Home » Software » Παιχνίδια » Mod Επαναφέρει Τη Φήμη Στο The Witcher 3, Overwatch 2 Juno, FTC Για Xbox Game Pass
GamingSteps#20240720 - Mod Επαναφέρει Τη Φήμη Στο The Witcher 3, Overwatch 2 Juno, FTC Για Xbox Game Pass

Mod Επαναφέρει Τη Φήμη Στο The Witcher 3, Overwatch 2 Juno, FTC Για Xbox Game Pass

Χρήστης του Nexus Mods δημιούργησε το mod “Reputation System” για το The Witcher 3, το οποίο επαναφέρει το σύστημα φήμης που η CD Projekt Red έχει αφαιρέσει από το παιχνίδι. Το roster του Overwatch 2 μεγαλώνει, καθώς θα προστεθεί σε αυτό η Juno. Η νέα support ηρωίδα έχει εντυπωσιακές ικανότητες και είναι ευέλικτη. Η FTC αντέδρασε έντονα στις αλλαγές της Microsoft στο Xbox Game Pass.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το σύστημα φήμης επιστρέφει στο The Witcher 3, χάρη σε νέο mod

Ο χρήστης του Nexus Mods, FreakVIp, δημιούργησε το mod “Reputation System” για το The Witcher 3, το οποίο επαναφέρει το σύστημα φήμης που η CD Projekt Red έχει αφαιρέσει από το παιχνίδι.

Παρόλο που το The Witcher 3 προσφέρει πληθώρα επιλογών αλληλεπίδρασης, αυτό το mod προσθέτει ακόμα μία διάσταση στις αντιδράσεις των NPC προς τον Geralt, ανάλογα με τη συμπεριφορά του σε διάφορες περιοχές.

Ολοκληρώνοντας συμβόλαια, κερδίζοντας ιπποδρομίες, καθαρίζοντας χωριά από τέρατα, και άλλα, ο Geralt κερδίζει πόντους φήμης. Αντιθέτως, όταν κλέβει, επιτίθεται σε φρουρούς, και τα λοιπά, χάνει πόντους. Οι πράξεις του παίκτη στις αποστολές επηρεάζουν επίσης τη φήμη του.

GamingSteps#20240720 - Mod Επαναφέρει Τη Φήμη Στο The Witcher 3, Overwatch 2 Juno, FTC Για Xbox Game Pass

Υπάρχουν πέντε επίπεδα φήμης: Respectable, Liked, Neutral, Disliked, και Hated. Αυτά τα επίπεδα επηρεάζουν διάφορες δραστηριότητες στο The Witcher 3.

Για παράδειγμα, αν ο Geralt είναι Respectable στο Skellige, θα πετυχαίνει καλύτερες τιμές στα καταστήματα και θα λαμβάνει περισσότερα νομίσματα για την πώληση αντικειμένων. Αν είναι Hated στην Temeria, οι τιμές θα είναι υψηλότερες και τα κέρδη από στοιχήματα μικρότερα.

Η Juno του Overwatch 2 είναι μία αποικίστρια από τον Άρη

Το roster του Overwatch 2 μεγαλώνει, καθώς θα προστεθεί σε αυτό η Juno. Η νέα support ηρωίδα έχει εντυπωσιακές ικανότητες, είναι ευέλικτη, και μπορεί μεταξύ άλλων να ενισχύει την ταχύτητα των συμμάχων της. Αναλυτικά, οι ικανότητες της Juno έχουν ως εξής:

  • Mediblaster: Η ηρωίδα διαθέτει ένα υποπολυβόλο που θεραπεύει τους συμμάχους και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς.
  • Glide Boost: Επιτρέπει στη Juno να γλιστράει στον αέρα με αυξημένη ταχύτητα και να εκτελεί μια εντυπωσιακή εναέρια κλωτσιά.
  • Pulsar Torpedoes: Δίπλα από τους ώμους της ηρωίδας εμφανίζονται δύο μη επανδρωμένα που θεραπεύουν τους συμμάχους και κάνουν ζημιά στους εχθρούς της.
  • Hyper Ring: Δημιουργεί ένα φορητό portal που προσφέρει μεγάλη ενίσχυση ταχύτητας στους συμμάχους.
  • Orbital Ray: Καλεί μία κινούμενη ακτίνα από το διάστημα που ενισχύει τη ζημιά που προκαλούν οι σύμμαχοι της Juno και παράλληλα τους θεραπεύει.

