Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2024
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2024

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Σεπτέμβριος 2024

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Σεπτέμβριο έχουμε έναν 3D εκτυπωτή για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μία συσκευή ελέγχου τάσης, ρεύματος και ταχύτητας φόρτισης, και ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι από την Xiaomi. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μικρό ασύρματο μικρόφωνο πέτου για χρήση με διάφορες συσκευές, μία gaming καρέκλα με εργονομικό σχεδιασμό και ενσωματωμένο μηχανισμό μασάζ, και ένα ηλεκτρικό skateboard με διπλό κινητήρα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Καλώδιο που υποστηρίζει QC3.0 και διαθέτει πολλούς μαγνητικούς αντάπτορες

Το Uslion 5A USB καλώδιο είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορη φόρτιση και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων. Αυτό το καλώδιο είναι συμβατό με όλα τα smartphone της αγοράς και προσφέρει ευελιξία χάρη στους πολλαπλούς μαγνητικούς αντάπτορες του.

Επιπλέον, το καλώδιο διαθέτει υψηλής ποιότητας χάλυβα στον πυρήνα του και υποστηρίζει τεχνολογία QC3.0, που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αποτελεσματική μετάδοση ενέργειας και δεδομένων.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2024

Μπορούμε να προμηθευτούμε το Uslion 5A USB από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood, με 3,07€ για την έκδοση του ενός μέτρου, ή με 2,89€ για την έκδοση των δύο μέτρων.

Ταινία για την οργάνωση καλωδίων

Η Toocki παρουσιάζει τον ιδανικό τρόπο για να οργανώσουμε τα καλώδια μας και να αποφύγουμε την αναστάτωση που προκαλείται όταν αυτά μπερδεύονται. Αυτή η ταινία είναι διαθέσιμη σε 1 μέτρο ή 5 μέτρα και μπορούμε να κόψουμε όση χρειάζεται, ώστε να δέσουμε μεταξύ τους όσα καλώδια θέλουμε.

Ο εύκαμπτος σχεδιασμός και το αυτοκόλλητο υλικό της καθιστούν αυτήν την ταινία εύκολη στη χρήση και τοποθέτηση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Το 1 μέτρο στοιχίζει 0,08€ και τα 5 μέτρα κοστίζουν 0,72€.

3D εκτυπωτής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες

Ο 3D εκτυπωτής Artillery SW-X4 Plus είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ποικίλα αντικείμενα με εξαιρετική ταχύτητα και μέγεθος έως 300x300x400 χιλιοστά.

Η οθόνη αφής των 4,3 ιντσών διευκολύνει τη ρύθμιση και τη χρήση του εκτυπωτή, ενώ η υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης εξασφαλίζει επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο Artillery SW-X4 Plus έχει δυνατότητα εκτύπωσης με πολλαπλά υλικά.

Αυτός ο 3D εκτυπωτής είναι ιδανικός για επαγγελματίες και ερασιτέχνες και κοστίζει 300,04€.

Φορητή παιχνιδοκονσόλα με σχεδιασμό όμοιο του PS5 και χιλιάδες retro παιχνίδια

Η Hanhibr M5 είναι μία φορητή παιχνιδοκονσόλα που επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη μαγεία των retro παιχνιδιών, όπου και αν βρισκόμαστε, αρκεί να έχουμε πρόσβαση σε μία οθόνη.

Αυτή η παιχνιδοκονσόλα έχει προεγκατεστημένα πάνω από 20.000 παιχνίδια και δύο ασύρματα χειριστήρια. Η κονσόλα μοιάζει με το PlayStation 5 και τα χειριστήρια με τα DualSense της Sony. Η τιμή του πακέτου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 42,60€.

Φορτιστής συσκευών για χρήση σε κάθε είδους όχημα

Ο παρακάτω εικονιζόμενος φορτιστής είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό, σκάφος, και άλλα οχήματα. Διαθέτει δύο θύρες USB Type-C με μέγιστη ισχύ εξόδου 45W η κάθε μία.

