Home » Software » Γιατί Το UPDF Είναι Ο Κορυφαίος AI PDF Editor & Η Καλύτερη Εναλλακτική Του Adobe Acrobat
Featured _x4 Γιατί Το UPDF Είναι Ο Κορυφαίος AI PDF Editor & Η Καλύτερη Εναλλακτική Του Adobe Acrobat

Γιατί Το UPDF Είναι Ο Κορυφαίος AI PDF Editor & Η Καλύτερη Εναλλακτική Του Adobe Acrobat

Η μορφή αρχείου PDF έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μορφές εγγράφων του Microsoft Word και των δωρεάν Office. Όμως, η πλήρης επεξεργασία PDF αρχείων απαιτεί ακριβά προγράμματα που κοστίζουν πολλά χρήματα. Δείτε το ισχυρό UPDF All-in-One που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη και το GPT-4, και λειτουργεί σε Windows, Mac, Android, iOS.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

UPDF – Το καλύτερο λογισμικό PDF για όλες τις συσκευές

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας υπάρχουν διάφορα προγράμματα επεξεργασίας PDF στην αγορά. Κάποια είναι δωρεάν και έχουν πολύ περιορισμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, και κάποια άλλα διατίθενται επί πληρωμή λόγω του ότι προσφέρουν επαγγελματικές δυνατότητες.

Για παράδειγμα, το Adobe είναι από τα ευρέως γνωστά λογισμικά, λόγω του ότι έχει καθιερωθεί στην αγορά των επαγγελματιών. Ωστόσο, εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό, απευθύνεται σε γνώστες με μεγάλη εμπειρία στην επεξεργασία, και όχι σε απλούς χρήστες.

Κάποια άλλα πληρωμένα προγράμματα επεξεργασίας παρέχουν και αυτά πολλά εργαλεία. Όμως, κάποια εκτελούνται αργά, άλλα εμφανίζονται δυσλειτουργίες, και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να έχουμε τέτοια ζητήματα σε ένα λογισμικό που το έχουμε πληρώσει.

Το UPDF απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε απλούς χρήστες, και ξεχωρίζει από όλα τα λογισμικά επεξεργασίας PDF χάρη στην προηγμένη και ιδιαίτερα φιλική σουίτα εργαλείων AI που διαθέτει, και όχι μόνο.

Το λογισμικό προσφέρει και δωρεάν έκδοση, και πρόκειται για ένα ταχύτατο πρόγραμμα PDF All-in-One που μας βοηθά να εργαζόμαστε στο γραφείο αλλά και εν κινήσει. Λειτουργεί και αποδίδει το ίδιο καλά σε όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, macOS, Android, και iOS.

Επιπλέον, με μια μόνο άδεια χρήσης που μάλιστα βρίσκεται σε ελκυστική προσφορά με μεγάλη έκπτωση όπως περιγράφουμε στην τελευταία ενότητα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πλήρως σε όλες τις πλατφόρμες, και μέσω του cloud.

6 λόγοι που κάνουν το UPDF την κορυφαία λύση επεξεργασίας PDF

Το UPDF μπορεί να μας καλύψει τα πάντα στον τομέα της επεξεργασίας PDF, με τον πιο αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Έχει ομολογουμένως μια σειρά από πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να βρούμε σε ένα επεξεργαστή PDF.

1. UPDF ΑΙ

H προηγμένη σουίτα UPDF ΑΙ που τροφοδοτείται από το GPT-4, μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε σημαντικά την εργασία μας. Αλληλεπιδρά με τα αρχεία PDF, παρέχοντας βαθύτερη κατανόηση του περιεχομένου με τη λειτουργία Explain PDF.

Για παράδειγμα, το AI εργαλείο, μπορεί να κάνει ανάγνωση εκατοντάδων σελίδων μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, εάν πρόκειται για μεγάλα έγγραφα, θα έχουμε μια πολύ χρήσιμη σύνοψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, μπορεί να μας κάνει μετάφραση σε περισσότερες από 38 γλώσσες με αξιοσημείωτη ακρίβεια.

UPDF ΑΙ

Ταυτόχρονα, μπορεί να ξεκινήσει απευθείας συνομιλία για να κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το PDF μας. Ακόμη και να επαναδιατυπώσει το κείμενο που θα του υποδείξουμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μας βοηθήσει να συντάξουμε ακόμη και επίσημα συμβόλαια.

Φυσικά, μπορούμε πάντα να συνομιλήσουμε επιτόπου, για οποιοδήποτε άλλο θέμα που κεντρίζει την περιέργειά μας.

Παραθέτουμε συνοπτικά τι μπορούμε να κάνουμε με τις προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του UPDF ΑΙ που τροφοδοτείται από το GPT-4.

  • Άμεση σύνοψη PDF
  • Συνομιλία με τον AI βοηθό
  • Πλήρη ανάλυση του PDF μέσω AI
  • Παράφραση ή βελτιστοποίηση του κειμένου
  • Άμεση μετάφραση του PDF σε οποιαδήποτε γλώσσα
  • Σάρωση εικόνας και εξαγωγή κειμένου
  • Δημιουργία νοητικού χάρτη (PDF to Mindmap).

