Home » Software » Παιχνίδια » Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4
GamingSteps#20241025 - Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4

Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4

Το Silent Hill 2 Remake έχει τραβήξει την προσοχή των οπαδών της σειράς, για διάφορους λόγους. Ωστόσο, η πρώτη ενημέρωση που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στους παίκτες. Οι παίκτες του GTA 5 βιώνουν μία απροσδόκητη “απώλεια” λόγω μιας μικρής αλλά σημαντικής αλλαγής στο παιχνίδι. Η Blizzard αποκάλυψε λεπτομέρειες για το Halloween event του Diablo 4.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το πρώτο patch του Silent Hill 2 Remake “απογοήτευσε” τους παίκτες

Το Silent Hill 2 Remake έχει τραβήξει την προσοχή των οπαδών της σειράς, για διάφορους λόγους, όπως τα βελτιωμένα γραφικά και οι αλλαγές που πραγματοποίησε η Blooder Team ώστε να κάνει αυτόν τον τίτλο καλύτερο από τον αρχικό. Ωστόσο, η πρώτη ενημέρωση που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στους παίκτες.

Με το Patch 1.04 οι δημιουργοί του SH2 Remake διόρθωσαν πολλά προβλήματα, αλλά “απενεργοποίησαν” και τις “υπερδυνάμεις” του James Sunderland. Ορισμένα σφάλματα έδιναν στον James κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες.

Για παράδειγμα, μπορούσε να τηλεμεταφερθεί μέσα από το peephole στο Brookhaven Hospital, όταν το κοιτούσε από λάθος πλευρά. Μία άλλη αναπάντεχη ικανότητα που είχε ήταν το να περνάει μέσα από το πλαίσιο του παραθύρου στο Neely’s Bar, ή να πέφτει στο υπέδαφος γύρω από το νοσοκομείο όταν προσέγγιζε τη Laura.

GamingSteps#20241025 - Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4

Πέρα από τις διορθώσεις σφαλμάτων που αφαιρούν τις “μαγικές” ικανότητες του James, το update περιέχει βελτιώσεις ως προς την απόδοση των γραφικών, ειδικά για τους χρήστες που βασίζονται στην Nvidia DLSS τεχνολογία.

Πολλοί παίκτες ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι πριν το patch παρέμεναν ίχνη από φύλλα στον αέρα και τμήματα γραφικών στοιχείων σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού.

Επιπλέον, το patch βελτιώνει την απόδοση του Silent Hill 2 Remake στο Steam Deck. Οι παίκτες που προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι σε αυτήν τη φορητή συσκευή είχαν απογοητευτεί, καθώς έμειναν στην προσπάθεια.

Η απόδοση ήταν πολύ κακή με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα χρηστών να αναφέρει ότι ο φορητός gaming υπολογιστής της Valve δεν καταφέρνει καν να τρέξει το παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, μετά την εγκατάσταση του Patch 1.04 το παιχνίδι μπορεί να “τρέχει πιο ομαλά” στο Steam Deck, επιτρέποντας στους παίκτες να ζήσουν την εμπειρία του Silent Hill όπου και αν βρίσκονται.

Παρά τα προβλήματα απόδοσης που υπήρχαν, το Silent Hill 2 Remake έχει λάβει θετικές κριτικές. Αν και δεν είναι τέλειο, η Bloober Team κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους χρήστες, με την αναδημιουργία της μαγνητικής και ανατριχιαστικής ατμόσφαιρας που αγάπησαν οι οπαδοί της σειράς.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους παίκτες η τελευταία ενημέρωση του GTA Online

Οι παίκτες του GTA 5 βιώνουν μία απροσδόκητη “απώλεια” λόγω μιας μικρής αλλά σημαντικής αλλαγής στο παιχνίδι που ήταν αποτέλεσμα της ενημέρωσης “Bottom Dollar Bounties” στο GTA Online.

Τα κίτρινα προστατευτικά στις λεωφόρους, τα οποία κάποτε λύγιζαν και υποχωρούσαν στη δύναμη των αυτοκινήτων, τώρα γίνονται θρύψαλα με το παραμικρό άγγιγμα. Αν και η αλλαγή αυτή εισήχθη από τον Ιούνιο, μόλις τώρα οι παίκτες άρχισαν να αντιδρούν έντονα.

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο ο Lucas7yoshi, γνωστός leaker του Fortnite και οπαδός της Rockstar. Σε ένα post στο X, δήλωσε ότι «Η Rockstar χάλασε τα κίτρινα προστατευτικά».

