Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Οκτώβριος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Οκτώβριο έχουμε ένα docking station με πτυσσόμενη βάση για tablet και laptop, ένα gamepad για smartphone, και μία φορητή οθόνη για smartphone, tablet, laptop, και κονσόλες. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά, ένα έξυπνο ρολόι με δυνατότητα μέτρησης επιπέδων ακτινοβολίας, και ένα ασύρματο ηχείο καραόκε με RGB φωτισμό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Φορητή οθόνη για smartphone, tablet, laptop, και κονσόλες

Η GTMEDIA Mate X είναι μία φορητή οθόνη 11,6 ιντσών με ανάλυση 1080P, ιδανική για χρήση με smartphone, tablet, laptop, και κονσόλες παιχνιδιών. Χάρη στον ρυθμό ανανέωσης των 60Hz, προσφέρει ομαλή προβολή περιεχομένου.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2024

Ο κομψός σχεδιασμός και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB Type-C και HDMI την καθιστούν συμβατή με μια ευρεία γκάμα συσκευών, προσφέροντας άμεση επέκταση της διαθέσιμης επιφάνειας για εργασίες και gaming. Η GTMEDIA Mate X κοστίζει 195,66€.

Δευτερεύουσα οθόνη για παρακολούθηση των επιδόσεων του συστήματος

Αυτή η 3,5 ιντσών IPS οθόνη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τους λάτρεις των υπολογιστών που θέλουν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την απόδοση του συστήματός τους.

Αυτό το gadget επιτρέπει την παρακολούθηση σημαντικών παραμέτρων όπως CPU, GPU, RAM, και HDD, μέσω του AIDA64, προσφέροντας πλήρη έλεγχο της λειτουργίας του συστήματος.

Επιπλέον, είναι συμβατή με Raspberry Pi και μικρά κουτιά Mini-ITX, διαθέτει RGB φωτισμό, και μπορούμε να την προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 23,33€

Docking station με πτυσσόμενη βάση για tablet και laptop

Το Blueendless ST901A είναι ένα πολυλειτουργικό 9-σε-1 Docking Station που μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει θύρα USB Type-C. Διαθέτει θύρες USB 3.0, PD 3.0, HDMI 2.0, RJ45 Ethernet, 3.5mm θύρα ήχου, και αναγνώστη καρτών SD/TF.

Επιπλέον, επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών και έχει ενσωματωμένη πτυσσόμενη βάση για την τοποθέτηση laptop ή tablet. Το Blueendless ST901A είναι η τέλεια λύση για εργασίες με συσκευές που διαθέτουν λίγες θύρες και κοστίζει 32,30€.

Gamepad για smartphone

Το GameSir X2s Type-C Gamepad είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις του gaming που αναζητούν άνεση και απόδοση όταν παίζουν παιχνίδια στο smartphone.

Αυτό το gamepad είναι συμβατό με iPhone και συσκευές Android με θύρα USB Type-C. Επιπλέον, έχει τεχνολογία Hall Effect Stick για ομαλότερη κίνηση σε σχέση με τους παραδοσιακούς αναλογικούς μοχλούς.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει άνεση σε μεγάλες περιόδους χρήσης, σε κάθε είδους παιχνίδι. Η τιμή του στο Banggood είναι 33,20€

Έξυπνο ρολόι με δυνατότητα μέτρησης επιπέδων ακτινοβολίας

Το BlitzWolf BW-HL6 είναι ένα προηγμένο έξυπνο ρολόι που συνδυάζει την κομψότητα με την τεχνολογία, προσφέροντας πλήθος λειτουργιών υγείας και ευεξίας, και όχι μόνο.

Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη AMOLED 1,85 ιντσών που παρέχει κρυστάλλινη ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Επίσης, μπορεί να παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς, να μετρά την πίεση του αίματος και τον κορεσμό του οξυγόνου (SpO2).

Το BlitzWolf BW-HL6 έχει τη δυνατότητα να μετρά τη θερμοκρασία σώματος και λειτουργίες HRV & ECG. Επιπλέον, αυτό το έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μετρά τα επίπεδα ακτινοβολίας στον περιβάλλοντα χώρο.

