Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Google Veo - Video AI: Πώς Αποκτώ Πρόσβαση Στο Προηγμένο Εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης
Featured Google Video AI - Veo Πώς Αποκτώ Πρόσβαση Στο Προηγμένο Εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης

Google Veo – Video AI: Πώς Αποκτώ Πρόσβαση Στο Προηγμένο Εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Veo, ενός καινοτόμου εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει κείμενο σε βίντεο. Αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα μοντέλα δημιουργίας βίντεο έως σήμερα, με δυνατότητες που ξεπερνούν σημαντικά τις προηγούμενες λύσεις στον τομέα του Video AI. Δείτε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο νέο υπερόπλο της Google AI.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Veo – Video AI

Το ισχυρό video AI λογισμικό της Google είναι ένα από τα νεότερα εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου που ανακοίνωσε η εταιρεία στο I/O 2024. Έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί το Sora της OpenAI.

Το Veo μπορεί να δημιουργήσει βίντεο ανάλυσης 1080p, με διάρκεια που μπορεί να ξεπεράσει το ένα λεπτό. Εξασφαλίζει ρεαλιστική κίνηση ανθρώπων, ζώων και αντικειμένων σε όλα τα πλάνα, διατηρώντας τη συνοχή και την ομαλότητα της ροής.

Σύμφωνα με την Google, ερμηνεύει με ακρίβεια τις οδηγίες μας και μπορεί να παράγει βίντεο σε διάφορα στυλ, τόσο κινηματογραφικά όσο και οπτικά, προσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις μας. Λαμβάνει υπόψη ακόμα και κινηματογραφικές τεχνικές όπως timelapse ή λήψεις τοπίων από ψηλά.

Πρόσβαση στο Google AI εργαλείο

Επί του παρόντος, ο AI Video generator έχει ενσωματωθεί στο εργαλείο VideoFX του Google DeepMind και θα είναι διαθέσιμο μέσω λίστας αναμονής.

Για να αποκτήσουμε πρόσβαση, θα χρειαστεί να υποβάλουμε αίτηση πατώντας εδώ. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθούμε με τον λογαριασμό μας Google και να εγγραφούμε στη λίστα αναμονής.

Video AI Video generator Google AI

Στη φόρμα της αίτησης καλό είναι να δηλώσουμε ως τοποθεσία μας τις ΗΠΑ, καθώς το Veo είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε αυτή τη χώρα. Όμως, είναι δυνατή η πρόσβαση στο video AI λογισμικό της Google από οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω ένα ισχυρού VPN.

Έτσι, είναι απαραίτητο να συνδεθούμε με ένα VPN server από τις ΗΠΑ, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να εγγραφούμε στη λίστα αναμονής και να περιμένουμε μετά να μας δοθεί η πρόσβαση στο Veo.

Καλό είναι να θυμόμαστε πως η χρήση δωρεάν VPN δεν είναι καλή ιδέα για να τρέξουμε το Veo, καθώς συνήθως προσφέρουν περιορισμένο εύρος ζώνης με πολύ χαμηλότερες ταχύτητες. Επιπλέον, μερικές φορές μπορεί να είναι επικίνδυνα στο θέμα της ασφάλειας, συν του ότι τα δεδομένα μας είναι στα σίγουρα προϊόν εκμετάλλευσης.

Ποιο είναι το ιδανικότερο VPN για το Veo;

Όπως αναφέραμε, η ταχύτητα του VPN είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή απόδοση του Veo. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αναζητήσουμε VPN που προσφέρουν το πρωτόκολλο WireGuard (προς το παρόν θεωρείται το ταχύτερο), ή τις υλοποιήσεις του, όπως το NordLynx.

Έτσι, ειδικά για το νέο video AI εργαλείο της Google, η καλύτερη ιδέα είναι αναμφίβολα το ταχύτερο VPN της αγοράς, το NordVPN.

