Home » Smartphones-Tablets » Smart Connect: Το Καλύτερο Εργαλείο Για Ασύρματη Αλληλεπίδραση Κινητού - PC
Featured Smart Connect: Το Απόλυτο Εργαλείο Για Ασύρματη Πρόσβαση Σε Όλα Τα Αρχεία Κινητού - PC

Smart Connect: Το Καλύτερο Εργαλείο Για Ασύρματη Αλληλεπίδραση Κινητού – PC

H Motorola διαθέτει ένα ισχυρό εργαλείο που γεφυρώνει με εξαιρετικό τρόπο τα Windows με τις Android συσκευές. Η εφαρμογή εντυπωσιάζει με την ταχύτητα της στην αμφίδρομη και ασύρματη ανταλλαγή αρχείων, προσφέροντας και πλήρη έλεγχο σε λειτουργίες του κινητού και το περιεχόμενο του υπολογιστή. Δείτε πώς αξιοποιούμε εύκολα το Smart Connect σε όλα τα PC και Android κινητά – tablets.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Smart Connect σε Windows και Android

Το Smart Connect είναι αναμφίβολα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στον τομέα της ασύρματης σύνδεσης των συσκευών με Android και Windows.

Διαθέτει πλήρως εξελληνισμένο μενού και ενώνει το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, και το tablet, όπως καμία άλλη εφαρμογή της Microsoft, της Intel, ή άλλης εταιρείας.

Smart Connect_NXrT8zPkbD

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του είναι ότι καταργεί με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο, την ενσύρματη σύνδεση όταν θέλουμε να αποκτήσουμε πλήρη ασύρματη πρόσβαση στην εσωτερική αποθήκευση του κινητού από το PC ή το αντίστροφο.

Επιπλέον, διαθέτει το ίδιο περιβάλλον τόσο στο PC όσο και στο κινητό, και επιτρέπει την μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και κινητού με διαφορετικούς τρόπους.

Smart Connect_2α

Όταν πατάμε στα Αρχεία, όλοι οι φάκελοι του κινητού μας εμφανίζονται στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows, ακριβώς όπως με κάποιον άλλο δίσκο στον υπολογιστή μας.

Παρομοίως, τα αρχεία και οι φάκελοι που έχουμε στο PC εμφανίζονται όλα στο κινητό όπως τα έχουμε στα Windows.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλήρη ασύρματη πρόσβαση σε όλο το οικοσύστημα των συνδεδεμένων συσκευών μας. Αρκεί να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Ιδίως στο PC, απλοποεί κατα πολύ την αλληλεπίδραση με την Android συσκευή και θα εμφανίζει πάντα ασύρματα το κινητό μας στο “Αυτός ο υπολογιστής” των Windows. Και να ήταν μόνο αυτά.

Για παράδειγμα, δύο άλλα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά του Smart Connect είναι αρχικά το Κέντρο κοινής χρήσης. Μας επιτρέπει να κάνουμε με διαφορετικό τρόπο τη μεταφορά αρχείων εκατέρωθεν.

Απλά σύρουμε από το PC οτιδήποτε θέλουμε να μεταφέρουμε στο κινητό (στο σχετικό πεδίο που θα μας ανοίξει η desktop εφαρμογή, όπως παρατηρούμε στο κάτωθι στιγμιότυπο).

Smart Connect_UdfOlIIZkh

Αυτό γίνεται και με δεξί κλικ στα αρχεία του υπολογιστή μας, καθώς το το Smart Connect εενσωματώνεται και εκεί.

Αμέσως μόλις γίνει η μεταφορά, θα μας εμφανίσει το περιεχόμενο που μεταφέραμε στην άλλη συσκευή, έτσι ώστε να μην το ψάχνουμε από εδώ και από εκεί.

Το άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι και η χρήση του κινητού μας ως κάμερα web για πολύ πιο καθαρές βιντεοκλήσεις.

Απλά ανοίγουμε την εφαρμογή βιντεοκλήσεων που προτιμάμε, εκκινούμε την κάμερα web και επιλέγουμε “Κάμερα web Smart Connect” ως την είσοδο κάμερας.

Τέλος, υπάρχει και το έξυπνο πρόχειρο για αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ των συσκευών. Επιπλέον, η κοινοποίηση αρχείων σε κοντινές ορατές συσκευές Bluetooth που δεν έχουν συζευχθεί με το Smart Connect (το ορίζουμε μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής).

Φυσικά, αν έχουμε κινητό της Motorola μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα, όπως κατοπτρισμό της οθόνης στο PC (Τηλέφωνο σε υπολογιστή) κ.α.

Έτσι, για να αποκτήσουμε αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες στο PC και το Android smartphone/tablet μας, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το Smart Connect για Windows από το κατάστημα της Microsoft. Η εφαρμογή είναι περί τα 135MB.

Κατόπιν, πρέπει να εγκαταστήσουμε και το Smart Connect app για την Android συσκευή μας. Διατίθεται στο Google Play, αλλά μόνο για Motorola συσκευές.

Ως εκ τούτου, αν δεν έχουμε Moto, πρέπει να εγκαταστήσουμε το app μέσω του APKMirror, πατώντας εδώ.  Απαιτείται Android 12 ή νεότερη έκδοση και το apk είναι απόλυτα ασφαλές.

Από εκεί και μετά, πρέπει να δώσουμε τις σχετικές άδειες που θα μας ζητηθούν στην Android συσκευή. Κατόπιν, το app θα μας καθοδηγήσει στη γλώσσα μας για να κάνουμε την πολύ εύκολη σύζευξη των συσκευών μας.

Είναι χρήσιμο το Smart Connect σε PC και smartphone/tablet;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 23 ΣΕΠΤ _x4a
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#345 - Super God Mode Στα Windows 11, Ταυτοποίηση Τηλεφώνου, Ακόλουθοι Στο Facebook, Site Σε PDF
QuickSteps
GamingSteps#20240921 - Ρετρό PS5 Κονσόλες Και Αξεσουάρ, Flappy Bird Και Κρυπτονομίσματα, “Αποτυχία” Final Fantasy XVI
GamingSteps