Παλαιότερα, όπως εξηγεί, αυτά τα προστατευτικά υποχωρούσαν όταν ένα όχημα περνούσε από πάνω τους, ενώ τώρα σπάνε αμέσως, ανεξαρτήτως της ταχύτητας του οχήματος. Το συνοδευτικό βίντεο δείχνει την αλλαγή που ενόχλησε τους παίκτες.

Τα προστατευτικά, αντί να λυγίζουν απαλά υπό το βάρος των οχημάτων, σπάνε βίαια, προκαλώντας μια άβολη και ξένη αίσθηση σε όσους είχαν συνηθίσει την προηγούμενη φυσική συμπεριφορά τους.

Αυτό το αρνητικό συναίσθημα έγινε πιο έντονο, όταν οι χρήστες κοινοποίησαν εικόνες από ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό όπου ένας παίκτης έκανε το αγωνιστικό του αυτοκίνητο να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή τούμπα στον αέρα εξαιτίας αυτών των προστατευτικών.

Drive over those yellow things they say..
byu/Fluffy_Target_5550 ingtaonline

Οι παίκτες δεν άργησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, ελπίζοντας ότι η Rockstar θα διορθώσει αυτή την αλλαγή. Ωστόσο, ακόμα και αν δεν αλλάξει τίποτα, το GTA 5 προσφέρει πολλές άλλες επιλογές για όσους θέλουν να προκαλούν χάος στους δρόμους του Los Santos.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Halloween event του Diablo 4

Η Blizzard αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επερχόμενο Halloween event του Diablo 4, και υπόσχεται μία σκοτεινή, τρομακτική και γεμάτη εκπλήξεις εμπειρία. Το event θα διαρκέσει από τις 29 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας έως τις 5 Νοεμβρίου την ίδια ώρα, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν αντικείμενα με μία απλή σύνδεση στο παιχνίδι.

Στις 29 Οκτωβρίου, όσοι συνδεθούν θα λάβουν το The Recluse's Host Mount, το οποίο μετατρέπει το άλογο τους σε ένα ανατριχιαστικό, νεκροζώντανο πλάσμα. Την επόμενη μέρα, 30 Οκτωβρίου, οι παίκτες που θα συνδεθούν στο Diablo 4 θα λάβουν ως δώρο το Ichorflame Torch Mount Trophy, μία δάδα με έντονα αραχνοειδή χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, την ημέρα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου, οι παίκτες θα λάβουν το Recluse's Flask Mount Trophy, ενώ την 1η Νοεμβρίου το δώρο που θα δίνει η Blizzard είναι το Reclusive Trappings Mount Armor, που προσθέτει ακόμα περισσότερες αραχνοειδείς λεπτομέρειες στην πανοπλία του mount.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν κάποιος χάσει κάποιο από τα παραπάνω δώρα, μπορεί να το διεκδικήσει με το να συνδεθεί οποιαδήποτε στιγμή πριν τις 5 Νοεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας, όπου και η εταιρεία θα αφαιρέσει τα αντικείμενα από το κατάστημα του παιχνιδιού.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Η Blizzard ανέφερε μία γιορτή με την ονομασία “Meat or Treat” που έχει σχέση με τα dungeon shrines. Ενεργοποιώντας ένα shrine κατά τη διάρκεια του event, θα ξεκινάει μία “έκπληξη” πέρα από το συνηθισμένο buff.

Όπως αναφέρει η Blizzard, “Θα σου χαρίσει το Shrine απροσδόκητο πλούτο, ή θα δει η περιπέτεια σου ένα άδοξο τέλος;”.

Πολλοί παίκτες εικάζουν ότι αυτό σημαίνει πως τα shrines ενδέχεται είτε να παρέχουν επιπλέον buff, είτε να εμφανίσουν τον τρομακτικό Butcher, που μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τους λιγότερο έμπειρους, αλλά ίσως μια ευκαιρία για τους πιο ισχυρούς παίκτες να κερδίσουν εύκολα περισσότερο XP.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 27 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20241025 - Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 27 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Οκτωβρίου

  • Sulfur – σε PC
  • Fruitbus – σε PC
  • Reel Fishing: Days of Summer – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

29 Οκτωβρίου

  • Life is Strange: Double Exposure – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Eve Galaxy Conquest – σε Android και iOS
  • Monster High: Skulltimate Secrets – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Post Trauma – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Red Dead Redemption – σε PC
  • Clock Tower Rewind – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Neptunia Game Maker R:Evolution – σε Xbox Series X/S