Οι παίκτες του Overwatch 2 μπορούν να δοκιμάσουν τη Juno έως τις 21 Ιουλίου σε όλες τις πλατφόρμες και τα mode, εκτός από το Competitive Play. Η επίσημη κυκλοφορία της Juno είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου, με την έναρξη της 12ης σεζόν του Overwatch 2.

Η Blizzard πρώτα παρουσίασε την ηρωίδα στο BlizzCon 2023, με το κωδικό όνομα Space Ranger. Τότε, η εταιρεία είχε πει ότι είναι μία αποικίστρια από τον Άρη. Τώρα, αποκάλυψε ότι η Juno είχε φτάσει από τον Άρη στη Γη και είχε παρκάρει το διαστημικό της σκάφος στον χάρτη Dorado.

Υπάρχει πιθανότητα η Juno να έχει σχέση με τον χαρακτήρα Jiaya, παλιό συμμαθητή της Mei και επιστήμονα στην Lucheng Interstellar, την εταιρεία που ανέπτυξε την Horizon Lunar Colony και φαίνεται να είχε εμπλοκή στην ανάπτυξη αποικίας στον Άρη. Η στολή της φέρει το λογότυπο της Lucheng.

Αξίζει να πούμε ότι στη Ρωμαϊκή μυθολογία το όνομα Juno αναφέρεται στη μητέρα του θεού Άρη. Τέλος, αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για τη Juno και τις σχέσεις της με άλλους χαρακτήρες του Overwatch τις επόμενες εβδομάδες.

Η FTC κατηγορεί τη Microsoft για υποβάθμιση του Xbox Game Pass

Η Federal Trade Commission (FTC) αντέδρασε έντονα στις πρόσφατες αλλαγές που εφάρμοσε η Microsoft στο Xbox Game Pass. Μάλιστα, η επιτροπή χαρακτήρισε αυτές τις αλλαγές ως “υποβάθμιση προϊόντος”.

Όπως υποστηρίζει η επιτροπή, αφαιρώντας τα πιο πολύτιμα παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας και αυξάνοντας τις τιμές, η Microsoft προκαλεί τη βλάβη που είχε προβλέψει ότι θα προκαλούσε η εξαγορά της Activision Blizzard.

Σε αίτηση της στο US Ninth Circuit Court of Appeals, η FTC τονίζει ότι οι αλλαγές της Microsoft δείχνουν γιατί είναι απαραίτητο να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές, ώστε να γίνει πλήρη αξιολόγηση των ανταγωνιστικών τους επιπτώσεων.

Η FTC επισημαίνει ότι η Microsoft δεν τήρησε τις δεσμεύσεις που είχε αναφέρει όταν η επιτροπή είχε αρχικά παρέμβει για να αποτρέψει την εξαγορά της Activision Blizzard.

Επιπλέον, κατηγορεί τη Microsoft για μειωμένες επενδύσεις σε παραγωγή και ποιότητα προϊόντων μέσω της μείωσης του εργατικού δυναμικού, ενώ χαρακτηρίζει αυτές τις ενέργειες ως δείγματα άσκησης ισχύος στην αγορά.

Για να ενισχύσει τη θέση της, η FTC υπενθύμισε ότι η Microsoft είχε υποσχεθεί ότι η εξαγορά θα ωφελούσε τους καταναλωτές, κάνοντας παιχνίδια όπως το Call of Duty διαθέσιμα στο Xbox Game Pass την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, χωρίς αύξηση τιμής.

Επίσης, υποστήριξε ότι η σχεδιασμένη απόλυση 1.900 ατόμων από την Xbox και την Activision Blizzard αντιτίθεται στις δηλώσεις που έγιναν πέρυσι στο δικαστήριο, σύμφωνα με τις οποίες η Activision θα παρέμενε ανεξάρτητη.

Ως απάντηση, η Microsoft δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της FTC αγνοούν την πραγματικότητα πως η συμφωνία έχει αλλάξει σημαντικά. Η εταιρεία σημειώνει ότι ήταν αναγκαίο να γίνει αναδιάρθρωση της εξαγοράς, λόγω απαιτήσεων της βρετανικής αρχής ανταγωνισμού.

