Home » Software » Παιχνίδια » Δωρεάν Περιεχόμενο Stardew Valley, Τελικό Boss Shadow of the Erdtree, Ολυμπιακοί Αγώνες Esports
GamingSteps#20240726 - Δωρεάν Περιεχόμενο Stardew Valley, Τελικό Boss Shadow of the Erdtree, Ολυμπιακοί Αγώνες Esports

Δωρεάν Περιεχόμενο Stardew Valley, Τελικό Boss Shadow of the Erdtree, Ολυμπιακοί Αγώνες Esports

Ο streamer Ainrun κατάφερε να εξοντώσει το τελικό boss του Elden Ring με ένα μόνο χτύπημα, ολοκληρώνοντας απευθείας και τις δύο φάσεις της μάχης. Ο δημιουργός του Stardew Valley, Eric “ConcernedApe” Barone, ορκίστηκε ότι όσο ζει θα προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο για το παιχνίδι. Η ΔΟΕ μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Esports.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Βρήκαν τρόπο να νικήσουν το τελικό boss του Elden Ring με ένα μόνο χτύπημα

Στο DLC “Shadow of the Erdtree”, οι παίκτες του Elden Ring καλούνται να νικήσουν το δυσκολότερο boss στην ιστορία του παιχνιδιού, τον Promised Consort Radahn. Από την πρώτη στιγμή, οι παίκτες σχολίαζαν έντονα τη δυσκολία της μάχης με το συγκεκριμένο boss.

Η μάχη χωρίζεται σε δύο φάσεις, με τη δεύτερη να προκαλεί πονοκέφαλο στους παίκτες, καθώς ο Miquella κάνει την εμφάνιση του στο κεφάλι του Promised Consort Radahn και προσθέτει μία ισχυρή χρυσή λάμψη σε όλες τις επιθέσεις.

Αν και αρκετοί έχουν βρει διάφορους τρόπους να κάνουν πιο εύκολη τη μάχη, ένας streamer κατάφερε να νικήσει το boss με μόλις ένα χτύπημα. Ο Ainrun, όπως ονομάζεται ο streamer, προσπαθεί να βρίσκει τρόπους ώστε να προκαλεί στα boss διάφορων παιχνιδιών 100.000 ζημιά.

Στην πρώτη του προσπάθεια να πετύχει τον ίδιο στόχο στο Shadow of the Erdtree, έφτασε 93.000 ζημιά. Ωστόσο, σύντομα σημείωσε ρεκόρ, προκαλώντας 105.000 ζημιά στον Promised Consort Radahn.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το χτύπημα που κατάφερε να πετύχει, ο Ainrun εξόντωσε το τελικό boss του Elden Ring, ολοκληρώνοντας απευθείας και τις δύο φάσεις της μάχης.

Το νέο περιεχόμενο για το Stardew Valley θα είναι δωρεάν όσο ζει ο δημιουργός του

Η τελευταία μεγάλη ενημέρωση του Stardew Valley στην έκδοση 1.6 αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των παικτών, καθώς πρόσθεσε στο παιχνίδι πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα φεστιβάλ, υποστήριξη για co-op μέχρι 8 παίκτες, και άλλα. Ωστόσο, αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για PC.

Οι παίκτες του Stardew Valley στις υπόλοιπες πλατφόρμες – PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, και κινητά τηλέφωνα – έχουν εκφράσει έντονα την ανυπομονησία τους για την κυκλοφορία του update και σε αυτές τις συσκευές.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Eric “ConcernedApe” Barone, αναγνωρίζει την αγωνία της κοινότητας για την άφιξη της ενημέρωσης στις άλλες πλατφόρμες. Έτσι, με ανάρτησή του στο X, δήλωσε: “Ξέρω ότι αργεί πολύ, το σκέφτομαι κάθε λεπτό. Εργάζομαι προσωπικά κάθε μέρα για τη mobile έκδοση.”

