Τέλος, το expansion προσθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως το Thanatology Skill, νέες επιδιώξεις, και ιδιότητες για τους Sims, καθιστώντας το “Life & Death” μια πλήρη αναβάθμιση στην απόκοσμη πλευρά της ζωής των Sims.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 6 με 12 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20241005 - Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 6 και 12 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

7 Οκτωβρίου

  • Kind Words 2 (lofi city pop) – σε PC
  • Disney Pixel RPG – σε Android και iOS
  • Kill The Crows – στο Nintendo Switch

8 Οκτωβρίου

  • Silent Hill 2 Remake – σε PlayStation 5 και PC
  • Diablo 4: The Vessel of Hatred – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Dead Season – σε PC
  • To the Moon – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S

9 Οκτωβρίου

  • Duck Paradox – σε PC
  • PopSlinger Vol. 2: Loveless – σε Nintendo Switch και PC

10 Οκτωβρίου

  • Dragon Ball: Sparking! Zero – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Amber Isle – σε PC
  • Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time – στο Nintendo Switch
  • Metamorphosis – σε Meta Quest 2 και Meta Quest 3
  • Miraibo Go – σε PC και Android
  • Sky Oceans: Wings For Hire – σε PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Amanda the Adventurer – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Bloodless – στο Nintendo Switch
  • Faith: The Unholy Trinity – στο Nintendo Switch
  • Last Time I Saw You – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves – στο Nintendo Switch
  • Wingspan – σε PlayStation 4 και PlayStation 5

11 Οκτωβρίου

  • Metaphor: ReFantazio – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Europa – σε PC
  • Dragon Ball: Sparking Zero – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Starship Troopers: Extermination – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Thronefall – σε PC
  • Transformers: Galactic Trials – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Undisputed – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Jurassic World Evolution Completionist Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 19 Οκτωβρίου το Jurassic World Evolution Completionist Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 277,45€, και κοστίζει μόνο 17,91€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,47€ και πάνω, παίρνουμε το “Jurassic World Evolution”, το “Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack”, το “Jurassic World Evolution: Cretaceous Dinosaur Pack”, το “Jurassic World Evolution: Herbivore Dinosaur Pack”, και το “Jurassic World Evolution: Raptor Squad Skin Collection”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 8,95€, αγοράζουμε επιπλέον το “Jurassic World Evolution 2”, το “Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park”, το “Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary”, το “Jurassic World Evolution: Secrets of Dr Wu”, και το “Jurassic World Evolution – Deluxe Dinosaur Pack”.

Επιπλέον, με 13,43€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Jurassic World Evolution 2: Cretaceous Predator Pack”, το “Jurassic World Evolution 2: Prehistoric Marine Species Pack”, το “Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack”, το “Jurassic World Evolution 2: Late Cretaceous Pack”, το “Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack”, και το “Jurassic World Evolution 2: Early Cretaceous Pack”.

Τέλος, προσφέροντας τουλάχιστον 17,91€, επεκτείνουμε τη λίστα με το “Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion”, το “Jurassic World Evolution 2: Dominion Biosyn Expansion”, το “Jurassic World Evolution 2: Park Managers' Collection Pack”, το “Jurassic World Evolution 2: Secret Species Pack”, και το “Jurassic World Evolution 2 Deluxe Upgrade Pack”.

Have a Warhammer Day

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 24 Οκτωβρίου το Have a Warhammer Day. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 257,50€, και κοστίζει μόνο 13,44€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,37€ και πάνω, παίρνουμε το “Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy”, το “Warhammer 40,000: Dakka Squadron – Flyboyz Edition”, και δύο κουπόνια για να αγοράσουμε 60% φθηνότερο το “Warhammer 40,000: Chaosgate – Daemonhunters – Execution Force” και 30% φθηνότερο το “Warhammer 40,000: Battlesector – T'au”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 10,75€, αγοράζουμε επιπλέον το “Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr” και το “Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef”.

Επιπλέον, με 13,44€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters”, το “Warhammer 40,000: Battlesector”, και το “Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin Ultimate Edition”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Ultimate Mystery Bundle

Με το Ultimate Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,09€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 17,25€ μας δίνουν τα κλειδιά 25 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Ultimate Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Asterix & Obelix Slap Them All! 2
  • Jawbreaker
  • The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone
  • VIVIDLOPE
  • Despot's Game: Dystopian Battle Simulator
  • Beyond Contact
  • Witching Hour
  • Creepy Tale Quad Pack
  • RAGE® 2
  • No Straight Roads: Encore Edition
  • Tunguska: The Visitation – Enhanced Edition
  • Ad Infinitum
  • S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle
  • The Repair House: Restoration Sim
  • KeyWe
  • Edge Of Eternity
  • Tormented Souls
  • Necrosmith 2

Build your own Prestige Collection (September 2024)

Με το Build your own Prestige Collection (September 2024) του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Prestige Collection (September 2024) επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 14,99€, τρία παιχνίδια για 21,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 34,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 28 τίτλους:

  • Hi-Fi Rush
  • Star Wars Collection
  • Backpack Hero
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  • Smalland: Survive the Wilds
  • Dying Light: Definitive Edition
  • ANNO: Mutationem
  • Thymesia
  • Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
  • Ship Graveyard Simulator 2
  • Killer Frequency
  • Control Ultimate Edition
  • Saints Row Gold Edition
  • Insurgency: Sandstorm
  • Nightmare: The Lunatic
  • Isonzo
  • Hunt the Night
  • Ultra Age
  • Gladiator Guild Manager
  • A Guidebook of Babel
  • Moving Out 2
  • Time to Morp
  • Assetto Corsa Competizione
  • TRAIL OUT
  • Corpse Keeper
  • Lords of Exile
  • Immortal Life
  • Mahokenshi – The Samurai Deckbuilder

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#347 - Άνοιγμα Onion URL Χωρίς Tor Browser, Δωρεάν Παιχνίδια Google Search, Τυχαία Κείμενα Word
QuickSteps
GamingSteps#20241005 - Περιορισμός Χρόνου Χρήσης Του Fortnite, Το Palworld Και Στα Κινητά, The Sims 4 Life and Death
GamingSteps