Τέλος, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός επισήμανε τους νέους καλύτερους όρους της συμφωνίας με τη Sony για την παραμονή του Call of Duty στο PlayStation.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240720 - Mod Επαναφέρει Τη Φήμη Στο The Witcher 3, Overwatch 2 Juno, FTC Για Xbox Game Pass

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Ιουλίου

  • Critter Crops – σε PC
  • The New Denpa Men – στο Nintendo Switch

23 Ιουλίου

  • CrossOver: Roll For Initiative – σε PC
  • F1 Manager 2024 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Weyrdlets – σε PC
  • Été – σε PC
  • Rawmen: Food Fighter Arena – σε PC
  • The Star Named EOS – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Conscript – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Retro Revengers – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

24 Ιουλίου

  • Ninja Slayer: Neo-Saitama in Flames – σε Nintendo Switch και PC
  • Valley Peaks – σε PC

25 Ιουλίου

  • Frostpunk 2 – σε PC
  • 7 Days To Die – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Arranger: A Role-Puzzling Adventure – σε PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Earth Defense Force 6 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Harvest Days – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Kingdom Rush 5: Alliance – σε Android και iOS
  • Thrasher – σε Meta Quest και Apple Vision Pro
  • Tokyo Xanadu eX+ – στο Nintendo Switch
  • Daydream: Forgotten Sorrow – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Hollow Cocoon – στο Nintendo Switch

26 Ιουλίου

  • Wéko the Mask Gatherer – σε PC
  • One Piece Odyssey: Deluxe Edition – σε Nintendo Switch
  • Ao Oni – σε Nintendo Switch και PC
  • Frontier Hunter: Erza's Wheel of Fortune – σε PlayStation 5 και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Flashback Classics

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 1 Αυγούστου το Flashback Classics. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 111,62€, και κοστίζει μόνο 13,84€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1€ και πάνω, παίρνουμε το “Super Meat Boy” και το “VVVVVV”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 4,61€, αγοράζουμε επιπλέον το “The Last Stand Legacy Collection”, το “Worms WMD”, το “Super Fancy Pants Adventure”, και το “Epic Battle Fantasy Collection”.

Επιπλέον, με 13,84€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Strike Force Heroes” και το “Submachine: Legacy”.

The Many Worlds of Muv-Luv

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Ιουλίου το The Many Worlds of Muv-Luv. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 255,26€, και κοστίζει μόνο 23,85€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 11,01€ και πάνω, παίρνουμε το “Muv-Luv”, το “Muv-Luv photonflowers*”, και το “[TDA00] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 00 REMASTERED”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας τουλάχιστον 13,76€, αγοράζουμε επιπλέον το “Muv-Luv photonmelodies♮”, το “[TDA01] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 01 REMASTERED”, το “[TDA02] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 02 REMASTERED”, και το “[TDA03] Muv-Luv Unlimited: THE DAY AFTER – Episode 03 REMASTERED”.

Επιπλέον, με 19,26€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Muv-Luv Alternative” και το “The Imperial Capital Burns – Muv-Luv Alternative Total Eclipse”.

Τέλος, ξοδεύοντας 23,85€, ή περισσότερα, παίρνουμε και το “Muv-Luv Alternative Total Eclipse Remastered”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,69€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build your own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Frostpunk: Game of the Year Edition
  • Destructive Creations 10th Anniversary Bundle
  • Superliminal
  • Coffee Talk
  • Chef Life: A Restaurant Simulator
  • Hammerwatch Anniversary Edition
  • Besiege
  • HYPER DEMON
  • Priest Simulator: Vampire Show
  • Farlanders
  • Lumencraft
  • GROSS
  • Metro Exodus
  • STUFFED
  • Heaven Dust 2
  • Demon Turf: Queens Edition
  • Vanaris Tactics
  • Chronicon – The Mechanist Edition

Build your own Handheld Heroes Bundle

Με το Build your own Handheld Heroes Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build your own Handheld Heroes Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Trinity Fusion
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Dust & Neon
  • Looper Tactics
  • Cookie Cutter
  • God Of Weapons
  • Dishonored 2
  • Strayed Lights
  • Pan'orama
  • Transport Fever
  • The Crackpet Show
  • Beyond The Edge Of Owlsgard
  • Istanbul: Digital Edition
  • Hidden Cats Triple Pack
  • The Invisible Hand
  • Quake II

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#343 - Κρύψιμο Ενημερώσεων Και Gemini Ως Εφαρμογή Στα Windows 11, Σχόλια Σε Ιστορίες Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240830 - PS5 Pro, Yakuza Kiwami, Civilization 7, Rune Factory, Και Άλλα Νέα Από Το Nintendo Direct
GamingSteps