GamingSteps#20240726 - Δωρεάν Περιεχόμενο Stardew Valley, Τελικό Boss Shadow of the Erdtree, Ολυμπιακοί Αγώνες Esports

Οι αντιδράσεις των χρηστών του X και παικτών του Stardew Valley στη δήλωση του Barone ήταν ποικίλες. Οι περισσότεροι εξέφρασαν τη στήριξη τους στον δημιουργό του παιχνιδιού με θερμά λόγια και αρκετή κατανόηση και ευγένεια.

Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένοι που ήταν κάπως πιο καυστικοί. Ένας χρήστης δήλωσε: “Εφόσον όλα όσα προσθέτεις είναι εντελώς δωρεάν, με νέο περιεχόμενο και βελτιώσεις, δεν θα παραπονιέται κανείς για την καθυστέρηση.”

Απαντώντας σε όλα τα παράπονα, ο Barone ανέφερε: “Ορκίζομαι στην τιμή του οικογενειακού μου ονόματος ότι δεν θα χρεώσω ποτέ χρήματα για DLC ή ενημερώσεις όσο ζω.”

Επίσης, προκάλεσε τους χρήστες να τραβήξουν screenshot της δήλωσης του και να το χρησιμοποιήσουν ώστε “να τον ντροπιάσουν” αν παραβεί αυτή την υπόσχεση του.

Ωστόσο, κάποιοι εκφράζουν αμφιβολίες γι' αυτή τη δέσμευση, καθώς δεν καλύπτει ξεκάθαρα τις επεκτάσεις του παιχνιδιού, που συχνά θεωρούνται διαφορετικές από τα DLC.

Το 2025 θα γίνουν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες Esports

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσαν τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Esports, που θα πραγματοποιηθούν το 2025.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το εκτελεστικό συμβούλιο της ΔΟΕ, με τον πρόεδρό της, Thomas Bach, να δηλώνει πως αυτό δείχνει την πρόθεση της επιτροπής να ακολουθήσει τη ψηφιακή επανάσταση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Esports θα έχουν αρχική διάρκεια 12 ετών, με τακτικές διοργανώσεις. Επιπλέον, ο Bach επαινεί την εμπειρία της Σαουδικής Αραβίας στον τομέα των Esports, υπογραμμίζοντας την κοινή βάση των Ολυμπιακών αξιών.

Η ΔΟΕ πειραματίζεται με τα Esports από το 2018 και πέρυσι διοργάνωσε μια εβδομάδα Esports στη Σιγκαπούρη. Η νέα Επιτροπή Esports της ΔΟΕ θα διασφαλίσει ότι οι Αγώνες θα υπηρετούν την κοινότητα των Esports, προωθώντας την ισότητα των φύλων και την εμπλοκή του νεανικού κοινού. Ωστόσο, η συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να εγείρει ανησυχίες.

Ο Πρίγκιπας Abdulaziz bin Turki Al Faisal, Υπουργός Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, τόνισε ότι χάρη στο όραμα του Πρίγκιπα Mohammed bin Salman, τα Esports στη χώρα έχουν λαμπρό παρελθόν και μέλλον. Ο bin Salman έχει δηλώσει πως αν η στρατηγική του αυξήσει το ΑΕΠ, θα συνεχίσει να την εφαρμόζει.

Η Πριγκίπισσα Reema Bandar Al-Saud σημειώνει ότι το όραμα 2030 του bin Salman έχει φέρει πάνω από 150 μεταρρυθμίσεις, ενδυναμώνοντας γυναίκες και νέους. Παρ' όλα αυτά, η ανακοίνωση της ΔΟΕ δεν αναφέρει περιστατικά όπως την καταδίκη της ακτιβίστριας Manahel al-Otaibi σε 11 χρόνια φυλάκισης.