Επιπλέον, διαθέτει διακόπτη ON/OFF και ενσωματωμένη οθόνη για την προβολή της τάσης και της ισχύος. Αυτός ο φορτιστής είναι συμβατός με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς και κοστίζει 8,69€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Συσκευή ελέγχου τάσης, ρεύματος, και ταχύτητας φόρτισης

Ο ελεγκτής τάσης, ρεύματος, και ταχυτήτων φόρτισης FNIRSI FNB58 είναι το ιδανικό gadget για όσους αναζητούν ακρίβεια και ευκολία στις μετρήσεις που πραγματοποιούν. Υποστηρίζει USB QC και PD, προσφέρει ευρεία συμβατότητα με διάφορες συσκευές, και είναι εύκολος στη χρήση.

Επιπλέον, διαθέτει HD οθόνη για την προβολή της τρέχουσας τάσης, του ρεύματος, της ισχύος, και της χωρητικότητας της μπαταρίας. Επίσης, έχει λειτουργία ανίχνευσης καλωδίων. Κοστίζει 30,81€.

Μικρό ασύρματο μικρόφωνο πέτου για χρήση με διάφορες συσκευές

Το BlitzWolf BW-SX31 είναι ένα εξαιρετικό ασύρματο μικρόφωνο πέτου που συνδέεται εύκολα με πολλών ειδών συσκευές, όπως κινητό, υπολογιστή, κάμερα, και άλλα. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση και ενσύρματη μέσω USB Type-C ή 3.5mm θύρα ήχου.

Η τεχνολογία DSP Intelligent Noise Reduction που διαθέτει το BW-SX31 εξουδετερώνει τον περιβαλλοντικό θόρυβο για πολύ καθαρό ήχο. Επιπλέον, το χαμηλό latency εξασφαλίζει συγχρονισμένη απόκριση ήχου, καθιστώντας αυτό το μικρόφωνο πέτου ιδανικό για τηλεδιασκέψεις, καταγραφές βίντεο, live streaming, και πολλές άλλες εφαρμογές.

Μπορούμε να προμηθευτούμε το BlitzWolf BW-SX31 από το Banggood στην τιμή των 7,97€.

Ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι από την Xiaomi

Το XIAOMI AtuMan DUKA E2 αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη στην τεχνολογία ηλεκτρικών κατσαβιδιών. Με δυνατότητα διπλής ταχύτητας, προσφέρει ακρίβεια και ευελιξία σε κάθε εργασία. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με 25 διαφορετικές κεφαλές κατσαβιδιών για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη συναρμολόγησης ή αποσυναρμολόγησης.

Επιπλέον, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζει συνεχή εργασία χωρίς διακοπές. Αυτό το φορητό ηλεκτρικό κατσαβίδι της XIAOMI είναι κατάλληλο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και στοιχίζει 15,40€.

Gaming καρέκλα με εργονομικό σχεδιασμό και ενσωματωμένο μηχανισμό μασάζ

Η gaming καρέκλα Hoffree συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα για μία απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού ή εργασίας. Πρόκειται για μία εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα με άνετο και υποστηρικτικό κάθισμα, που διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό μασάζ, Bluetooth ηχεία, και RGB LED φωτισμό.

Επιπλέον, η Hoffree έχει προσαρμοζόμενο προσκέφαλο, ρυθμιζόμενους βραχίονες, και αναπαυτικό μαξιλάρι για τα ποδιά. Όλα αυτά μαζί προσφέρουν πλήρη άνεση και ευεξία. Τέλος, έχει ανθεκτική κατασκευή και η τιμή της στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 161,34€.

Ηλεκτρικό skateboard με διπλό κινητήρα για άνετη μετακίνηση σε κάθε είδος εδάφους

Το Maxfind FF BELT Electric Skateboard είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία μετακίνησης. Αυτό το ηλεκτρικό skateboard είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες ισχύος 1.500W και μπαταρία Samsung 48V 8.7AH, που προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, εξαιρετική απόδοση, και αξιοπιστία.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2024

Οι τροχοί 105 χιλιοστών εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση και άνεση, ενώ η μέγιστη αυτονομία 40 χιλιομέτρων και η μέγιστη αντοχή για αναβάτες με βάρος έως 100 κιλά καθιστούν το Maxfind FF BELT Electric Skateboard ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τέλος, η συμπαγής κατασκευή και ο εύκολος έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου κάνουν το Maxfind FF BELT ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό skateboard για όσους αναζητούν σύγχρονη, γρήγορη, και στιλάτη μετακίνηση. Η τιμή του στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 820,35€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Σεπτεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps