Home » Smartphones-Tablets » YouTube App: Πώς Καταργώ Τις Διαφημίσεις Στην Επίσημη Εφαρμογή - Κινητό / TV
FEATURED ΤΕΛΙΚΟ Α_x4 Custom 3

YouTube App: Πώς Καταργώ Τις Διαφημίσεις Στην Επίσημη Εφαρμογή – Κινητό / TV

Στις μέρες μας, μπορούμε εύκολα να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις στα βίντεο του YouTube στο PC, παρά τα εμπόδια που βάζει η Google. Όμως, στο YouTube App του Android, τα ads κάθε λίγο και λιγάκι μας διακόπτουν τη ροή των βίντεο. Δείτε πώς αποκλείουμε όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις στην επίσημη εφαρμογή της πλατφόρμας χωρίς να έχουμε Premium συνδρομή στην υπηρεσία.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Κατάργηση ads στο YouTube app του κινητού

Για να καταργήσουμε παντελώς τις διαφημίσεις στο επίσημο YouTube app του smartphone, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το ισχυρό Surfshark. Η πολύ οικονομική υπηρεσία VPN είναι σε θέση να μας δώσει πραγματικές IP από τις χώρες όπου η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google δεν υποστηρίζεται.

Για παράδειγμα, αν συνδεθούμε με μια IP από το Μονακό, την Ανδόρα, τη Μολδαβία, την Αλβανία, και αρκετές άλλες χώρες, τα ads θα καταργηθούν στην επίσημη εφαρμογή του YouTube στο smartphone.

Πατώντας εδώ, μπορούμε να δούμε τις χώρες (με την ένδειξη NO) όπου δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην πλατφόρμα του YouTube. Μπορούμε να τη βάλουμε και στα αγαπημένα μας για να την έχουμε πάντα εύκαιρη.

Εμείς οφείλουμε να πούμε ότι χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό το επίσημο YouTube app με την IP του Surfshark από Μονακό και Ανδόρα. Δεν έχουμε παρατηρήσει το παραμικρό buffering που ίσως εμφανίζεται μερικές φορές σε τροποποιημένες YouTube εφαρμογές – κλώνους. Φυσικά, και καμία απολύτως διαφήμιση.

Επιπλέον, εφόσον προσέχουμε να έχουμε ενεργή κάποια από τις σχετικές IP του Surfshark, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο του YouTube app στο κινητό. Με αυτόν τον τρόπο, θα βλέπουμε τα βίντεο χωρίς ads, απευθείας στην επίσημη εφαρμογή του YouTube στην Android TV.

YouTube-App-4

Για να το κάνουμε αυτό, απλά πατάμε στο σχετικό εικονίδιο της μετάδοσης και μετά στο εικονίδιο του ενσωματωμένου τηλεκοντρόλ.

YouTube App 2

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι οι διαφημίσεις δεν θα καταργηθούν αν μέσω της μετάδοσης επιλέξουμε τη σύνδεση του YouTube app της Smart TV, και ας έχουμε ενεργό το VPN στο κινητό. Ωστόσο, μικρό το κακό από τη στιγμή που έχουμε TV Box / Android TV.

Στην επίσημη YouTube εφαρμογή της Android TV

Όπως είναι φυσικό, για να μην έχουμε καθόλου διαφημίσεις και στο YouTube app της Android TV, πρέπει και εκεί να έχουμε εγκαταστήσει το Surfshark.

Ως γνωστόν, αυτή την εγκατάσταση μπορούμε να την κάνουμε, είτε απευθείας από το Google Play στο PC ή το κινητό…

…ή απευθείας μέσα από το Google Play του TV Box.

Από εκεί και μετά, απλά επιλέγουμε μια από τις χώρες όπου η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google δεν υποστηρίζεται, και είμαστε έτοιμοι να βλέπουμε τα όλα τα βίντεο της επίσημης εφαρμογής του YouTube χωρίς διαφημίσεις.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι εφόσον θέλουμε να χρησιμοποιούμε το YouTube app του κινητού ως τηλεχειριστήριο για το YouTube της Android TV, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές IP στο Surfshark στις συσκευές. Για παράδειγμα, IP από τη Μολδαβία στο smartphone, και IP από το Μονακό στο TV Box, κ.ο.κ.

Ειδάλλως, αν θέλουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και κυρίως λιγότερες ενέργειες, ενεργοποιούμε μόνο το Surfshark στην Android TV και χρησιμοποιούμε το τηλεκοντρόλ app της Google TV στο κινητό, χωρίς να έχουμε ενεργό το VPN στο smartphone.

Εμείς προτείνουμε αυτή τη λύση του κοντρόλ της Google TV στο smartphone, καθώς είναι πιο γρήγορη και πιο βολική διαδικασία, και το αξιοποιούμε συνεχώς χωρίς το παραμικρό ζήτημα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει αν έχουμε κάποιο άλλο καλό τηλεχειριστήριο.

FEATURED Τηλεχειριστήριο Για TV Box Το Καλύτερο Air Mouse Touchpad App Στο Κινητό Α7
Τηλεχειριστήριο Για TV Box: Το Καλύτερο Air Mouse/Touchpad Στο Κινητό

Τα περισσότερα TV Box δεν έχουν βολικό τηλεχειριστήριο και πολλοί χρήστες αναγκάζονται να αγοράσουν ασύρματο πληκτρολόγιο με Touchpad. Όμως, η Google έχει δύο εξαιρετικές εφαρμογές Air Mouse με d-pad και μεγάλη επιφάνεια αφής και δεν χρειάζεται πλέον να ξοδευόμαστε. Δείτε πώς αξιοποιούμε το καλύτερο τηλεχειριστήριο για TV Box και πως κάνουμε τα πάντα εύκολα από το κινητό μας, όχι μόνο με τα δάχτυλα, αλλά και με τη φωνή μας.