2. Επαγγελματική επεξεργασία PDF

Μέσω της ταχύτατης επεξεργασίας που προσφέρει το UPDF, μπορούμε να προσθέσουμε, επεξεργαστούμε ή να διαγράψουμε κείμενο, καθώς και να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά, το στυλ, και το χρώμα. Φυσικά, μπορούμε και περικοπή, εξαγωγή, αντικατάσταση, και διαγραφή εικόνων.

Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε έγγραφα σε ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων ή να συνδέσουμε ιστοσελίδες σε ένα PDF. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε κείμενο και εικόνες, καθώς και την επεξεργασία υδατογραφήματος στα έγγραφά μας.

Το UPDF προσφέρει και αξιόλογα εργαλεία για την επισήμανση και την υπογράμμιση, έτσι ώστε να εργαστούμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά και να συνεργαστούμε εύκολα με άλλους χρήστες.

Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε σχήματα και πάνω από 100 αυτοκόλλητα και σφραγίδες σε αρχεία PDF.

3. Λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες

Μια άδεια χρήσης του UPDF μας αρκεί για να αξιοποιήσουμε το λογισμικό σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, iOS και Android.

UPDF-Το-Απόλυτο-Πρόγραμμα-Επεξεργασίας-PDF-Με-AI

Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούμε χρήματα και χρόνο και ταυτόχρονα μπορούμε να έχουμε τον ισχυρό PDF editor σε όλες τις συσκευές μας.

4. Τακτικές ενημερώσεις

Το λογισμικό προσφέρει συνεχή updates με νέες δυνατότητες και ενημερώνεται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μια από τις νεότερες αναβαθμίσεις – βελτιώσεις του, είναι και η υποστήριξη του AI OCR.

5. Συνεχής υποστήριξη

Η ομάδα του λογισμικού παρέχει 24/6 υποστήριξη στους χρήστες του UPDF και ανταποκρίνεται άμεσα αν χρειαστούμε βοήθεια για κάποιο θέμα.

6. Συμφέρει οικονομικά

Με μια τέτοια πλήρη σειρά επαγγελματικών λύσεων PDF, θα περίμενε κανείς το UPDF να είναι ακριβό όπως οι ανταγωνιστές του. Ωστόσο, είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι αυτό δεν ισχύει.

Για παράδειγμα, το UPDF κοστίζει μόνο το 1/4 της τιμής του Adobe Acrobat και είναι γενικά πολύ πιο φθηνό από όλα τα σχετικά λογισμικά PDF. Μπορούμε να δούμε σε προηγούμενο άρθρο μας τη σύγκριση του UPDF με το Adobe Acrobat.

Επιπλέον, το οικονομικό λογισμικό έχει καθαρό και εύκολο περιβάλλον, και σε αντίθεση με τους περισσότερους επεξεργαστές PDF, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε μεμονωμένα για κάθε πλατφόρμα και συσκευή που χρησιμοποιούμε.

Συνοψίζοντας

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του UPDF, δεν είναι μόνο τα προηγμένα εργαλεία AI που διαθέτει, αλλά και το ότι έχουμε να κάνουμε με ένα υπερπλήρες και ταυτόχρονα οικονομικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, καθώς και με ένα εύκολο και φιλικό πολυεργαλείο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όλα σχεδόν τα επαγγελματικά λογισμικά επεξεργασίας PDF, είναι δύσκολα, τόσο στην εκμάθηση, όσο και στη χρήση τους. Το UPDF γεφυρώνει αυτό το χάσμα περιέχοντας όλα τα εργαλεία επεξεργασίας PDF που μπορεί να χρειαστούμε χωρίς να χαθούμε στη μετάφραση.

Η δωρεάν και η Pro έκδοση

Μπορούμε να κατεβάσουμε και να δοκιμάσουμε το UPDF δωρεάν, αλλά όπως είναι φυσικό, υπάρχουν περιορισμοί καθώς και ένα υδατογράφημα.

Όμως, αν κάνουμε αναβάθμιση σε κάποιο από τα premium πακέτα, ιδίως του UPDF Pro Perpetual + UPDF Al Unlimited που προσφέρει πλήρως όλες τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, θα έχουμε μια σημαντική έκπτωση, πατώντας εδώ.

Μάλιστα, το λογισμικό μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το AI δωρεάν για επτά ημέρες.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πιο οικονομικά πακέτα, όπως το UPDF Pro Perpetual + UPDF Al Standard, ή ακόμη πιο φθηνά όπως το UPDF Pro Perpetual, ή το UPDF Pro Yearly, έτσι ώστε να επιλέξουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Με την αγορά μιας άδειας χρήσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το UPDF σε τέσσερις συσκευές. Τέλος, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ποια είναι η γνώμη σας για το UPDF;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps