Όχι, δεν είναι Πρωταπριλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάκα σε φίλους και δικά μας πρόσωπα. Πόσο μάλιστα, όταν μπορούμε να κάνουμε μια ψηφιακή φάρσα με ένα κλικ στο PC ή ένα πάτημα στο κινητό. Δείτε τα πιο αστεία site και mobile εφαρμογές για να ικανοποιήσετε το τρολ που κρύβετε μέσα σας, και να τους ξεγελάσετε όλους με διασκεδαστικό τρόπο.
Προτάσεις συνεργασίας
Τα νέα άρθρα του PCsteps
Γίνε VIP μέλος στο PCSteps
Αστεία site και apps
Όλοι μας κάποια στιγμή, θέλουμε να κάνουμε πλάκα με τους φίλους και τους δικούς μας μέσω κάποιας έξυπνης ιδέας.
Έτσι, με λίγα μόνο κλικ σε αστεία site και εφαρμογές κινητού, μπορούμε να κάνουμε διάφορες φάρσες και να τους ξεγελάσουμε ανά πάσα στιγμή.
Pranx
Το Pranx είναι ένα από τα πιο αστεία site προσομοίωσης χάκερ. Διαθέτει μια σειρά από διαφορετικές οθόνες που εκτελούν κακόβουλα προγράμματα hacking – και όχι μόνο – με ιδιαίτερα αληθοφανή τρόπο.
Για παράδειγμα, περιμένοντας να φύγει για λίγο ο φίλος ή ο συνεργάτης μας από τον υπολογιστή του, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε, τοποθετώντας στην οθόνη το Fake Virus, όπου θα εμφανιστεί ένα επικίνδυνο ransomware που ζητά λύτρα.
Όταν επιλέξουμε μια από τις φάρσες του Pranx που μας αρέσει, απλά θυμόμαστε να ενεργοποιήσουμε την πλήρη οθόνη με το πλήκτρο F11 για να αποκρύψουμε το πλαίσιο του browser και τη γραμμή διευθύνσεων, έτσι ώστε να γίνει σωστά το ξεγέλασμα.
GeekTyper – Hacker Typer
Πρόκειται για δύο αστεία site που θα κάνουν φίλους και γνωστούς να πιστέψουν ότι έχουμε μετατραπεί σε έναν τρομερό χάκερ.
Στο GeekTyper μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από 24 διαφορετικά δωρεάν θέματα που περιλαμβάνουν τα πάντα στο χακάρισμα.
Μόλις επιλέξουμε το θέμα που μας αρέσει, απλά πατάμε στο πληκτρολόγιο ό,τι να ‘ναι, και όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να εντυπωσιάσουμε, και το εργαλείο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Το GeekTyper διαθέτει και Android εφαρμογή.
Παρομοίως, το Hacker Typer κάνει την ίδια δουλειά, με τη διαφορά ότι είναι πολύ απλό και γρήγορο. Απλά, το ανοίγουμε και πατάμε στα τυφλά στο πληκτρολόγιο για να ξεκινήσει το υποτιθέμενο χακάρισμα μας μπροστά στους φίλους.
Prank Me Not
Αυτό το online εργαλείο για φάρσες μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο προφίλ που φυσικά είναι ψεύτικο, αλλά και όσες αναρτήσεις θέλουμε στο Facebook ή στο Twitter που μοιάζουν με αληθινές.
Έτσι, μπορούμε να προσποιηθούμε κάποιον που λέει κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα. Μετά μπορούμε να αποθηκεύσουμε το post σε εικόνα και να το μοιραστούμε οπουδήποτε.
Προσοχή, όμως, γιατί πρόκειται για ένα από τα αστεία site με τα οποία μπορούμε να κάνουμε πραγματική ζημιά, γι' αυτό καλό είναι να το χρησιμοποιήσουμε υπεύθυνα.
WhatsFake
Το επόμενο στη λίστα με τα αστεία site είναι το WhatsFake. Πρόκειται για μια ψεύτικη γεννήτρια συνομιλιών στο WhatsApp.
Μπορούμε να προσαρμόσουμε κάθε πτυχή της οθόνης, από την εικόνα προφίλ των συνομιλιών έως και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε να ταιριάζει με τα ακριβή στοιχεία του ατόμου που προσπαθούμε να αντιγράψουμε ή να υποδυθούμε.
Όπως και με το Prank Me Not, έτσι και με το WhatsFake βεβαιωνόμαστε ότι το χρησιμοποιούμε υπεύθυνα. Το εργαλείο υπάρχει και σε Android εφαρμογή για ακόμη πιο αληθοφανή αποτελέσματα.
Squeak Voice Changer
Το Squeak Voice Changer είναι μια εύκολη και διασκεδαστική Android εφαρμογή, με την οποία μπορούμε να αλλάξουμε τη φωνή μας με κάποια άλλη που είναι τρομακτική, ή πολύ αστεία αντίστοιχα.
Απλά ηχογραφούμε το μήνυμα μας, εφαρμόζουμε το φίλτρο φωνής που θέλουμε, και το στέλνουμε στους φίλους μας. Υπάρχουν αρκετά ηχητικά θέματα, αλλά όπως είναι φυσικό, μερικά ξεκλειδώνουν μόνο με πληρωμή.
JibJab Messages
Το JibJab δεν συγκαταλέγεται στα αστεία site για φάρσες, αλλά στις διασκεδαστικές εφαρμογές για Android και iOS.
Το app μας επιτρέπει να προσθέσουμε τη selfie μας, αλλά και όποια άλλη φωτογραφία προσώπου έχουμε αποθηκευμένη, σε ξεκαρδιστικά κινούμενα GIF, χορευτικά και μουσικά βίντεο, κάρτες, και πολλά άλλα.
Παρότι τα δωρεάν θέματα είναι πολύ καλά, ιδίως τα GIF, το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι και τόσο πολλά. Για να έχουμε πρόσβαση σε όλα, πρέπει να αγοράσουμε συνδρομή με 2,99 δολάρια μηνιαίως.
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα αστεία site και apps?
Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.