Χρήσιμες ρυθμίσεις του Surfshark για τις IP στο ΥouTube

Το Surfshark θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά VPN της αγοράς, και διαθέτει πολύ ισχυρά και καινοτόμα εργαλεία. Πρόσφατα, η εταιρεία του έχει καταταχθεί μεταξύ των κορυφαίων 50 εταιρειών της λίστας των Financial Times 1000.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του ταχύτατου Surfshark είναι ότι προσφέρει στους χρήστες χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν τα άλλα VPN της αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον χρησιμοποιήσουμε τις ειδικές IP από τις χώρες που αναφέραμε προηγουμένως, στις οποίες δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην πλατφόρμα του YouTube, πρέπει να έχουμε κατά νου την ακόλουθη ρύθμιση.

Πρόκειται για το Bypasser, όπου μπορούμε να βάλουμε μερικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, ενδέχεται κάποια εφαρμογή του κινητού να μη συνδέεται στο Internet αν έχουμε IP από τις χώρες που αναφέραμε. Σε εμάς, μερικές φορές δεν συνδεόταν η εφαρμογή του Lidl, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει παντού και σε όλους.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να εξαιρέσουμε όποια εφαρμογή θέλουμε από το VPN, ακολουθώντας τα κάτωθι βήματα.

Προαιρετικά, μπορούμε να ορίσουμε και το Auto-connect βάζοντας π.χ την IP του Μονακό ή όποια άλλη θέλουμε…

…ή να βάλουμε στα αγαπημένα μας όλες τις IP που καταργούν τα ads στο YouTube app, έτσι ώστε να εμφανίζονται πάντα στην κεντρική καρτέλα του Surfshark.

Παρόμοιες είναι αυτές οι ρυθμίσεις του Auto-connect και στο Surfshark της Android TV.

Αν θέλουμε να δούμε μερικές ακόμη καινοτόμες λειτουργίες και ρυθμίσεις του Surfshark, όπως το CleanWeb, το Ad Blocker, και το Anti-Phishing, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε προηγούμενο οδηγό μας.

Επίσης, αν μας ενδιαφέρει να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα στη συνδρομή του Netflix μέσω του Surfshark, καθώς και σε διάφορες online αγορές, μπορούμε να δούμε τα χρήσιμα κόλπα στο σχετικό άρθρο.

featured Εξοικονόμηση Χρημάτων Σε Online Αγορές κσι Ξεκλείδωμα Netflix Με Το Surfshark x4
Surfshark: Μεγάλη Εξοικονόμηση Χρημάτων Σε Συνδρομή Netflix & Μαζικό Ξεκλείδωμα Ταινιών

Όλοι γνωρίζουμε ότι το VPN είναι κυρίως ένα εργαλείο για την προστασία του απορρήτου μας στο διαδίκτυο. Όμως, ίσως μας διαφεύγει ότι με ένα ισχυρό VPN, μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα σε συνδρομές και online αγορές, καθώς και να παρακάμψουμε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του Netflix. Δείτε γιατί το Surfshark είναι ένα από τα ιδανικότερα VPN για αυτές τις περιπτώσεις.

Το Surfshark είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο οικονομικά VPN. Επιπλέον, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όσες συσκευές επιθυμούμε. Σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN, δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός.

Η υπηρεσία παρέχει διάφορα προγράμματα συνδρομής και επιλογές πληρωμής. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει τρία διαφορετικά πλάνα (Ένα μήνα, 12 μήνες, 24 μήνες) με αυξανόμενες τιμές και δυνατότητες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλάνα των 24 μηνών, η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν τρεις μήνες έξτρα. Αυτό σημαίνει ότι στην ουσία μπορούμε να αποκτήσουμε 27 μήνες πρόσβαση μόνο με 2,19 ευρώ μηνιαίως.

  • Starter: Το πλήρως εξοπλισμένο VPN που περιλαμβάνει και τη λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων. Το οικονομικότερο πακέτο είναι το 24μηνο με τρεις έξτρα μήνες δωρεάν και με 2,19 ευρώ μηνιαία συνδρομή.
  • One: Όλα τα χαρακτηριστικά του Starter, συν έξτρα λειτουργίες ασφαλείας μαζί με το Surfshark Antivirus. Το οικονομικότερο πακέτο είναι το 24μηνο με €2,69 μηνιαίως, συν τρεις έξτρα μήνες δωρεάν.
  • One+: Όλες οι λειτουργίες του One, συν την κατάργηση των δεδομένων μας από την εταιρεία και τις μηχανές αναζήτησης ατόμων. Το οικονομικότερο πακέτο είναι το 24μηνο με €4,29 μηνιαίως, συν τρεις έξτρα μήνες δωρεάν.

Κατεβάστε το Surfshark VPN

Εσείς θα αξιοποιήσετε το επίσημο YouTube app χωρίς ads;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#333 - Ζωή Μπαταρίας Android, Εικόνες Σε 3D Μοντέλα Με Δωρεάν AI Εργαλείο, Επιδόσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20240628 - Όταν το LoL Συνάντησε Το Vampire Survivors, Fortnite Reload, Η Lara Croft Στο Dead by Daylight
GamingSteps