30 Οκτωβρίου

  • These Doomed Isles – σε PC
  • Unmasked: An Inner Journey – σε PC
  • Pokémon Trading Card Game Pocket – σε Android και iOS

31 Οκτωβρίου

  • Dragon Age: The Veilguard – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Horizon Zero Dawn Remastered – σε PlayStation 5 και PC
  • Clock Tower: Rewind – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch
  • Shadows of the Damned: Hell Remastered – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Slime 3K: Rise Against Despot – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Bunny Graveyard – στο Nintendo Switch
  • Carrion – σε Android και iOS
  • Raiden NOVA – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • [REDACTED] – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy – στο Nintendo Switch

1 Νοεμβρίου

  • Albatroz – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Farmagia – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Last Spartan: Glory Over Madness – σε PC
  • Elin – σε PC
  • Aero the Acro-Bat: Rascal Rival Revenge – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Atari: Recharged Retro Revival

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 9 Νοεμβρίου το Atari: Recharged Retro Revival. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 129,10€, και κοστίζει μόνο 18,32€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,58€ και πάνω, παίρνουμε το “Asteroids: Recharged”, το “Centipede: Recharged”, το “Black Widow: Recharged”, και δύο κουπόνια για να αγοράσουμε το “Yars Rising” και το “Atari 50: Expanded Edition DLC Bundle” 10% φθηνότερα.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 9,16€, αγοράζουμε επιπλέον το “Breakout: Recharged”, το “Yars: Recharged”, το “Gravitar: Recharged”, και το “Missile Command: Recharged”.

Επιπλέον, με 13,74€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Caverns of Mars: Recharged”, το “Berzerk: Recharged”, και το “Quantum: Recharged”.

Τέλος, προσφέροντας τουλάχιστον 18,32€, επεκτείνουμε τη λίστα με το “Atari 50: The Anniversary Celebration”.

Madcap Multiplayer Missions

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Νοεμβρίου το Madcap Multiplayer Missions. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 94,73€, και κοστίζει μόνο 14,60€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,47€ και πάνω, παίρνουμε το “Murky Divers”, το “Perfect Heist 2”, και το “First Class Trouble”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 10,95€, αγοράζουμε επιπλέον το “Blazing Sails”, το “The Greatest Penguin Heist of All Time”, και το “Tower Unite”.

Επιπλέον, με 14,60€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “The Break-In”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Ultimate Mystery Bundle

Με το Ultimate Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,09€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 17,25€ μας δίνουν τα κλειδιά 25 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Ultimate Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Asterix & Obelix Slap Them All! 2
  • Jawbreaker
  • The Smurfs 2 – The Prisoner of the Green Stone
  • VIVIDLOPE
  • Despot's Game: Dystopian Battle Simulator
  • Beyond Contact
  • Witching Hour
  • Creepy Tale Quad Pack
  • RAGE® 2
  • No Straight Roads: Encore Edition
  • Tunguska: The Visitation – Enhanced Edition
  • Ad Infinitum
  • S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle
  • The Repair House: Restoration Sim
  • KeyWe
  • Edge Of Eternity
  • Tormented Souls
  • Necrosmith 2

Build your own Prestige Collection (September 2024)

Με το Build your own Prestige Collection (September 2024) του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Prestige Collection (September 2024) επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 14,99€, τρία παιχνίδια για 21,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 34,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 28 τίτλους:

  • Hi-Fi Rush
  • Star Wars Collection
  • Backpack Hero
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  • Smalland: Survive the Wilds
  • Dying Light: Definitive Edition
  • ANNO: Mutationem
  • Thymesia
  • Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons
  • Operation: Tango
  • Killer Frequency
  • Control Ultimate Edition
  • Saints Row Gold Edition
  • Paleo Pines
  • Nightmare: The Lunatic
  • Isonzo
  • Hunt the Night
  • Ultra Age
  • Gladiator Guild Manager
  • A Guidebook of Babel
  • Moving Out 2
  • Time to Morp
  • ABRISS – build to destroy
  • TRAIL OUT
  • Corpse Keeper
  • Lords of Exile
  • Immortal Life
  • Mahokenshi – The Samurai Deckbuilder

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert aa10Μ-8_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#350 - Προστασία Ευαίσθητων Δεδομένων Με Το Word, Αυτόματο Κλείδωμα Android, Χρήστες Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20241025 - Απογοήτευση Στο Silent Hill 2 Remake Και Το Grand Theft Auto 5, Halloween Event Στο Diablo 4
GamingSteps