Τέλος, υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth και καταγράφει δεκάδες είδη αθλητικών δραστηριοτήτων. Το BlitzWolf BW-HL6 κοστίζει 26,92€.

Γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά

Τα Lenovo Lecoo C8 συνδυάζουν τη λειτουργικότητα των Bluetooth ακουστικών με την άνεση των γυαλιών ηλίου, προσφέροντας μια καινοτόμο εμπειρία ακρόασης εν κινήσει.

Το Bluetooth 5.0 εξασφαλίζει γρήγορη και σταθερή σύνδεση, επιτρέποντας την ακρόαση μουσικής χωρίς περιορισμούς και διακοπές. Η μπαταρία των 120mAh προσφέρει μακρά διάρκεια χρήσης, ιδανική για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Επιπλέον, τα Lenovo Lecoo C8 είναι ανθεκτικά στο νερό και έχουν λάβει πιστοποίηση IPX6. Επίσης, υποστηρίζουν φωνητικές λειτουργίες, ζυγίζουν 31 γραμμάρια, και κοστίζουν 14,35€.

Μίνι τηλεχειριζόμενο RC αυτοκίνητο

Το LDARC V64 είναι ένα εντυπωσιακό μίνι RC αυτοκίνητο που συνδυάζει ταχύτητα και στυλ με τη δυνατότητα drift. Η τεχνολογία 2.4G προσφέρει σταθερή και ακριβή τηλεκατεύθυνση και τα LED φώτα προσθέτουν μια αίσθηση δυναμισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 160mAh και προσφέρει 80 λεπτά συνεχούς χρήσης. Το LDARC V64 μπορούμε να το προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 72,69€

Ασύρματο ηχείο καραόκε με RGB φωτισμό

Το BlitzWolf BW-WA7 είναι το απόλυτο φορητό ηχείο για τους λάτρεις της μουσικής και του καραόκε. Η ισχύ του είναι 120W και διαθέτει διπλούς οδηγούς ήχου, για εκπληκτική ποιότητα και εντυπωσιακή καθαρότητα.

Επιπλέον, το DSP EQ ενισχύει την εμπειρία ακρόασης και ο RGB φωτιστικός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ιδανική για πάρτι και εξωτερικές εκδηλώσεις.

Το BW-WA7 μπορεί να λειτουργεί και ως power bank για τη φόρτιση συσκευών, διότι διαθέτει 8.000mAh μπαταρία. Τέλος, το ηχείο συνοδεύουν δύο μικρόφωνα. Η αξία του πακέτου είναι 96,93€

Φορητό σκουπάκι και τρόμπα

Το MECO ELEVERDE είναι το ιδανικό σκουπάκι για την καθαριότητα υπολογιστών, πληκτρολογίων, και άλλων ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτει ισχυρό μοτέρ και μπορεί να συλλέγει σκόνη, χνούδια και άλλα υπολείμματα, διατηρώντας τις συσκευές σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο LED φως για να διευκολύνει τον εντοπισμό και του πιο μικρού σκουπιδιού. Τέλος, έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει αέρα με μεγάλη δύναμη και λειτουργεί ως τρόμπα. Κοστίζει 32,30€.

Θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι με LCD οθόνη

Ο θερμός της φωτογραφίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε περίσταση, είτε στο γραφείο, είτε στις εξορμήσεις στη φύση, καθώς είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και διαθέτει διπλό τοίχωμα για εξαιρετική θερμομόνωση, διατηρώντας τα ροφήματα σας ζεστά ή κρύα για πολλές ώρες.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2024

Η ενσωματωμένη LCD οθόνη παρέχει πληροφορίες για τη θερμοκρασία του περιεχομένου, προσφέροντας έτσι έναν έξυπνο τρόπο ελέγχου της κατάστασης του ροφήματος. Τέλος, είναι κομψό και ελαφρύ, έχει χωρητικότητα 500ml, και κοστίζει 3,55€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Οκτωβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#346 - Do Not Track Στον Google Chrome, Ξεκλείδωμα Αρχείων ZIP Και PDF, Διαγραφή Σελίδας Facebook
QuickSteps
GamingSteps#20240927 - Συλλεκτικά PS5 Pro Για Χιλιάδες Ευρώ Στο Ebay, Monster Hunter Wilds Για PC, PS State Of Play
GamingSteps