Εκτός του ότι αποτελεί την κύρια πρόταση στα μεγαλύτερα website τεχνολογίας, είναι δοκιμασμένο και από εμάς στο PCsteps σε όλες τις συνθήκες. Γνωρίζουμε στην πράξη ότι έχει μακράν τους πιο γρήγορους server από όλα τα VPN.

Επιπλέον, έχει αναρίθμητους server στις ΗΠΑ και πληροί όλες τις κρίσιμες προϋποθέσεις ασφαλείας με Next-generation VPN encryption, καθώς και με τα ταχύτατα πρωτόκολλα WireGuard και το NordLynx.

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί το Advanced Encryption Standard (AES) με κλειδιά 256-bit, καθιστώντας πρακτικά άχρηστες τις επιθέσεις τύπου brute-force.

Όπως έχουμε περιγράψει σε διάφορους οδηγούς, το NordVPN προσφέρει και  ειδικευμένους server ανάλογα τις ανάγκες μας, όπως παρατηρούμε στο κάτωθι στιγμιότυπο με την εφαρμογή της υπηρεσίας.

Video AI Video generator Google AI 2

Το κυριότερο είναι ότι διαθέτει μόνο RAM Servers που εκτός από τις εξαιρετικές ταχύτητες, διαγράφουν αυτόματα και όλα τα δεδομένα μας όταν απενεργοποιούμε το VPN.

Αυτό σημαίνει ότι όλη η δραστηριότητα μας παραμένει απολύτως ιδιωτική, καθώς η υπηρεσία δεν θέλει ούτε μπορεί να καταγράψει τα δεδομένα των συνδρομητών της.

Επιπλέον, το NordVPN προσφέρει δωρεάν και την ισχυρή σουίτα ασφαλείας Threat Protection που ενσωματώνεται στο VPN. Εν ολίγοις, παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, ουσιαστικά ένα βήμα πέρα ​​από την προστασία VPN.

Video AI Video generator Google AI 3

Τέλος, υπάρχει και το καινοτόμο Meshnet ανοικτού κώδικα, που μπορούν να το αξιοποιήσουν και όλοι οι χρήστες που δεν έχουν αγοράσει το NordVPN. Η απομακρυσμένη κοινή χρήση αρχείων δεν κοστίζει τίποτα με το Meshnet.

Όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο οδηγό, πρόκειται για μια καινοτόμο λειτουργία, που εκτός του ότι επιτρέπει σύνδεση με άλλες συσκευές οπουδήποτε στον κόσμο, μετατρέπει το PC και κινητό σε προσωπικό server με πρόσβαση στα αρχεία από παντού.

Επιπλέον, όπως έχουμε δει σε άλλο σχετικό οδηγό, είναι ιδανικό για απομακρυσμένο gaming σε εικονικό δίκτυο LAN, χωρίς χρήση καλωδίων και άνοιγμα θυρών.

Εκτός από τους δύο σχετικούς οδηγούς μας, μπορούμε να δούμε και άλλες πληροφορίες για το Meshnet στη σχετική σελίδα του NordVPN.

Επί του παρόντος, το NordVPN προσφέρει πάνω 6000 server σε 110+ τοποθεσίες από την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και τις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού. Η υπηρεσία επιτρέπει 10 συνδέσεις σε αντίστοιχες συσκευές ταυτόχρονα.

Επίσης, παρέχει υποστήριξη πελατών 24/7 και ανταποκρίνεται άμεσα σε τυχόν ερωτήσεις, εάν χρειαστεί.

Αν θέλουμε πληροφορίες για την οικονομική συνδρομή του NordVPN μπορούμε να δούμε αυτή την ενότητα του οδηγού μας. Ειδάλλως στη σχετική σελίδα της υπηρεσίας.

Εσείς θα δοκιμάσετε τον AI video generator της Google;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#333 - Ζωή Μπαταρίας Android, Εικόνες Σε 3D Μοντέλα Με Δωρεάν AI Εργαλείο, Επιδόσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps