Home » Smartphones-Tablets » Claude 3: Πώς Αξιοποιώ Δωρεάν Τον Προηγμένο AI Βοηθό Σε Όλα Τα Κινητά - Ελληνικά / Android / iOS
FEATURED Claude AI 3.5 Sonnet Πώς Αξιοποιώ Τον Προηγμένο Βοηθό Σε Όλα Τα Android Κινητά A2

Claude 3: Πώς Αξιοποιώ Δωρεάν Τον Προηγμένο AI Βοηθό Σε Όλα Τα Κινητά – Ελληνικά / Android / iOS

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η πρόσβαση εν κινήσει σε νέα ισχυρά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Ένα από αυτά είναι το Claude 3.5 Sonnet νέας γενιάς, που μας προσφέρει τις προηγμένες AI δυνατότητες παντού μαζί μας. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς αξιοποιούμε τον πολύ χρήσιμο βοηθό της Anthropic, στη γλώσσα μας και σε όλα τα κινητά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Claude 3.5 Sonnet

Το προηγμένο γλωσσικό μοντέλο Claude 3.5 Sonnet αποτελεί στην ουσία την εξέλιξη των βοηθών τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic.

Η οικογένεια των μοντέλων του Claude AI τρίτης γενιάς, είναι ένα σημαντικό άλμα στην επεξεργασία και κατανόηση της φυσικής γλώσσας. Προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, ακρίβεια, ευελιξία, σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Πρόσβαση στο κινητό

Τον προηγμένο AI βοηθό μπορούμε να τον έχουμε συνεχώς μαζί μας στο Android ή iOS κινητό μας, και έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση με δύο τρόπους.

Ο πρώτος αφορά το επίσημο app της Anthropic που το κατεβάζουμε από το Play Store και από το Apple app store. Ο δεύτερος είναι μέσω του εξαιρετικού Poe app της Quora που έχουμε περιγράψει σε παλαιότερο οδηγό.

Claude 3.5 Sonnet

Από εκεί και μετά, το μόνο που πρέπει να κάνουμε ευθύς εξαρχής είναι να ανοίξουμε ένα λογαριασμό στο Claude AI και στο Poe, αν δεν έχουμε ήδη, μέσω Google.

Claude 3.5 Sonnet 2aa

Η δωρεάν έκδοση του Claude 3.5 Sonnet app από το Play Store είναι ιδιαίτερα απλή. Το μόνο που κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε το αίτημα μας στο σχετικό πεδίο στο κάτω τμήμα, για να μας δώσει τις απαντήσεις.

Έχει ελαφρώς λιγότερους περιορισμούς ημερήσιας χρήσης σε σχέση με το Poe app, αλλά αποθηκεύει τα αιτήματα μας με τίτλους στα Αγγλικά. Φυσικά, μικρό το κακό καθώς αποδίδει εξαιρετικά τις απαντήσεις στη γλώσσα μας.

Από την άλλη, το Poe μας δίνει πρόσβαση σε όλη την οικογένεια του Claude 3, καθώς και στα ακόμη πιο προηγμένα μοντέλα της Anthropic. Επίσης, στο Gemini 1.5 Pro που περιγράψαμε πρόσφατα, και όχι μόνο.

Claude 3.5 Sonnet 5α

Επιπλέον, σε κάθε απάντηση του Claude αλλά και των άλλων AI βοηθών, το Poe μας δίνει και μια σειρά νέων αιτημάτων που ίσως θα μας ενδιέφεραν, καθώς και τη δυνατότητα να κάνουμε σύγκριση απαντήσεων με άλλα μοντέλα. Έτσι, μας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια.

Όπως αναφέραμε, η δωρεάν έκδοση του προηγμένου AI βοηθού της Anthropic έρχεται με τις βασικές δυνατότητες του γλωσσικού μοντέλου. Για τους περισσότερους από εμάς ενδέχεται να είναι υπεραρκετές.

Για επαγγελματικά περιβάλλοντα και απαιτήσεις, υπάρχουν πάντα και οι συνδρομές χωρίς περιορισμούς στην ημερήσια χρήση και στις προηγμένες λειτουργίες.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Claude 3;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured Image shop
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#344 - Έλεγχος Χώρου Στον Δίσκο Και Σκούρο Θέμα Windows 11, Αυτόματα Πεζά Και Κεφαλαία Excel
QuickSteps
GamingSteps#20240914 - Τα Πάντα Για Το PS5 Pro, Ανακατασκευασμένα PS5, Η Επιστροφή Του Flappy Bird, Minecraft
GamingSteps