Με την επιβεβαίωση των Ολυμπιακών Αγώνων Esports, η ΔΟΕ ξεκινά την επιλογή πόλης και χώρου, των αγώνων που θα συμπεριληφθούν, και της διαδικασίας προκριματικών. Μία νέα δομή εντός της ΔΟΕ θα αναλάβει τη διαχείριση των Αγώνων, ξεχωριστά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 28 Ιουλίου με 3 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240726 - Δωρεάν Περιεχόμενο Stardew Valley, Τελικό Boss Shadow of the Erdtree, Ολυμπιακοί Αγώνες Esports

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 28 Ιουλίου και 3 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

30 Ιουλίου

  • The Garden Path – σε PC

31 Ιουλίου

  • Minds Beneath Us – σε PC
  • Sword of Convallaria – σε PC, Android, και iOS

1 Αυγούστου

  • Kitsune Tale – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Mars 2120 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Star Wars: Bounty Hunter – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Thank Goodness You're Here! – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Operation: Tango – στο Nintendo Switch
  • Tomba! Special Edition – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • AirportSim – σε Xbox Series X/S
  • Hakuoki: Chronicles of Wind and Blossom – σε Nintendo Switch
  • Spark the Electric Jester 3 – στο Nintendo Switch

2 Αυγούστου

  • World of Goo 2 – σε Nintendo Switch και PC
  • Aero the Acro-Bat – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Closer the Distance – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Flashback Classics

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 1 Αυγούστου το Flashback Classics. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 112,46€, και κοστίζει μόνο 13,84€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1€ και πάνω, παίρνουμε το “Super Meat Boy” και το “VVVVVV”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 4,61€, αγοράζουμε επιπλέον το “The Last Stand Legacy Collection”, το “Worms WMD”, το “Super Fancy Pants Adventure”, και το “Epic Battle Fantasy Collection”.

Επιπλέον, με 13,84€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Strike Force Heroes” και το “Submachine: Legacy”.

Summer Sims 2: astragon anthology

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 3 Αυγούστου το Summer Sims 2: astragon anthology. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 244,28€, και κοστίζει μόνο 23,33€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,66€ και πάνω, παίρνουμε το “TransOcean: The Shipping Company”, το “Construction Simulator (2015) Deluxe Edition”, και δύο κουπόνια: ένα για να αγοράσουμε 50% φθηνότερο το “Construction Simulator – Season Pass Year 1” και ένα για να αποκτήσουμε 25% φθηνότερο το “Police Simulator: Patrol Officers: Gold Edition”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 9,33€, αγοράζουμε επιπλέον το “ABRISS – build to destroy”, το “Bus Simulator 18”, το “TransOcean 2: Rivals”, και 6 DLC για το “Bus Simulator 18”.

Επιπλέον, με 18,66€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Firefighting Simulator – The Squad” και το “Bus Simulator '21 Next Stop”.

Τέλος, ξοδεύοντας 23,33€, ή περισσότερα, παίρνουμε το “Construction Simulator” και το “Bus Simulator 21 Next Stop Gold Upgrade”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Very Positive Mystery Bundle

Με το Very Positive Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,75€ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Very Positive Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Frostpunk: Game of the Year Edition
  • Destructive Creations 10th Anniversary Bundle
  • Superliminal
  • Coffee Talk
  • Chef Life: A Restaurant Simulator
  • Hammerwatch Anniversary Edition
  • Besiege
  • HYPER DEMON
  • Priest Simulator: Vampire Show
  • Farlanders
  • Lumencraft
  • GROSS
  • Metro Exodus
  • STUFFED
  • Heaven Dust 2
  • Demon Turf: Queens Edition
  • Vanaris Tactics
  • Chronicon – The Mechanist Edition

Build your own Handheld Heroes Bundle

Με το Build your own Bethesda Bundle – GOG Edition του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Bethesda Bundle – GOG Edition επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 7,69€, τρία παιχνίδια για 11,05€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 16,55€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • The Evil Within
  • The Evil Within 2
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Dishonored – Definitive Edition
  • Dishonored 2
  • Dishonored®: Death of the Outsider™
  • Prey
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe
  • The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
  • DOOM 3
  • QUAKE
  • Quake II
  • QUAKE III Arena
  • Quake 4

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#343 - Κρύψιμο Ενημερώσεων Και Gemini Ως Εφαρμογή Στα Windows 11, Σχόλια Σε Ιστορίες Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240907 - 30 Χρόνια PlayStation, Η Πρώτη Live-Action Ταινία Minecraft, Τα Πάντα Για Το Acer Nitro Blaze 7
GamingSteps